reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Grzankaa wiem,wiem, ja wiesiołek brałam 7 miesięcy, za każdym razem od początku cyklu do owulacji, ale efekty były bardzo marne,
teraz dopiero jak zaczęłam w lipcu pić ziółka to zauważyłam dużo więcej śluzu, ovu była ale bardzo późno - nie wiem być może opóźniło się wszystko przez zatrucie pokarmowe, które akurat miałam ok. 14 dnia cyklu, wówczas miałam nawet śluz ale nie było skoku i dopiero po dwóch tygodniach znów pojawiło się dużo dobrego śluzu i był skok, tak że teraz mam 39 dc. i za 4 dni powinna być @ no chyba, że u mnie ziółka działają, ale źle, bo wcześniej miałam zawsze ovu ok. 14-16 dnia - tyle że i tak ciąży z tego nie było....buuuuu

reklama
karola tak działamy ostro :-) codziennie od niedzieli do przyszłego poniedziałku :-), ale szczerze mówiąc to już chyba za stara jestem na codzienny sexik :-D wszystko mnie boli, a tam... to już nic nie gadam :baffled: a tu przede mną jeszcze 5 dni :eek::eek:, ale dam radę. Jeżeli te codzienne przytulanki przyniosą efekty to będę najszczęśliwszą kobitką pod słońcem :happy:

Co do mężów to mój ma ze mną przesrane bo jak się kłócimy to i tak musi być tak jak ja chcę, a on tak się wkurza że szok, ale co mi tam. Ostatnio mój ojciec (mieszkamy w 1 domu-oni na dole my u góry) pytał mi się na drugi dzień co mi mąż tak głośno tłumaczył :-D ale nasze kłótnie nie trwają długo, a później się ładnie godzimy w łóżku :-D

nie ma idealnych związków. Trzeba się docierać latami, uczyć się siebie na wzajem i tyle. My jesteśmy ze sobą łącznie 11 lat (6 po ślubie) i wydaje mi się, że w każdym związku musi od czasu do czasu zaiskrzyć ;-)

dziękuję Wam serdecznie dziewczyny jesteście kochane :*

Karola- moja tarczyca była ostatnio na poziomie tsh 2,06 lekarz kazał brać teraz przez 5 dni w tygodniu 75 letrox ,a w weekendy 100 i to powinno wypoziomować ją poniżej 2 zobaczymy co pokaże kolejny wynik .

Witajcie.

Wróciłam z wyjazdu... jak dobrze, że jutro piątek...

Lamorela - kurczę, przykro mi...

Dziś wyszły mi w końcu na teście owu dwie kreseczki, ale oczywiście jedna słabsza... Ciekawe jak to będzie z tym cyklem....

Karola a pijesz nadal Zioła, czy już minęły 3 miesiące i masz przerwę? ja mam drugi cykl z ziołami, choć w tym miesiącu na chwilę musiałam przerwać z powodu zatrucia pokarmowego, ale wydaje mi się, że poprawił mi się śluz dzięki tym ziółkom, bo wiesiołek brałam tylko przez kilka dni na początku, ale on mi nic nie pomagał, a jednak w tym cyklu śluz był dużo lepszy, choć efektów i tak na razie dzięki temu nie ma

conti ja mam długie cykle więc nie piłam 3 miesiące tylko 3 cykle, ten jest trzeci i ostatni z ziołami. W następnym może zacznę brać Castagnusa, muszę pomyśleć nad tym. No i może uda mi się załatwić jakoś wolne i iść na HSG wreszcie.

ta dam :-)

jestem już po wizycie pojechałam sobie wcześniej w razie dużej kolejki i już wróciłam , denerwowałam się strasznie ,ale wszystko jest w porządku ja oczywiście już sobie myślałam ,że może lekarz powie ,że jeszcze za wcześnie ,że może w jego oczach jestem jakaś nie taka , ale podsumowując wszystko ok miesiąc bez leków mija i mamy zielone światełko :-):tak:
dzięki za wsparcie :)

Kobietka CUDNE WIESCI!!!!!!!!! Teraz czekamy na zdjęcie pozytywnego testu :-D A pozatym co to za myśli, że możemy Cię odtrącić ze względu na Twoją historie medyczną? nu, nu nu, (macham palcem) Przeciez jesteś jedną z nas!!! naszą Martuśką!!! Trzymam kciuki za udane staranka &&&&&&&&

Dziękuję dziewczynki jestem bardzo szczęśliwa :-):-):-):-)no nie mogę uwierzyć ,że to już tyle czekania i teraz ehhh łezka się w oku kręci ;-)

reklama
kobietka, twarda babka z Ciebie :happy: tak trzymaj :tak: bo nie jedna na Twoim miejscu by się poddała i nie miała by siły do walki o miłość i dzidziusia...
skąd w ogóle pomysł, że któraś by mogła Cię odrzucić ze względu na chorobę??? :no:

jak dla mnie należy Ci się duży szacunek wsparcie i trzymam kciuki, aby dzidzia szybko zawitała :tak:

Do góry