reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

będzie dobrze MATITA - czemu ma nie być ?? głowa do góry, uśmiech i dbaj o siebie, a za kilka tygodni zobaczysz śliczną fasolkę z bijącym serduchem jak dzwon :tak::tak:

reklama
Witaj Justyn_ka:-) owocnych starań. Od 15:30 będę telefonicznie molestować kobietkę z laboratorium żeby mi chociaż powiedziała czy beta powyżej 5.

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia JESTEŚCIE PRZEKOCHANE !!!!

Jeżeli chodzi o "ciążę z zaskoczenia" też kilka razy natrafiłam na ten program w TV i szczerze... myślałam, że to pic na wodę - wymyślone historyjki żeby widza przyciągnąć. Az do czasu - Mam przyjaciółkę w Berlinie, której koleżanka jest żywym przykładem, że takie rzeczy się zdarzają naprawdę... Pojechała dziewczyna na IP z mocnym bólem brzucha i okazało się, że rodzi :szok: W ogóle nie wiedziała, że jest w ciąży. Dla mnie osobiście to dziwne.. no ale jednak możliwe.

Black tea martwię się strasznie!!! Daj znac jak tylko będziesz mogła!

Centka... Oł noł!!!!!!!!!!!! nie będziesz miała dostępu do neta? No wey! Marsz do kafejki w PL.. chociaż na chwilkę, skrabnąć co u Ciebie... a zaległości w czytaniu nadrobisz po powrocie (zapewne będzie tak naskrabane, że byś się nie wypłaciła :-D) Uważaj na siebie w podróży! Będę tęsknić...

Matita, musimy wierzyć, że będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&

Karotka hop hop?

Cyntia 5 dni?!? poje***** ich? masakra. Ja też właśnie dzwoniłam u siebie do labo, Pobranie w godz 7:30-10:00, wynik w ten sam dzień po południu. Koszt 25zł

Kurde... Dziołchy jak dobrze, że jesteście. Mimo urodzin to tak mi dziś smutno było... test rano negatywny, męża nie ma, bo jest na poligonie (siedzę sama w domu do piątku) do tego w totka nie wygrałam :-D , a i "kolega" z pracy mnie tak podkurzył od rana, że miałam ochotę rzucić w niego nożykiem do otwierania kopert... a wy jesteście takie kochane, mordka się cieszy jak was podczytuje !!!

Justyn_ka, witaj :) Oczywiście, że Ciebie przyjmiemy do naszego grona. Czuj się jak u siebie w domu :D

Mimimoo, może być pozytywny wynik, ale powtórz go jutro z rana. Trzymam mocne &&& i pośladeczki :D

Ja miałam dzisiaj lekkie plamienie (raz), a już nie mam. Podbrzusze mnie boli i mam lekkie kłucia. A poza tym sutki mnie pobolewają i wydają mi się pełniejsze. Może to oznaka m@łpy. Oby niee!!

lamorela, molestowanie zostaw dla męża
:-D

black_tea
, jak tam betka? Dziewczyno nie stresuj nas tyle!!!

Gosia, tekla, moja mama dopiero w 6 miesiącu dowiedziała się, że jest z moją nastraszą siostrą w ciąży. Przez ten czas miała krwawienia i wyglądały jak @. Mój ojciec musiał się nieźle zdziwić :D

Ostatnia edycja:
lamorela, jak czytałam Twoją wypowiedź myślałam, że tam będzie napisane "Męża nie ma, a ja zaraz ze stresu pojadę czekać pod drzwiami jego pracy" :p

lamorela, jak masz na trocie bitą śmietanę, to poproszę kawałeczek jak można :D Mam chrapkę na coś z bita śmietaną :D

reklama
Do góry