reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Hejka :-)

oo jak dobrze mieć wolne :-D byłam rano na zakupach.. przed chwilą Michasiek zasnął a ja mam czas dla siebie :-)

Dzisiaj 29dc nadal bóle w podbrzuszu, sporo śluzu i zero @ :-) test w niedziele chociaż mnie korci strasznie ale nie! ;-)

Malusiolka to wstępnie jesteśmy umówione na niedzielne testowanie :-)

Justynka mi się wydaje że mój organizm teraz szwankuje przez odstawienie tabsów ale mam nadzieję, że to jest ciąża tak jak mówisz ;-) jak IUI jest potrzebne to wyjścia nie macie.. mam nadzieję, że szybko Wam się uda &&&&&&&&&&& :*

Aes Kafeteria wymiata :-D:-D ale się uśmiałam!

Centka oby z piersiami było ok! I &&&&&&&& za szybką fasolkę! :*

Lamorela z tym uczuciem w pochwie to ja tak mam.. a @ nie widać
:sorry2: co do porodu na wesoło to czytałam ten wątek CAŁY przed swoim porodem i strasznie mi pomógł psychicznie :tak:

Conti przykro mi.. może się czegoś dowiesz u lekarza &&&&& :*

mamaTomeczka prawdziwe! Kiedy już to czytałam i swojemu pokazywałam

Cyntia fajnie, że masz takie podejście :-) &&&&&&& za następny cykl :-)

Malusiolka Babolu po co robiłaś dzisiaj test? Chyba tylko żeby się wkurzyć.. zakaz robienia do niedzieli ;-) współczuje porodów.. ja na szczęście miałam poród szybki (2,5h) i dobrze go wspominam tak jak połóg

Grzanka chętnie bym na kawę wpadła ale troszkę drogi jest ;-)

Co do facetów to u nas po ślubie było ok, dogadywaliśmy się :-) ale jak urodził się Michał to ooo matko.. kłóciliśmy się kilka razy dziennie, zero dogadywania, miałam wrażenie że w ogóle go nie znam i zaczęłam żałować że za niego wyszłam.. Potrafiliśmy sobie wyrywać dziecko (!) i groziłam rozwodem. Nawet był moment ze się pakowałam.. to był strasznie ciężki okres dla nas
:-( zamiast cieszyć się, że mamy dziecko (był wyczekiwany) to my skakaliśmy sobie do oczu.. Ale na szczęście przeszło, jak ręką odjął i teraz już wszystko jest ok :-) mam taką rodzinę jaką chciałam mieć
:tak: więc Lamorela moim zdaniem trzeba przeczekać..a na pewno Wam się ułoży :*

wiecie co.. ostatnio mam ataki głodu
:baffled: mogłabym jeść jeść i jeść.. wtf??

witajcie,

Natkusia &&&&& za II skąd Ty bierzesz tyle cierpliwości, że doczekasz do niedzieli :)

MamaTomeczka ale mieliście przeboje, dobrze że już jest w porządku :)

Ja dużej zmiany nie zauważyłam po ślubie, może dlatego, że przed ślubem mieszkaliśmy ze sobą 5 lat. Wiadomo są gorsze dni i lepsze ale to jak w kadym małżeństwie. Teraz gdy jest córeczka nie mogę narzekać na męża, on uwielba z nia spędzać czas, bawić się, zajmować, wszystkim mamą życzę takiego tatusia dla swojego dziecka. Oby tak zostało :)

Ja się nie mogę doczekać owu, jutro mężowy ma urodziny, jak zapytałam co by chciał dostać odp, że syna, no ale marne szanse, zeby jutrzejsze działania poskutkowały ;)
Zaraz sie zbieram z córcią na szczepienie, bidulka, pewnie bedzie płakała :/

Grzankaa, proszę :)

wikki, czeka na mnie aby mi też się pokazały II kreseczki :p :-D

natkusia, ok. Czekamy obi do niedzieli. Ale musiałam dzisiaj zrobić test, bo całą noc nie mogłam spać. Ale te głupie ping testy są lipne. Musze kupić na niedziele inny. Czytałam, że ponoć QuickVue są najlepsze.

A co do związków po ślubie, to przez jakiś czas też się kłóciliśmy, później Oliwka się urodziła było dobrze, a przy kolejnej ciąży mąż nie wiedział co się dzieje i trochę odsunął się ode mnie. Po porodzie trochę pomagał, później przestał no i od jakiegoś pół roku jest bardzo kochającym mężem i ojcem. Zdarzają się zloty i upadki. U nas wszystko się tak szybko potoczyło. Poznaliśmy się w maju, w lipcu zaręczyny i planowaliśmy ślub, a w sierpniu planowaliśmy pierwsze dziecko i za pierwszym razem udało się. W styczniu ślub, w maju Oliwka się urodziła. I tak zleciało 1,6 roku i znowu postanowiliśmy mieć dziecko, urodziła się Roksanka i teraz jedna ma ponad 3 lata, a druga ponad rok :) - Za szybko na głęboką wodę się porwaliśmy i może dlatego tak się zachowywał. Dlatego też poważnie się zastanawiam nad 3 dzieckiem, ale skoro wczoraj zapewnił mnie, że będzie dobrze to jakoś ze spokojem do tego muszę podejść :)

Wiki bo nie chce kolejny raz oglądać I kreski i zastanawiać się :-) wolę zrobić później! Powodzenia na szczepieniu :*

Malusiolka ja mam 2 bobotesty, nigdy mnie nie zawiodły :-) Pinktesty są do dupy i pokazują fałszywie II kreski.. no to niedziela jest nasza! Czuję to! :-D

Facetów trochę przygniatają niektóre sprawy ale najważniejsze to przetrwać te złe chwile :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry