reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Grzankaa wiem,wiem, ja wiesiołek brałam 7 miesięcy, za każdym razem od początku cyklu do owulacji, ale efekty były bardzo marne,
teraz dopiero jak zaczęłam w lipcu pić ziółka to zauważyłam dużo więcej śluzu, ovu była ale bardzo późno - nie wiem być może opóźniło się wszystko przez zatrucie pokarmowe, które akurat miałam ok. 14 dnia cyklu, wówczas miałam nawet śluz ale nie było skoku i dopiero po dwóch tygodniach znów pojawiło się dużo dobrego śluzu i był skok, tak że teraz mam 39 dc. i za 4 dni powinna być @ no chyba, że u mnie ziółka działają, ale źle, bo wcześniej miałam zawsze ovu ok. 14-16 dnia - tyle że i tak ciąży z tego nie było....buuuuu

reklama
karola tak działamy ostro :-) codziennie od niedzieli do przyszłego poniedziałku :-), ale szczerze mówiąc to już chyba za stara jestem na codzienny sexik :-D wszystko mnie boli, a tam... to już nic nie gadam :baffled: a tu przede mną jeszcze 5 dni :eek::eek:, ale dam radę. Jeżeli te codzienne przytulanki przyniosą efekty to będę najszczęśliwszą kobitką pod słońcem :happy:

Co do mężów to mój ma ze mną przesrane bo jak się kłócimy to i tak musi być tak jak ja chcę, a on tak się wkurza że szok, ale co mi tam. Ostatnio mój ojciec (mieszkamy w 1 domu-oni na dole my u góry) pytał mi się na drugi dzień co mi mąż tak głośno tłumaczył :-D ale nasze kłótnie nie trwają długo, a później się ładnie godzimy w łóżku :-D

nie ma idealnych związków. Trzeba się docierać latami, uczyć się siebie na wzajem i tyle. My jesteśmy ze sobą łącznie 11 lat (6 po ślubie) i wydaje mi się, że w każdym związku musi od czasu do czasu zaiskrzyć ;-)

dziękuję Wam serdecznie dziewczyny jesteście kochane :*

Karola- moja tarczyca była ostatnio na poziomie tsh 2,06 lekarz kazał brać teraz przez 5 dni w tygodniu 75 letrox ,a w weekendy 100 i to powinno wypoziomować ją poniżej 2 zobaczymy co pokaże kolejny wynik .

Witajcie.

Wróciłam z wyjazdu... jak dobrze, że jutro piątek...

Lamorela - kurczę, przykro mi...

Dziś wyszły mi w końcu na teście owu dwie kreseczki, ale oczywiście jedna słabsza... Ciekawe jak to będzie z tym cyklem....

Karola a pijesz nadal Zioła, czy już minęły 3 miesiące i masz przerwę? ja mam drugi cykl z ziołami, choć w tym miesiącu na chwilę musiałam przerwać z powodu zatrucia pokarmowego, ale wydaje mi się, że poprawił mi się śluz dzięki tym ziółkom, bo wiesiołek brałam tylko przez kilka dni na początku, ale on mi nic nie pomagał, a jednak w tym cyklu śluz był dużo lepszy, choć efektów i tak na razie dzięki temu nie ma

conti ja mam długie cykle więc nie piłam 3 miesiące tylko 3 cykle, ten jest trzeci i ostatni z ziołami. W następnym może zacznę brać Castagnusa, muszę pomyśleć nad tym. No i może uda mi się załatwić jakoś wolne i iść na HSG wreszcie.

ta dam :-)

jestem już po wizycie pojechałam sobie wcześniej w razie dużej kolejki i już wróciłam , denerwowałam się strasznie ,ale wszystko jest w porządku ja oczywiście już sobie myślałam ,że może lekarz powie ,że jeszcze za wcześnie ,że może w jego oczach jestem jakaś nie taka , ale podsumowując wszystko ok miesiąc bez leków mija i mamy zielone światełko :-):tak:
dzięki za wsparcie :)

Kobietka CUDNE WIESCI!!!!!!!!! Teraz czekamy na zdjęcie pozytywnego testu :-D A pozatym co to za myśli, że możemy Cię odtrącić ze względu na Twoją historie medyczną? nu, nu nu, (macham palcem) Przeciez jesteś jedną z nas!!! naszą Martuśką!!! Trzymam kciuki za udane staranka &&&&&&&&

Dziękuję dziewczynki jestem bardzo szczęśliwa :-):-):-):-)no nie mogę uwierzyć ,że to już tyle czekania i teraz ehhh łezka się w oku kręci ;-)

reklama
kobietka, twarda babka z Ciebie :happy: tak trzymaj :tak: bo nie jedna na Twoim miejscu by się poddała i nie miała by siły do walki o miłość i dzidziusia...
skąd w ogóle pomysł, że któraś by mogła Cię odrzucić ze względu na chorobę??? :no:

jak dla mnie należy Ci się duży szacunek wsparcie i trzymam kciuki, aby dzidzia szybko zawitała :tak:

Do góry