reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
mamaTomeczka do trzech razy sztuka :-D

Malusiolka ja w ogóle jestem sceptycznie nastawiona do testów :sorry2: zobaczymy co Bobo pokaże w niedzielę :-D

hej dziewczyny
Malusiolka, Natkusia ale niespodzianka, staracie się o rodzeństwo dla dzieciaczków, wspaniale :* A jak Karwiczki i Aneczka? Kurcze, brakuje mi naszych pogaduch.
Wszystkim staraczkom życzę powodzenia a wszystkim czekającym na @ życzę byście je ujrzały za 1,5 roku co najmniej (9m ciąży + karmienie)

Tak bo testowałam w poniedziałek i wyszła I kreska i mam focha na testy :-p a poważnie to mam pierwszy cykl od odstawienia tabsów i wolę poczekać niż znowu zobaczyć I krechę ;-)

Galwaygirl ale niespodzianka!! Ania też się stara ale Karwiczki nie mam pojęcia :-) a u Was co? Też myślicie o rodzeństwie dla Piotrusia? :*****

yyy, właśnie czekam na... poronienie. Mam pusty pęcherzyk płodowy, a taki łady prezent zrobłam Jarkowi na 4,5 roku znajomości, 2 różne testy z dwoma kreseczkami, no ale jest lepiej niż za pierwszym razem, teraz mam Piotrusia i nie ma łez, tylko pustka. To nic, w grudniu się postaramy, muszę nad tarczycą chyba popracować

Galwaygirl o jej.. przykro mi :-( :* to wylecz szybko tą tarczycę.. a ja trzymam za Was mocno &&&&&&&&&&&&&!! :* jeju Piotruś już pewnie duży.. brakuje mi naszych pogaduszek..

Piotruś jest super, ma 1,5 roku, biega dopiero od 3 miesięcy, wczoraj naszykowali mi na urodziny serca z odciskami rąk, Piotruś robił ciapa ciapa, no i Jarek Go uczył że ma mi powiedzieć sto lat, no i rano mówi do Piotrusia, co miałeś mamie powiedzieć, jak Cię tato nauczył, a Piotruś "KUPA" no po prostu płakaliśmy ze śmiechu a On z nami się śmiał. Uczymy Go że jak zrobi do pieluchy to ma powiedzieć mamo kupa, albo tato kupa no i jak spytał co masz mamie powiedzieć to powiedział, hahaha.
Tarczycy nie wyleczę ale muszę TSH zmniejszyć do 1,5 zanim zacznę się starać ale przy Hashimoto to dość trudne, skacze to na wszystkie strony. A jak Michać, chodzi już? Ładnie je?

reklama
galwaygirl Kochanie :* Jak Miło Ciebie widzieć. Przykro mi z powodu Twojej tarczycy i poronienia :( <przytul> trzymam kciuki, aby wszystko było ok i w grudniu żebyś zobaczyła swoje wymarzone II kreseczki :* &&&&& Jak dawno nie pisałyśmy ze sobą. Szczerze napiszę, że się stęskniła. Miło jest widzieć Ciebie i natkusie :* Chciałabym żeby reszta dziewczyn do nas dołączyła.

natkusia, gdzie masz tą swoją piękną sygnaturkę?

Ostatnia edycja:
Do góry