reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

u mnie też I kreska, której i tak się spodziewałam.. ale równocześnie zrobiłam test Owu i o to wynik:
wychodzi na to, że dzisiaj albo jutro mam Owulacje :szok: 27dc i jestem w szoku! I to by tłumaczyło wczorajszy ból w jajnikach :tak: co myślicie?
A czy możliwe że taki test wyszedł już po Owu? Bo nie wiem co o nim myśleć.. :sorry2:

jak tam dziewczyny z testowaniem?

Centka kurcze.. szkoda, następny cykl będzie Twój!

black_tea
nic tylko beta!

Malusiola ??????????????????????

reklama
Ponieważ chwilowo moje cykle są w zawieszeniu, żyję sprawami poczęcia u mojej przyjaciółki. Właśnie się stymuluje, za tydzień podgląda, a potem IUI. Normalnie mam marzenie, żebyśmy w podobnym czasie obie zaciążyły, ale byłoby zajefajnie :-D:-D:-D:-D:-D

dzień dobry :-)
ja w końcu zmierzyłam tę temperaturę obudziłam się o 6:30 i myślę kurczę coś miałam zrobić , potem się zdrzemnęłam przebudziłam o 7 i myślę no miałam coś zrobić patrzę na męża śpi patrzę na komodę obok łóżka ,a tam termometr no i mnie oświeciło jest dobrze może już teraz będę pamięta
ć ;-)

Centka - kurczę szkoda ,ale trzymam kciuki za kolejny cykl ;)

u mnie 3 dc jeju jak mi się ten cykl wlecze jak ten papier z kotem na sygnaturce którejś z Was ,a co to będzie jak na testownie będę czekała ... ja chcę już owulkę i żeby potem od razu już wiedzieć ;p

chciałam tylko powiedzieć, że ktoś tutaj leci w kulki :cool2::cool2:

która to już godzina, co?? a wieści testowych ile? tylko Centka dotrzymała słowa :tak:

Cześć dziewczyny! Ja to myślałam, że tu dzisiaj las II kreseczek zobaczę a tu co? 3mam nadal &&&&&&

Malusiolka dawaj znaka.

A mnie dzisiaj brzuch boli, ale nie na @, tylko tak w dole..

Miłego Dnia!!!

Pozdrowienia z upalnej Djerby!!! W czwartek wracamy, wtedy opiszę więcej:-)Jest zajebiście, kochamy się codziennie, dziś 18dc, więc pewnie już po owu (jeżeli była), ale co tam, jakoś mam ochotę codziennie i to nawet po 2 razy :-D To chyba przez te drinki, nie odmawiam sobie, a co :-D W końcu jestem na wakacjach :-)

Natkusia - jesteś jak najbardziej zauważalna tylko ,że ja nie wiem co napisać bo nie mam bladego pojęcia ,ale gdzieś mi się obiło o uszy ,że czasem jak testy owu tak późno wychodzą to możliwa jest ciąża nawet ,ale ręki nie dam sobie uciąć gdzie ja to przeczytałam ...:sorry2:

reklama
Cześć. Ja dziś młodego do szkoły wysłałam, ale chyba się bardziej stresuję tą szkołą niż on :baffled:

natkusia a jakie długie masz cykle?

centka trzymamy &&& za następny cykl :tak:

Do góry