Malusiolka
Potrójna mamusia :D
lamorela, ciesze się, że jest wszystko ok. Zaglądaj do nas częściej, bo jakoś smutno się robi A poza tym jeżeli nie ma @, to możliwe, że owu była później i możesz być w ciąży, ale beta tego nie wykazała, bo za wcześnie jest. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje II kreseczki <przytul> :*:*
tekla, a myślałaś może o becie? Może akurat jesteś w ciąży, a testy nie pokazują tego. Ja przed chwilka namówiłam męża na 2 testy ( a miałam już ich nie kupować), a jak to nie wyjdzie i nie przyjdzie wredna m@łpa, to w niedziele przed jazdą idę na betę. Coś musi być u nas skoro nie mamy miesiączki.
natkusia, jak tam? Przyszedł b@bsztyl?
Conti, będzie dobrze <przytul> A pęcherzyk nie pęk, a owu była, to dziwne. Najważniejsze, że wyniki są ok
tekla, a myślałaś może o becie? Może akurat jesteś w ciąży, a testy nie pokazują tego. Ja przed chwilka namówiłam męża na 2 testy ( a miałam już ich nie kupować), a jak to nie wyjdzie i nie przyjdzie wredna m@łpa, to w niedziele przed jazdą idę na betę. Coś musi być u nas skoro nie mamy miesiączki.
natkusia, jak tam? Przyszedł b@bsztyl?
Conti, będzie dobrze <przytul> A pęcherzyk nie pęk, a owu była, to dziwne. Najważniejsze, że wyniki są ok