reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Malusiolka cześć Kochana:* u mnie nie wiem... jakoś mam dzisiaj dziwne przeczucia czy coś. Bolą mnie trochę piersi i brzuch czasami, ale nie wiem co z tego będzie. Muszę być cierpliwa i czekać.

A jak u Ciebie?

reklama
lamorelko, a może fasoleczka w Tobie jest? :D Trzymam mocne kciuki&&&&&&&& z cichutka nadzieją :*

Mimimoo, masz jakieś dolegliwości?

mamaTomeczka, wiem że czekanie jest najgorsze, ale może poczekaj. Będzie dobrze. Trzeba mieć zawsze jakąś nadzieje.

Grzaneczko, u mnie jakoś nie widzę żeby zapowiadało się na @, ale zobaczymy. Dzisiaj mam 26 dzień cyklu i w ubiegłym miesiącu w 26 dniu miałam m@łpe. Brzuch mnie nie nie boli, tylko czasami podbrzusze i taki twardawy jest. Jestem jakaś senna, a niedawno przecież wstałam. Jakbym teraz zaszła w ciąże, to byłby cud. 3 ciąża i każda za pierwszym razem :p Może Ty też jesteś w ciąży :)

dziewczynki ja Wam z całego serca życzę dwóch kreseczek albo betek ładnych już teraz mi się emocje udzielają ,a co to będzie jak ja będę czekała na @ niechcianą chyba wtedy emocje sięgną zenitu ja jestem chyba najdłużej przebywającą na forum czekającą na starania bo chyba od 2009 roku :-)

MALUSIOLKA, NATKUSIA-no to czekam do niedzieli:-) razem razniej:-) tez mnie pobolewa podbrzusze i troche mi niedobrze czasami,ale boje sie ze po prostu sobie wkrecam...piersi bezobjawowe..normalne..no nic byle do niedzieli:-) PIASKA-za moment wchodze na link i pomagam:-) LAMORELA- tempka wzrosla to super,ciesze sie razem z Toba,no i te kwiaty od meza..fajnie:-) GRZANKA-a kiedy testujesz? ktory to dzien cyklu?

Malusiolka u mnie objawy zwykłe, tzn. Ból piersi (z tym że bolą z przodu, zawsze bolałypo bokach), plecy łupią - lędźwia, iiii mały głód mi doskwiera... Ale tak też mam na @, aaaa jedna inna rzecz to śluz-kremowy a uczucie strasznej wilgoci (jakbym się posikała...) a i wcześniej przez kilka dni podbrzusze pobolewało, ale teraz cisza

Lamorela cieszymy się razem z Tobą, kciukasy trzymam! &&&&

Ostatnia edycja:
KPE007 ja dzisiaj mam 24dc, na betę idę w przyszły piątek, gin mi dał skierowanie więc chyba nie będę bawić się w testy wcześniej, jeśli wytrzymam:)

reklama
Conti - ja się borykam od mniej więcej roku z pęcherzykiem, który nie pęka - co któryś cykl... Raz zrobiła się z tego torbiel i mi dawali antybiotyk i hormony (ale masakrycznie się źle po nich czułam i po miesiącu odstawiłam) i później jeszcze kilka razy nie pękł - monitorowali na USG i już w następnym cyklu znikał.
Konsultowałam z dobrym ginkiem i powiedział, że trzeba obserwować, zrobić badania hormonów - w 1-3 d.c estradiol i FSH, a w 20-22 d.c. progesteron i prolaktynę i wtedy po wynikach zdecyduje, czy trzeba robić pozostałe badania np. na drożność jajowodów, czy zadziałać z grubej rury- laparoskopowe rozszczelnienie jajników), czy wystarczy stymulacja owulacji, a może po prostu zafasolkuję bez niczego.

U mnie już koniec @, ale coś nie jest dobrze - bo masakrycznie boli mnie jajnik (ten co w nim nie pęka jajo), ból aż do kręgosłupa i nie wiem co się dzieje, bo USG miałam w 19 d.c. i nie widać było nic niepokojącego, ech... :(

piję ziółka i łykam wiesiołka, może to ziółka źle na mnie działają?

Do góry