reklama
C
CarpeDiem
Gość
Susel ja przed starankami miałam TSH 3 z hakiem, po baraszkach robiłam TSH i wyszło <20. Doskonale wiem, że to niedobrze dla dziecka, ale było po fakcie, ale moge zrobić za tydzień i wyjdzie znowu 3 ... Niedoczynność często prowadzi do poronień. Endokrynologa mam dopiero w październiku, być może musze zwiększyć dawkę leku (obecnie mam Euthyroks 75). Przeciwciała ATPO mam 160 (Hashimoto). Muszę jeszcze zrobić usg tarczycy czy nie ma guzków.
A propos gina to ma beznadziejnego, jak ktoś jest z Łodzi niech poleci mi jakiegoś dobrego, bom w potrzebie ... pliiisssss
A propos gina to ma beznadziejnego, jak ktoś jest z Łodzi niech poleci mi jakiegoś dobrego, bom w potrzebie ... pliiisssss
ostatnio zakochałam się w sałatce bób + feta + pomidory czasami dodaję sosik podobny do vinegre, czasami pesto zielone ;-) a czasami samą taką ... szkoda, że już bobu nie mogę znaleźć :-(Na razie czekam i testuję.
Sałatka z brokułami i fetą:
1 brokuł
1 opakowanie fety
3 pomidory (mało wodniste)
na oko garść słonecznika i pestek dyni
przyprawy do smaku
cytrynka żesz kurna, alem się namyślała, czemu mierzysz taką normalną cytrynkęDziewczyny a gdzie Wy mierzycie tą temperaturę?????????? Bo ja to już nie wiem. Pierwszego dnia mierzenia zanim jeszcze zrobiłam pomiar dowcipny zmierzyłam w ustach pod jęzorem. W buzi było bardzo dużo mniej niż w cytrynce. Teraz mierzę tylko dopochwowo i już nie porównuję z buzią bo wiadomo termometr już nie za sterylny:-):-)
kciukasy zaciśnięteHeloł Dziewczynki!!! Zaraz wszystko nadrobię, ale muszę Wam coś powiedzieć! Byłam dzisiaj na 2 wizycie u gin, zrobił mi usg i wyszło, ze miałam owu!!! Pół roku czekałam żeby to usłyszeć od lekarza! Podobno miałam piękną owulację Dzisiaj jeszcze przytulanki z mężem, od jutra mam barć duphaston przez 10 dni i 13 mam iść na betę 3majcie kciuki!!!
tak, tak - wstawaj łotrze śpiącymalusiola leniu wstawaj!!!!!!
i pogoda się zepsuła szarość szarości normalnie czuje się zbliżającą jesień
BLACK TEA cały czas powtarzam, że śmierdzisz ciążą
i co, wychodzi, że tylko ja mam męża młodszego? co prawda to tylko 362 dni ;-) ale ja już chodziłam, jak ten się rodził
Ostatnia edycja:
lamorela to Ty po kryjomu przed nami testy robisz i dopiero potem się przyznajesz? oj lańsko będzie ale prezent urodzinowy jednak jest superancko
malusiolka ale masz klepanie - na pupie nie siądziesz za to, że jest już grubo po 7, a Ty nic w innej strefie czasowej mieszkasz? Niedobra Ty...
black_tea &&& brak @ to dobry znak jeszcze raz &&&
carpeDiem masz info na priv
no to czekamy czekamy na wieści
malusiolka ale masz klepanie - na pupie nie siądziesz za to, że jest już grubo po 7, a Ty nic w innej strefie czasowej mieszkasz? Niedobra Ty...
black_tea &&& brak @ to dobry znak jeszcze raz &&&
carpeDiem masz info na priv
no to czekamy czekamy na wieści
reklama
Mimimoo
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny, widzę że wyganiacie malusiolke z wyrka haha, rozumiem że czas na wielkie testowanie???
Trzymam kciuki za was&&&&&&&
Trzymam kciuki za was&&&&&&&