reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

black_tea zdrówka i pisz nam co z tobą bo się martwimy!

Krew honorowo oddana, beta będzie po 15:30.

Tekla wszystkiego najlepszego, oby beta była wysoka w najbliższym czasie, a teraz II!

Ostatnia edycja:
reklama
centka, dziękuję za przeniesienie :* A i tak trzymam za Ciebie &&&& i życzę Tobie miłego dnia :*:*

black_tea, szybkiego powrotu do nas ;) A poza tym skoro jesteś pod kroplówką i zabrali Twoją krew do badania, to wyniki powinnaś mieć najpóźniej po godzinie. Czekamy na wieści. Beta nie powinna się mylić ;)

lamorela, będziesz mieć wyniki szybko pisz :D

Malusiolka no jak inaczej mogłoby być! Teraz boję się, że wyjdzie zerowa.

Tak co do jazdy samochodowej, to w końcu muszę zrobić prawo jazdy. Parę razy po niepublicznych drogach jeździłam i muszę wam stwierdzić, że polubiłam to!

Ostatnia edycja:
black_tea - trzymaj się Kochana, może przynajmniej przebadają Cię tam i wszystko się wyjaśni. Koniecznie daj znać, co i jak.

Aesthete - Abezela ma rację. Wystarczy się wyrejestrować na przynajmniej 30 dni, potem ponownie zgłaszasz się do zus i zacząć opłacać stawki od wyższej podstawy, ale musi się do odbyć na minimum 30 dni przed porodem, ja stwierdziłam, że tak nie zrobię, bo i tak mnie teraz nie stać na opłacanie wyższego zus-u. W moim przypadku gra nie warta świeczki, bo prowadząc dalej działalość zarabiam normalnie. A pobierać ten zasiłek i tak będę przez chwilę, bo mąż będzie przecież będzie odbierał z etetowych składek

Malusiloka - fajny artykuł, i ie wszystkie kobiety mają plamienie implantacyjne, gdzieś czytałam, że ok 20% odczuwa czy zauważa jakieś symptomy implantacji typu plamienie, spadek lub wzrost tempki. natomiast pierwszy raz przeczytałam, że nerwowość może być objawem. No ja ok 6 dpo miałam nieziemskie nerwy, wkurzało mnie wszystko :-D

Tekla - sto lat....i oczywiście spełnienia marzeń ;-)

Dzięki Centka :-)
Kurcze, zrobię jutro betę. Postanowiłam! Mam niedaleko prywatna przychodnie i się wyrobie. Koszt 27 zl, ale wynik na drugi dzień.

PS Nie mam czasu podpisywac, po pracy obiecuje :-)

Ostatnia edycja:
a ja to tak sobie myślę ,że kiedyś to nie było testów ani bety tak się nie robiło to dopiero musiało być wkurzające czekać na wizytę u lekarza i to bez usg tak jak miała moja mama jak ze mną była w ciąży i rok mnie robili o matko ,a ja taki niecierpliwiec jestem ,że już bym chciała od razu po @ owu mieć :-D:-D:-D:-D,a po owu od razu test i wszystko jasne ,a tu czekaj tyle czasu chyba zacznę szydełkować :-D:-D:-D:-D

kobietka - kiedyś wszystko było inaczej. Mojej mamie powiedzieli, po badaniach, że nigdy nie będzie mieć dzieci, więc adoptowali chłopczyka, po jakimś czasie zrobili jej drożność jajników i zaszła, ale jeszcze nic nie wiedziała, na podstawie wcześnejszych badań do 4-5 miesiąca podejrzewali guz do usunięcia, aż w guz zaczął się przemieszczać i dokazywać - jak się potem okazało to był mój średni brat, a potem jeszcze byłam ja. Z jednej strony dobrze, że teraz mamy takie możliwości, ale z drugiej.... czy ja wiem...

centka, tak nazywamy to kopertą :)

Leemonca, ten artykuł jest z tego forum. A co do plamienia implantacyjnego to fakt, faktem nie każda to ma.

kobietka, test, testem. Oglądałam jakiś czas temu program, gdzie kobiety jechały do szpitala, bo nie wiedziały co się z nimi dzieje, a okazywało się, że rodzą :D

reklama
Leemonca tylko mi te testy z allegro to ciagle nie wychodza i to tak na maksa, nawet nie ma kreski testowej a to troche dziwne. pewnie zalezy jak sie trafi.

tekla STO LAT! kreski nie dostalas w prezencie to idz na bete i nie bedziesz miala stresow urodzinowych!

kobietka nigdy o tym nie myslalam, ale masz racje! dla nas to juz jest straszne to czekanie do @ a co dopiero kiedys bylo!
Leemonca a historia Twojej mamy :szok: dobrze ze jej tego guza nie usuneli!

Do góry