reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Blac tea - dziewczyno dobrze, że tylko tyłek sobie obiłaś!! To może jednak to ciąża jak zemdlałaś..? 3mam &&&& za to i żeby było wszystko dobrze. Daj znać jak tam!

Cyntia - łyka czego? :)

Dla dziewczyn, które zastanawiają się i martwią. Udało, czy nie nie?

Zagnieżdżenie: "W czwartym tygodniu ciąży (ok. 5 dni po poczęciu) następuje zagnieżdżenie W tym okresie niektóre kobiety - szczególnie wrażliwe na zmiany hormonalne - mają złe samopoczucie, mogą także obserwować niewielkie krwawienie."

Ty: "Możesz czuć się zmęczona i rozdrażniona - choć nie jest to regułą. Niektóre kobiety mogą na tym etapie ciąży odczuwać szczególnie silne objawy napięcia przedmiesiączkowego: powiększone piersi, wzrost wagi, napięcie podbrzusza, częste oddawanie moczu, zmiany nastroju i zmęczenie. Miesiączka wydaje się tuż tuż... ale nie nadchodzi. Czy jestem w ciąży?"

Aes - jeśli Ci to w czymś pomoże, to jest jeszcze sposób taki że na okres dłuższy niż 30 dni wyrejestrujesz się z chorobowego - stracisz ciągłość, a póżniej się znowu zgłosisz i opłacisz wyższą składkę i tym sposobem po miesiącu nabywasz prawo do zasiłku macierzyńskiego a po 3 do chorobowego
:-)

Grzanka, a to nie Ty to wino pilas? ;-)
Mlausiolka, w 30 dc zmiany mogą wskazywać i na @ i na ciążę. Poza tym lepiej nie badać się za często ginekologiczne w ciąży. Spokojnie ,.chodzi tylko o Castagnus :-p
Ci do zagnieżdżenia może nastąpić nawet 12 dni po owulacji.

Black tea odezwij się po becie..

centka :* Mi też wylogowuje z forum jak z 10 minut z niego nie korzystam ;/ Kochanie, jak znajdziesz kijek to nie wysyłaj mi go tylko weź go ze sobą w podróż dla bezpieczeństwa :D Jeszcze nie ma co rezygnować, może akurat ciąża jest. Ja nigdy nie mierzyłam temperatury :) A poza tym mam nadzieje, że szybko wrócisz do nas. Będę tęsknić :(

Cyntia, to idź na betę, bo już nie mogę się doczekać jak dasz nam wiadomość o fasolce :*

u mnie 4 dc niech już ta @ sobie idzie , moje trwają nawet do 7 dni ,a w poniedziałek jadę do taty na parę dni obiecałam sobie ,że nie powiem mężowi kiedy jest ten dzień bo będziemy mieli ciśnienie oboje za duże wystarczy ,że ja będę wiedzieć nie chcę mu robić jakiegoś przymusowego sexu ,ale sama nie wiem czy nie będę kombinować wrócę od taty około połowy cyklu liczę ,że się stęskni i może wtedy coś zmajstrujemy oczywiście jak się nie uda to nie będzie załamki tak sobie obiecuję ,a jak będę marudziła to poproszę kopa od Was ;)

black tea - kochana dużo zdrówka w takim razie całe szczęście ,że nic poważnego się nie stało.
Tekla ma urodzinki ????wszystkiego najlepszego i II lub pięknej bety ;)

Kobietka witaj :* Dobrze zrobisz jak mu nie powiesz. Tak to może za bardzo się stresować i plemniki będą słabe :) Tak tekla ma dzisiaj urodzinki :p

centka, co do jazdy to najgorzej szło mi skręcanie i utrzymanie toru jazdy hehe, ale dziwne, że wczoraj mi się udało :D

reklama
Do góry