reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

lamorela, ciesze się, że jest wszystko ok. Zaglądaj do nas częściej, bo jakoś smutno się robi :( A poza tym jeżeli nie ma @, to możliwe, że owu była później i możesz być w ciąży, ale beta tego nie wykazała, bo za wcześnie jest. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje II kreseczki <przytul> :*:*

tekla, a myślałaś może o becie? Może akurat jesteś w ciąży, a testy nie pokazują tego. Ja przed chwilka namówiłam męża na 2 testy ( a miałam już ich nie kupować), a jak to nie wyjdzie i nie przyjdzie wredna m@łpa, to w niedziele przed jazdą idę na betę. Coś musi być u nas skoro nie mamy miesiączki.

natkusia, jak tam? Przyszedł b@bsztyl?

Conti, będzie dobrze <przytul> A pęcherzyk nie pęk, a owu była, to dziwne. Najważniejsze, że wyniki są ok :)

reklama
tekla - kochana, tyle razy już doradzałyśmy Ci już betę :sorry2: Wyjaśnisz niepewności, będziesz wiedziała na czym stoisz. Jeśli jesteś w ciąży to i tak raczej lekarz Ci tego nie powie na tym etapie bez bety.. Proszę nam tu nie marudzić, że poniedziałek dzwonisz do gina. Jutro, Kochana, robisz wsio, by zrobić jutro badanie z krwi. Już zdecydowane i nie ma dyskusji :-):-):-):-) Bo my też się martwimy czy all oki. Ja stawiam na II, o! :happy::happy:

Dwa dni człowieka nie ma i tyle musi nadrabiać. Cofnęłam się kilka stron i tak:
kobietka dzielna jesteś bardzo! Wspaniale, że masz takie wsparcie w rodzinie. Trzymaj się ciepło :happy:
mamaTomeczka przeczytałam Twój post o małżeństwie i powiem Ci, że naprawdę masz dziewczyno cierpliwość. Niejedna by krzyżyk postawiła, ale widać, że jednak warto było walczyć, skoro mąż się zmienił. Taka refleksja mnie naszła, że powinnyśmy tak wychowywać naszych synów, żeby potem żony ich nie musiały już zmieniać. Sama widzę, że moja teściowa też mogła się lepiej popisać jako matka...
U mnie starania w toku hehe W zasadzie nic więcej nie mam do powiedzenia:-D

Ostatnia edycja:
Byłam przed chwilą z psem na spacerze, teraz jakąś kolacyjkę trzeba wykombinować. Dostałam kwiaty od męża po południu;-)

Jeju.. ale ze mnie zołza :sorry2: dzisiaj bez powodu zrobiłam mężowi awanturę a on zaczął się śmiać że w ciąży jestem :-D przy Michale wszystko mnie irytowało i byłam czepialska i to była moja największa oznaka ciąży :-D

Lamorela fiu fiu kwiatki :-) widzę, że lepiej u Was - cieszę się :*

Malusiola u mnie czysto ;-) ale ciągle podbrzusze mnie napiernicza i nie podoba mi się to :sorry2: a u Ciebie?

Tekla Głuptasku! Nie rób już testów tym bardziej o takiej godzinie.. leć na betkę albo poczekaj parę dni :*

Conti super, że wyniki hormonów w normie :-) mi luteina przy Michale pomogła więc &&&&&&&&&&&&&&7

Kobietka jesteś mega dzielna! I cieszę się, że masz takie wsparci w rodzinie :***

Justynka to teraz mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!

Kpe czekaj z nami do niedzieli! :-)

Ewka no co Ty sił Ci brakuje? Dajesz Maleńka :-D hehe a tak poważnie to Ty się zajedziesz ;-)

a ja zaraz z mężulem będę pizze wszamać mmmmm..
:-p

Dziewczyny ja po wizycie u lekarza od niepłodności. W związku z tym, że byłam w ciąży w sierpniu zeszłego roku to mam niepłodność wtórną.
Super lekarz (kolega ze studiów mojego taty), ma bardzo dobre wyniki w leczeniu. Powiedział, że "damy radę" :)
Po pierwsze mam stos "skierowanko na badanko" do zrobienia i to część teraz a część w 2-5 dniu cyklu także jeszcze nic w sumie nie zdziałam w najbliższym cyklu. Mam przyjść z wynikami swoimi i męża(on też do powtórki badań).
Po drugie mam schudnąć ;/ w związku z moim nadciśnieniem, bo jest bardzo groźne w ciąży (a nadciśnienie mam znaczne). Nie jestem otyła, ale mam nadwagę (BMI 27) :( No, ale tak jak już pisałam zapisałam się do dietetyka, więc to muszę ogarnąć. Ratuje mnie w sumie już 5-7 kg. Mam się nastawić na marszobieg...

