reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Hejka :-)

Lamorela, ja Ci nic nie będę doradzać sama wiesz co robić ;-), jedynie trzymam kciuki aby Wasz związek przetrwał wszystko :-D
Na pryszcze hmm dobre jest coś co wysuszy je, kiedyś miałam w płynie takie coś ale zapomniałam nazwy...więc za bardzo nie pomogę

Aśku spacer nie jest zły, dotlenisz się hehe

Ja już w pracy, a tempka troszke spadła, czuję się mokra a @ nadal brak

reklama
nie wytrzymałam i zrobiłam test, bo dziś idę do lekarza i stwierdziłam, że lepiej wiedzieć co i jak, ale niestety znów zobaczyłam 1 kreskę...:( jak wyliczyłam to był 20 cykl starań...
no ja się pytam ile można, no ile???

Hej dziewczyny :)

Jaki u mnie piękny poranek, normalnie lato wraca :) Wczoraj wieczorem wybiegałam wszystkie stresy,
@ już sobie poszła więc zaczynamy zabawę :p

Kingax1- Gratuluję :)

Black_tea - dbaj o siebie i szybko wracaj do zdrówka!

Benfica - &&&&&&&&&&&& za ten cykl

Cyntia - &&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą betę :)

Malusiolka - Myślę, że podołasz, dajesz radę z 2 to i z 3 powinno się udać. Chociaz rozumiem twoje obawy bo czasem sama się zastanawiam czy dam radę z 2. Moja córcia jest strasznie żywym dzieckiem, wszędzie jej pełno, nie można jej na sekunde spuścić z oka i do tego wszystko chce robić "z mamusią" więc wszelkie czynności domowe wykonuje jak Ona śpi. Poza tym mam masę innych bardziej lub mniej irracjonalnych obaw, ale u mnie chęć posiadania min. 2 dzieci jak narazie wygrywa z obawami :)

Lamorela- Myśle, że musicie szczerze porozmawiać, wyjaśnić wszystko, powiedzieć co Was boli! Bedzie dobrze zobaczysz :)

Aesthete, Lamorela - pośmiałam się, popłakałam ze śmiechu i teraz mogę zaczynać dzień :)

lamorela, mojemu mężowi jak wyskoczy pryszcz to wacik psika perfumem i na delikwenta ;) mu to pomaga :) nie przeczytam wszystkich postów bo na tel was czytam ale tak się uzaleznilam od was i forum że po prostu musiałam wejść zobaczyć co się dzieje :p

MAMA TOMECZKA-ale mnie rozbawilas z rana:-) nic dodac nic ujac:-) CONTI-a ktory to dzien cyklu? moze za wczesnie jeszcze?

KPe007 to 39 dc, bo owulka mi się przesunęła i patrząc na temperaturę to jest jakieś 11 dni po ovu, czyli zakładam że @ powinna przyjść w niedzielę i pewnie przyjdzie, bo w sumie żadnych objawów nie mam, jedynie to dziwne kłucie w dole brzucha, takie punktowe, trochę przypominające ból owulacyjny, z tym że boli raz z jednej raz z drugiej strony, ale tak to nic więcej
znów się zaczynam podłamywać .... :-(

reklama
mamaTomeczka - dobre :-D:-D:-D:-D

Zawiodę Was - nie poszłam na betę. Tempka spadła i śluz jest różowy. Idzie @, a nawet jeśli by (nie wkręcam sobie, tak tylko ewentualność taką przyjmuję) implantacja, to na betę jest sens iść 2-3 dni po implantacji.
@ powinna być dzisiaj już nawet ew. jutro. Nie, dzisiaj będzie.

Ale ja już zacieram rączki na kolejne staranka:rofl2:. Nie odpuszczę teraz. Będzie bzyku-bzyku. Już mam nawet plan przytulanek (w 12, 14, 16, 18, 20 dc) :-D P. zgodził się na łykanie kwasu foliowego. Chcę jeszcze podarować mu androvit, ale on nie łyka żadnych witamin. Nie wiem czy ten pomysł przejdzie.
Ja oczywiście dalej kwas foliowy. Nie biorę Catagnusa, a zaczynam wiesiołek.

Do góry