reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
gdyby nie test to ja bym się dowiedziała o ciąży jak zaczęłam ronić , bo to było tak pierwszy test w dniu @ negatywny, drugi kilka dni potem bladzioch no to ja do lekarza ,a tam nic nie widać ,ale jak ręką badał to mówił ,że coś wyczuł ,kazał poczekać 2 tygodnie i powtórzyć usg czekałam zapisałam się ,no ,ale nie zdążyłam doczekać bo się zaczęło i nikt mi nie wierzył ,że ja w ciąży jestem bo przecież lekarz nic nie widział jak poroniłam to było dopiero no tak była pani w ciąży może dlatego teraz chcę wiedzieć jak najszybciej.

Hej dziewczyny nie mogę za Wami nadążyć :wściekła/y: tyle drukujecie

ciężarówką gratuluję II kreseczek
tekla wszystkiego NAJ NAJ NAJ i oczywiście II kresek :tak:

dziewczynom którym się nie udało przytulam i trzymam kciuki na pewno się uda w następnym cyklu :tak:

ja mam dziś dzień przypuszczalnie płodny :happy2: a mąż już od 3 dni nie daje mi spokoju ;-) a ja już wymiękam :-( a on mi mówi że do poniedziałku mi nie odpuści :baffled: o matko amigo

Hejka Babeczki:-)

Staram się Was nadrobić ale nie do końca pamietam co, kto i jak...

Tekla Sto latek, spełniania marzeń i przede wszystkim fasolci!!!:-):-)

Black_tea Trzymaj sie i daj znac co i jak... 3mamy kciuki!!

lamorela 3mam kciuki za piękną betke!!!

cyntia 5 dni czekania na bete?! To jakis koszmar! Szczególnie dla staraczek;-)

A u mnie @ juz sie konczy na szczescie, ale denerwuje się czy uda nam się w tym mies. w koncu starac, bo jesli małż znowu będzie musiał jechać akurat w dni płodne to się baaardzo zdenerwuje:wściekła/y: zaczełam brac castagnus, wiesiołek i inne witaminki no i czekam...
Skonczylam dzis szybko zajecia, wiec lece sprzatac, pichcic itp. dzis na obiadek penne z kurczakiem i brokułami w sosie śmietanowym, wszyscy uwielbiamy:-)
Miłego dnia!

Black_tea biedna Ty, wracaj szybko do zdrowia i pisz jak się czujesz i jak beta?

Kobietki a co myślicie o teście który po ok 2,5h pokazał bladą kreskę? Haha bo u mnie pokazał... Tzn nie wiem dokładnie kiedy ale spojrzałam po tym czasie ponownie na test a tam blada blada kreska... Wiem że to może być fałszywy wynik itd, ale nasuwa mi sie teraz pytanie kiedy ona wyszła, czy po 10min czy po godzinie... Pierwszy raz tak mi sie ptrzytrafiło,jak nie było ciąży to ll nie było wogóle a tu teraz taki cyrk, problem sobie znalazłam heh. Zaraz po zatestowaniu, nie było kreski to schowałam do wroeczka i do torebki, miałam wyrzucić w drodze do pracy, ale zapomniałam no i tak sobie rozmyślam...

W każdym bądź razie ja tego nie biore jako pozytyw i za specjalnie nie napalam się że to coś znaczy, tylko chciałam poznać Waszą opinie i czy miałyście też tak?

Ostatnia edycja:
dziewczyny - ciężko wyrobić z czytaniem :)

dużo się dzieje - tym co na dobrze - GRATULACJE, tym co na gorzej - UŚCISKI - trzymam &&& za następne cykle z II

ja też czekam aż @ pójdzie i nastąpią te dobre dni :-D a na razie zmagam się dalej z przeziębieniem, łykam wiesiołka i od 2 dni ziółka (nawet nie takie złe)

z oczekiwaniem i cierpliwością mam kłopot chyba jak każda z nas - ale faktycznie beta jest najpewniejsza, mi wykryła ciążę już w 4 tygodniu, czyli niedługo po implantacji

ach i zapomniałam - TEKLA - wszystkiego naj, naj, naj - pięknych II na teście

reklama
Ja byłam wczoraj u gina, oczywiście na usg nic nie widać poza grubym endometrium. Dostałam luteinę ze względu na wcześniejsze poronienie. Mam przyjść za 3 tygodnie na kontrolę, wtedy już powinno być serduszko. Boję się i już dręczą mnie myśli, że nie będzie dobrze :-(

Do góry