reklama
Mimimo nie to pierwszy cykl i nie mierzę. Ale robiłam test o czułości 10 więc wydaje mi się żeby wyszedł a z racji tego że jestem po odstawieniu tabsów nie zdziwiłabym się jakby teraz była Owu. Hmm ale zastanawia mnie Twój tok myślenia ..
Ailatan odpoczywaj!
kobietka spoko maroko ;-) :*
Ewka ogólnie 28dniowe ale to mój pierwszy cykl od odstawienia tabsów więc nie wiem jaki będzie ten cykl
Grzanka &&&&&&&&&& żeby to był ten ból :-)
Ailatan odpoczywaj!
kobietka spoko maroko ;-) :*
Ewka ogólnie 28dniowe ale to mój pierwszy cykl od odstawienia tabsów więc nie wiem jaki będzie ten cykl
Grzanka &&&&&&&&&& żeby to był ten ból :-)
CarpeDiem ja mam tez 3. juz przy 3 zaczelas sie leczyc? czyli dopiero w tym miesiacu dowiedzialas sie ze cos jest nie tak? duzo dziewczyn mialo problemy z TSH i z nich wyszly wiec spokojnie
natkusia piekny pozytyw :-) test moze wyjsc jeszcze pozytywny jak juz jest po owu niestety. z tempki najlepiej widac co i jak. a moze to byc tez ciaza jak dziewczyny mowia :-)
natkusia piekny pozytyw :-) test moze wyjsc jeszcze pozytywny jak juz jest po owu niestety. z tempki najlepiej widac co i jak. a moze to byc tez ciaza jak dziewczyny mowia :-)
Grzankaa
Fanka BB :)
Natkusia dzięki jeśli odstawiłaś niedawno tabsy to możliwa jest późniejsza owulacja, to pierwszy cykl po odstawieniu? Nie wiem czy już to pisałaś, ale nie mam jak sprawdzić. Ja po odstawieniu miałam jakieś 2-3 cykle nie pokolei i nie wg wyliczeń także nie ma się czym martwić
K
kobietka22
Gość
ja też mam problemy z tsh ostani wynik to było 2,06 ,a wcześniej 2,4 jeszcze wcześniej 3 ,a jak zaczynałam leczyć to chyba było ponad 5
natkusia no nie wiem co powiedzieć i doradzić. Jeżeli odstawiłaś tabsy to ten cykl może się wydłuży, ale wątpię. Ale ja też słyszałam, że testy owulacyjne jak wychodzą pod koniec cyklu pozytywne mogą oznaczać ciąże mimo, że test ciążowy negatywny. Podobno są czulsze od ciążowych, ale nie mam 100% pewności. Ja bym proponowała test ciążowy za 2 dni bądź badanie krwi. Z tego co piszesz to jutro powinnaś mieć @ więc beta na pewno już będzie wiarygodna. Trzymam kciukasy mam przeczucie, że Ci się udało, ale czekam na potwierdzenie
Tak dziewczyny róbcie mi nadzieję tylko, że robiłam test o czułości 10 więc moim zdaniem by wyszedł no chyba że testy Owu pokazały my dużo wcześniej.. strasznie mnie boli podbrzusze i kłuje lewy jajnik więc ja stawiam na Owu. Zobaczymy na dniach :-) a na wypadek dzisiaj dopadnę mężula
Grzanka właśnie tego się obawiam że już może być po :-( a nie kochaliśmy się od paru dni.. choć wyczytałam teraz, że test wychodzi pozytywnie jak jest 24-36h przed Owulacją więc zobaczymy. Mam pierwszy cykl od odstawienia więc może być mega zakręcony i słyszałam że w tym jednym cyklu może być parę Owu
Ewka fiu fiu ;-) zrobię za kilka dni jeszcze raz test :-)
Malusiola gdzie Ty jesteś babo!!??
Grzanka właśnie tego się obawiam że już może być po :-( a nie kochaliśmy się od paru dni.. choć wyczytałam teraz, że test wychodzi pozytywnie jak jest 24-36h przed Owulacją więc zobaczymy. Mam pierwszy cykl od odstawienia więc może być mega zakręcony i słyszałam że w tym jednym cyklu może być parę Owu
Ewka fiu fiu ;-) zrobię za kilka dni jeszcze raz test :-)
Malusiola gdzie Ty jesteś babo!!??
kobietka no ale jak spada to ekstra! myslisz ze ja przy tych moich 3 tez powinnam sie leczyc?
natkusia jak jest kilka owu to jedna zaraz po drugiej a nie na przyklad w polowie cyklu a potem w 27dc ;-) &&&& zeby to jednak byla fasola. pojdziesz na bete?
natkusia jak jest kilka owu to jedna zaraz po drugiej a nie na przyklad w polowie cyklu a potem w 27dc ;-) &&&& zeby to jednak byla fasola. pojdziesz na bete?
natkusia no właśnie ja też słyszałam, że jak się tabsy odstawia to jajniki się budzą i szaleją więc molestuj męża
ja od 2 dni już działam choć dni płodne mają być od jutra mój J dzisiaj przed wyjściem do pracy powiedział mi tak, cytuję: ''nie odpuszczę ci w tym tygodniu żadnego dnia'' gały na niego wywaliłam i sobie pomyślałam "biedna moja..."
ja od 2 dni już działam choć dni płodne mają być od jutra mój J dzisiaj przed wyjściem do pracy powiedział mi tak, cytuję: ''nie odpuszczę ci w tym tygodniu żadnego dnia'' gały na niego wywaliłam i sobie pomyślałam "biedna moja..."
reklama
Dokładnie tak :-)Aesthete - Dlaczego taki malutki?? prowadzisz swoją działalność na małym zusie??
No i gdzie te wszystkie II? :-(