reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

black_tea zdrówka i pisz nam co z tobą bo się martwimy!

Krew honorowo oddana, beta będzie po 15:30.

Tekla wszystkiego najlepszego, oby beta była wysoka w najbliższym czasie, a teraz II!

Ostatnia edycja:
reklama
centka, dziękuję za przeniesienie :* A i tak trzymam za Ciebie &&&& i życzę Tobie miłego dnia :*:*

black_tea, szybkiego powrotu do nas ;) A poza tym skoro jesteś pod kroplówką i zabrali Twoją krew do badania, to wyniki powinnaś mieć najpóźniej po godzinie. Czekamy na wieści. Beta nie powinna się mylić ;)

lamorela, będziesz mieć wyniki szybko pisz :D

Malusiolka no jak inaczej mogłoby być! Teraz boję się, że wyjdzie zerowa.

Tak co do jazdy samochodowej, to w końcu muszę zrobić prawo jazdy. Parę razy po niepublicznych drogach jeździłam i muszę wam stwierdzić, że polubiłam to!

Ostatnia edycja:
black_tea - trzymaj się Kochana, może przynajmniej przebadają Cię tam i wszystko się wyjaśni. Koniecznie daj znać, co i jak.

Aesthete - Abezela ma rację. Wystarczy się wyrejestrować na przynajmniej 30 dni, potem ponownie zgłaszasz się do zus i zacząć opłacać stawki od wyższej podstawy, ale musi się do odbyć na minimum 30 dni przed porodem, ja stwierdziłam, że tak nie zrobię, bo i tak mnie teraz nie stać na opłacanie wyższego zus-u. W moim przypadku gra nie warta świeczki, bo prowadząc dalej działalość zarabiam normalnie. A pobierać ten zasiłek i tak będę przez chwilę, bo mąż będzie przecież będzie odbierał z etetowych składek

Malusiloka - fajny artykuł, i ie wszystkie kobiety mają plamienie implantacyjne, gdzieś czytałam, że ok 20% odczuwa czy zauważa jakieś symptomy implantacji typu plamienie, spadek lub wzrost tempki. natomiast pierwszy raz przeczytałam, że nerwowość może być objawem. No ja ok 6 dpo miałam nieziemskie nerwy, wkurzało mnie wszystko :-D

Tekla - sto lat....i oczywiście spełnienia marzeń ;-)

Dzięki Centka :-)
Kurcze, zrobię jutro betę. Postanowiłam! Mam niedaleko prywatna przychodnie i się wyrobie. Koszt 27 zl, ale wynik na drugi dzień.

PS Nie mam czasu podpisywac, po pracy obiecuje :-)

Ostatnia edycja:
a ja to tak sobie myślę ,że kiedyś to nie było testów ani bety tak się nie robiło to dopiero musiało być wkurzające czekać na wizytę u lekarza i to bez usg tak jak miała moja mama jak ze mną była w ciąży i rok mnie robili o matko ,a ja taki niecierpliwiec jestem ,że już bym chciała od razu po @ owu mieć :-D:-D:-D:-D,a po owu od razu test i wszystko jasne ,a tu czekaj tyle czasu chyba zacznę szydełkować :-D:-D:-D:-D

kobietka - kiedyś wszystko było inaczej. Mojej mamie powiedzieli, po badaniach, że nigdy nie będzie mieć dzieci, więc adoptowali chłopczyka, po jakimś czasie zrobili jej drożność jajników i zaszła, ale jeszcze nic nie wiedziała, na podstawie wcześnejszych badań do 4-5 miesiąca podejrzewali guz do usunięcia, aż w guz zaczął się przemieszczać i dokazywać - jak się potem okazało to był mój średni brat, a potem jeszcze byłam ja. Z jednej strony dobrze, że teraz mamy takie możliwości, ale z drugiej.... czy ja wiem...

centka, tak nazywamy to kopertą :)

Leemonca, ten artykuł jest z tego forum. A co do plamienia implantacyjnego to fakt, faktem nie każda to ma.

kobietka, test, testem. Oglądałam jakiś czas temu program, gdzie kobiety jechały do szpitala, bo nie wiedziały co się z nimi dzieje, a okazywało się, że rodzą :D

reklama
Leemonca tylko mi te testy z allegro to ciagle nie wychodza i to tak na maksa, nawet nie ma kreski testowej a to troche dziwne. pewnie zalezy jak sie trafi.

tekla STO LAT! kreski nie dostalas w prezencie to idz na bete i nie bedziesz miala stresow urodzinowych!

kobietka nigdy o tym nie myslalam, ale masz racje! dla nas to juz jest straszne to czekanie do @ a co dopiero kiedys bylo!
Leemonca a historia Twojej mamy :szok: dobrze ze jej tego guza nie usuneli!

Do góry