Jestem pozytywnie naładowana :D czego i Wam życzę !!!

Pozdrawiam Was wszystkie !

Tekla spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe :)

Joaro super, że trafiłaś na fajnego lekarza :tak: teraz badania i do dzieła :-) mocno &&&&&&&&&&&

Bosh.. jak ja jestem to Was nie ma kee? :-p

smigam do wyra bo jutro muszę wcześniej wstać, przed pracą muszę Michulka podrzucić do mojej mamy.

Tak więc dobranoc :*

Joaro, zrobisz badania i będzie dobrze :) :*

natkusia, mnie podbrzusze boli i mam brzuch twardy, cycki pobolewają i czasami niedobrze mi jest. I na dodatek jestem bardzo zmęczona. W ciągu dnia 3 razy przespałam się po 10 minut. Może jednak jestem w ciąży, a ten durny test ping to lipa nie test, bo nie pokazuje nic :(

centka, napisz kiedy dokładnie wyjeżdżasz do Polski. Buźka :*

Dobranoc Wszystkim :*:*

reklama
Witajcie Dziewczyny :) Kurcze tutaj tyle sie dzieje, ze nie wiem od czego zacząć....może po kolei :)

BAAAARDZO GRATULUJE ZAFASOLKOWANYM :) JAKI SIERPIEN OWOCNY BYL :) SUUUUPER!!!!!

Lamorela bardzo mi przykro <tulę> :* Cieszę się ze z mezem juz wszystko wyjasnione....niektore egzemplarze mezczyzn potrzebuja kopa od czasu do czasu - powiedzialam niektóre...hmmm kazdy tylko czestotliwosc różna :-D A....nastepny cykl bedzie WASZ - jak mąż zacznie przepraszać :)

Kobietka - twarda z Ciebie babka ) a co jeszcze im wszystkim pokażesz :) Ja uważam : co nas nie zabije to nas wzmocni :) Super ze na rodzinę możesz liczyc - to w chorobie bardzo wazne :tak:

Galway - przykro mi ;( podreperujesz tarczyce i już wtedy bez wymówek - musi się udać :)

Justyn_ka - trzymam &&&&

black_tea - ale straszysz nas kobieto....dobrze ze przeglad w szpitalu zrobili i juz wiesz co podreperowac :) a później do dzieła :)

Joaro :) to wiadomosci dobre tylko realizowac plan lekarzy :) i oby jak najszybciej II sie pokazały :)

tekla - STO LAT :) I OCZYWISCIE II KRESECZEK :)

Malusiolka :) nic sie nie martw porodem podobno kazdy nastepny latwiejszy a tendencje masz spadkową 13h --> 9h --> kolejny bedzie 2h :-D ja tak sobie powtarzam :) u mnie pierwszy 9h (ale z komplikacjami) wiec teraz bedzie juz z górki :tak:

Za wszystkie staraczki trzymam &&&& i przepraszam jak kogos pominęlam ale nie sposob wszystkiego ogarnac :) tyle produkujecie :-)

Ja od dwóch dni bardzo źle się czuję (dzis 25dc)....mam mdłości, czuję silne skurcze w dole podbrzusza i bolą mnie plecy :/ a dzis na dodatek zaczęłam plamić :wściekła/y: Nie spodziewam się w tym cyklu ciąży bo staranka rozpoczynamy od wrzesnia ale ciąża nie jest niemożliwa :) Chociaz czuję się tak jak wtedy gdy poronilam :-( wiec mam dola i smutam dzis caly dzien. Kupilam dzis testy i jak @ sie nie rozkreci to zrobie dla swietego spokoju rano....

Do góry