reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Natkusia sa dwie opcje albo cykl dopiero bedzie sie regulowal albo ciaza zaciskam!
Lamorela gratuluje!!!!!!!!! lec na bete
Black tea z Toba jak z dzieciem nie wiem czemu sie tak wzbraniasz przed beta mialabys juz kilka dni nerwow mniej skoro sie nie rozkrecila @ mysle ze to ciaza!!!!
Centka Piaska i reszta 3 mam za nastepny cykl mocno mocno!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Grzanka moze i u Ciebie juz fasoleczka sie kluje:tak:

Zobaczymy :-) ależ jestem podekscytowana ;-):-D nie mam jak iść na betę więc za kilka dni zrobię teścior.

Susel robiłam testy Owu prawie że codziennie (co drugi dzień) i była zawsze bladziutka krecha. Dopiero dzisiaj wyszła normalna gruba. Jedynie moja wina, że nie mierzę temp ale to miał być taki luźny cykl

Ok dziewczynki lecę do pracy..

Buziaki i miłego dnia :* będę wieczorem

Grzanka ale masz piekna owu! az Ci zazdroszcze ;-)

mamaTomeczka a kiedy mialas to plamienie? bo chyba nie zaznaczylas na wykresie, a juz sie pogubilam. to dopiero 8dpo wiec jeszcze wszystko sie moze zdarzyc! a jak nie chcesz testowac, to jaki jest Twoj nastepny krok? za kilka dni na bete? ;-)

natkusia jak byly ciagle blade a dzis taki piekny wyszedl ten test, to ja bym obstawiala jednak pozna owu, ale nic na 100%. w kazdym razie jak wrocisz z pracy to lepiej bierz sie do tej serduszkowej pracy ;-)

Aesthete- a nie myślałaś o zwiększeniu składek na duży zus i podniesieniu składki chorobowej na okres ciąży??

Ostatnia edycja:
Suseł - kochana mój endokrynolog mówi ,że są dwie szkoły jedna mówi ,że przy tsh do 2 się najłatwiej zachodzi ,a druga ,że do 2,5 także jak bym troszkę podregulowała ;)

Natkusia ja również czytałam, że jak test owu wychodzi pozytywnie około terminu @ to może oznaczać ciążę. Tylko testy owu powinno się robić po południu, lub co najmniej po godz. 10:00, ponieważ robiąc test z pierwszego sika wynik może być fałszywie pozytywny. Ponoć najlepszy czas to między 18:00-20:00. Może spróbuj zrobić po południu i zobaczymy jaki będzie wynik, czy nadal będą dwie kreski czy nie. I pamiętaj żeby nic nie pić 2 godz. ;-) Ja w tym cyklu nie mając żadnego innego testu również zrobiłam w 28dc z rana test owu i był piękny pozytyw, ja się nakręciłąm, a po południu jak wróciłam z pracy i powtórzyłam to nawet bladej drugiej kreski nie było.

U mnie nadal @ brak... :dry: Która jutro ze mną testuje? Black_tea?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry