Witam Kochane :* Niedobrze mi, bo nie jadłam jeszcze śniadania (zaraz idę jeść, ale chciałam najpierw do Was napisać). Czuje się jak w poprzednich ciążach, że jak głodna jestem, to mnie strasznie mdli
lamorelka, tak testy ping to niezła ściema ;/ Robiłam dwa i jeden kreseczka bardzo bladziutka, a drugi zero kreseczki. Czytałam na jakimś forum, że testy ping oszukują. Jak ktoś jest w ciąży, to nie pokazuje, a jak ktoś nie jest to pokazuje. Mi wczoraj mąż kupił test "
Arnika" - ponoć jest bardzo dobry.
Dziewczyny, nie sugerujcie się tym, że na testach piszą dni od zapłodnienia. Kobieta w aptece powiedziała, że takie testy nie zawsze tak szybko wychodzą. I najlepiej poczekać z tydzień i dopiero robić.
Biedroneczka, a chciałabym tak. Moja szwagierka 2 porody i pierwszy 30 minut, a drugi tylko 15 min ;/ Moja siostra też w ciągu 30 minut drugi poród miała (ale za to pierwszy bardzo długo z komplikacjami i nie mogła później wstawać na siusiu, bo mdlała).
natkusia, nie wkręcamy sobie. Mój mąż stwierdził, że na piersi mam za dużo żyłek (nie miałam aż tyle), brzuch napięty (tak jak byłam w ciąży i musiałam magnez łykać) i stwierdził, że jestem za bardzo rozdrażniona. Nawet śniadanie muszę zjeść, gdzie normalnie nie jadałam, bo nie miałam ochoty. Wszystko mnie wkurza, nawet woda w czajniku, bo za długo trzeba czekać ;/
Kochanie, niedziela musi być nasza.
tekla, czekamy na Twoją betkę. Będzie dobrze. Nie martw się Kochana, że taki cykl, a Ty jeszcze nie wiesz.. to ciąża, czy nie? Babka w aptece mówiła, że nie ważne, czy regularne mamy cykle, czy nie, ale owulacja może przyjść później. Stres robi swoje, a do tego świadomość, że się staramy o dzidziusia robi nam blokadę. Może akurat jest tak, że owu przesunęła się Tobie i musisz parę dni poczekać na wyniki. Powiem Tobie tak, że u nas jest inna beta, bo pokazuje dopiero ciąże od 3 tygodnia, jak któraś jest w drugim to pokazuje negatywne wyniki.
benifica, nie moja wina, że testy mnie nie lubią
Kochana, musisz więcej odpoczywać.
Kobietka, nie musisz dziękować. Od tego jesteśmy żeby wspierać koleżanki
Piaska, proszę
mamaTomeczka, nie denerwuj się. II kreseczki zobaczysz :* Może akurat jesteś w ciąży i czujesz się nie swoja.