reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
lamorela, Malusiolka te dojazdy to masakra... ja mam 39km spod domu do biura. No i 5 lat tak jeżdże. Juz mnie męczą te dojazdy na maxa

MamaTomeczka hahaha my czekamy na zdjęcie twojego pozytywnie zasikanego testu... a nie jakieś opakowania nam tutaj wklejasz :rofl2:

TEKLA sto lat!
Spełnienia wszystkich marzeń
i cudnych II kresek !!!

Ja z doskoku ... robota, robota ... wdrążam się w nowe rzeczy, które od poniedziałku przejęłam z kolegą ... eh, od rana maglujemy temat ;-) roboty dla dyrka nie skończyłam, tak jak wczoraj stanęłam, tak jest cały czas ... eh ...

Głowa zaczyna boleć ... rano szaro, teraz słońce ;-) mogłam się tego spodziewać ;-) popołudnie u nas sportowe, młody trening piłkarski, po nim mąż będzie biegać, a jak wróci ja na siatkę ;-) troszkę przyjemności dla każdego z nas ;-)
Jak wrócę do domku wieczorem (koło 23) to pewnie porazi mnie ilość nieprzeczytanych postów :-D ale co tam ;-) książkę kończę, więc będzie czas na forum :tak:

JUSTYNKA witaj :tak:

BLACK TEA eh, jakie wyniki??

mamaTomeczka to kiedy testujesz? Ja chyba jutro...wiem że to nie ma sensu, ale dopóki @ nie ma to można sprawdzać haha.

oooooooo Tekla! Trzy czte ry! STO LAT, STO LAT! NIECH ŻYJE ŻYJE NAM! Wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń :-D

ja chyba jestem nienormalna :baffled: dzwonię do męża zapytać na którą obiad ,a on mi ,że może na grzyby pojedzie ,albo razem pojedziemy ,a wie ,że mnie od wczoraj plechy bolą bo mi coś tam się zrobiło jak się bawiłam z córką koleżanki więc mówię ,że nie wiem ,a on do mnie ,żebym się namyśliła bo on nie wie co robić no to ja nie wiem po co na co się wkurzyłam ,ale powiedziałam ,że niech sobie tam chodzi po lesie i szuka grzybów jak nie umie normalnie po pracy do domu wrócić i się rozłączyłam chłopina chce mi grzybki nazbierać ,a ja jeszcze mam jakieś ,ale.... no dobra zwalmy to na @ bo przylazła i nie chce sobie iść nie rozumiem siebie no gorzej niż baba w ciąży z tymi moimi humorami :confused:

Justynka - witaj u nas :)
black tea- co z Tobą jaki wynik czekamy :*

mamaTomeczka to kiedy testujesz? Bo ja chyba jutro, chociaż to nie ma sensu ale dopóki nie ma @ to można szaleć haha.

oooo Tekla!
trzy czte ry: STO LAT! STO LAT! NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM! Spełnienia marzeń i wszystkiego co naj lepsze :-D

reklama
Do góry