reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
No dobra. Znacie to uczucie w pochwie podczas @? Ja to mam, ale nic nie kapie, tylko dużo mam, baaaaaaardzo dużo kremowego śluzu.

Witam o pięknym, słonecznym poranku! Spać nie mogę, więc weszłam na forum poczytać, czy może komuś II się przytrafiły, ale wszystkie jeszcze śpią! Śpiochy wy! Nie wiem co u mnie, bo temperatura zaliczyła spadek, a jeszcze na niego za wcześnie. Owocnego testowanka!

Cześć dziewczynki :tak:
Już czwartek! Ależ ten tydzień leci, zresztą jak każdy ;-)

U mnie 22 dc, tempka w normie, śluz kremowy, ubogi :blink: nie nastawiam się na nic, bo widzę, że kicha w tym cyklu ;-) bywa i tak ;-)

Wczoraj byłam na siatce, ale tak jakoś grać mi się nie chciało :sorry2: senność mnie dorwała (późno gramy), nie miałam motywacji do gry :sorry2: i nie ja jedna ;-) wszyscy mieli taki jakiś nastrój anty sporotowy ;-)

LAMORELKA w małżeństwie czasem trzeba iść na ustępstwa. Wyprowadzka nic nie zmieni, tylko oddali problemy. A gdy taki problemy się nawarstwią, nie będzie szans na przetrwanie związku.
Jesteście młodzi, musicie się dograć, przedstawić sobie swoje wymagania :tak: mężczyznom nie można zabraniać ;-) tylko tak trzeba pokierować ich rozumowaniem, by myśleli, że sami tak postanowili ;-)

My alkohol pijamy, sporadycznie ;-) ale jak już się trafi impreza, to pijemy (ja tylko jak dziecka nie mam przy sobie). Czasami ślubny musi odreagować, podholują go do domu ;-) tyle że on w takim stanie to jedynie zasypia na kiblu ;-) zero szkodliwości ;-)
W następny weekend jedzie nad jezioro z chłopakami, by bez bab ;-) poszaleć ;-) co będą robić – ich sprawa. Byle tylko wrócił cały ;-)
A propos alkoholu :tak: winobranie na dniach się zaczyna :tak: kiedyś chodziło się na winko ;-) od jakiegoś czasu chadza się do wesołego miasteczka ;-) aj, masa kasy zaś pójdzie, ale przynajmniej Mrówek ma jakąś frajdę ;-) oby pogoda dopisała!

Nie wiem jak Mrówka odbiorę z przedszkola :wściekła/y: ul. Batorego remontują (jego przedszkolną), dzisiaj rano widziałam, że rozkopali ulicę przy jego przedszkolu (akurat na wjeździe), a na ulicy gdzie można było auto zostawić postawili zakazy :baffled: tak wiec po pracy to chyba pozostanie mi parking Tesco i spacer do przedszkola ;-) w sumie pogoda jest, wiec można się przejść ;-) tylko jak długo to jeszcze potrwa? Mam dosyć tego remontu :wściekła/y: od maja są cyrki :wściekła/y: godnie z wcześniejszym planem, od 1 września ta ulica miała być na tyle zrobiona, by dojazd do przedszkola był bezproblemowy ;-)

reklama
Do góry