reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Cześć Dziewczynki!! U mnie też śliczna pogoda, od rana słonko świeci.

Ktoś testuje dzisiaj / idzie na betę?

Mnie boli podbrzusze od kilku dni, nie wiem co jest, może od tego dupka?

lamorela - sama sama :) Muszę do bloga powklejać jakieś fotki nowych naszyjników, ale nie chce mi się. Lenia mam, że masakra. Obudził się mężu?

Centka - no ciekawe co z tym wzrostem :) a plamienia dalej są?

Witam Kochane, robiłam dzisiaj test i na razie pokazuje I kreseczkę, nie wiem co się dzieje. M@łpa ma zawitać? ;/ Wczoraj wieczorem niedobrze mi było i dzisiaj od rana to samo, dlatego postanowiłam test zrobić i lipa. Może za wcześnie robię, albo falerny test. Robiłam dwa razy z "Pink test". Muszę poczekać do @, albo do niedzieli/poniedziałku i wtedy test.

Abazela, nie wiem jak to będzie. Cały czas mam wątpliwości, ale przy drugiej ciąży to samo było. Teraz jak patrzę na dziewczynki jak razem się bawią, to uważam, że dobrze postąpiłam. Wczoraj męża się pytałam, czy damy radę, a on tak i żebym się nie martwiła, bo mi pomoże. A co do żywego dziecka, to wiem coś o tym. Moja 3 letnia córka wszystko by chciała ze mną robić. A teraz najmłodsza robi to samo.

CONTI-nie zalamuj sie mala:-) bedzie dobrze:-) @ nie ma jeszcze wszystko moze sie zdarzyc..ja tez mam takie klucia i mam nadzieje ze to wlasnie to:-) LAMORELA- ja tez mialam rozne przeboje z moim i musze Ci powiedziec,ze dopiero teraz po 10 latach jest na prawde tak jak powinno,a moja rada jest taka,zeby nie robic nic w nerwach,tylko przemyslec i tak dac do zrozumienia zeby dotarlo,ale na spokojnie..ja zawsze gadalam z moim na drugi dzien jak juz ochlonelam troche i tlumaczylam jak krowie na rowie:-) :-) bedzie dobrze:-) MAMA TOMECZKA- niezla szkola,bo meza to trzeba umiec wychowac:-)

KPe007 staram się jakoś nie załamywać, bo już chyba i tak miałam większe doły i teraz jakoś mam trochę lepsze nastawienie, aczkolwiek nie sądzę, aby ten cykl skończył się pomyślnie, za dużo rozczarowań już było
zastanawiam się tylko co mi dziś powie lekarz, bo idę z wszystkimi wynikami hormonów, które robiłam jeszcze w maju
kurcze, a u mnie w pracy kolejne 3 dziewczyny zaciążyły - normalnie od roku jest jakiś wysyp

reklama
Grzankaa, dzisiaj 25 dzień cyklu i @ powinna przyjść jutro, albo w piątek. Jak nie to niedziela/poniedziałek. Jak testy nie będą wychodzić, to będzie trzeba na betę jechać.

Do góry