reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

mała zmiana tematu, bo się zdziwiłam :-p wiecie w jakiej wysokości będzie mi przysługiwał zasiłek macierzyński? :-p 254,64zł :-p śmiech na sali, nawet na pampersy nie starczy :-D

dobranoc wszystkim i owocnego testowania :tak:

reklama
Susel ja przed starankami miałam TSH 3 z hakiem, po baraszkach robiłam TSH i wyszło <20. Doskonale wiem, że to niedobrze dla dziecka, ale było po fakcie, ale moge zrobić za tydzień i wyjdzie znowu 3 ... Niedoczynność często prowadzi do poronień. Endokrynologa mam dopiero w październiku, być może musze zwiększyć dawkę leku (obecnie mam Euthyroks 75). Przeciwciała ATPO mam 160 (Hashimoto). Muszę jeszcze zrobić usg tarczycy czy nie ma guzków.
A propos gina to ma beznadziejnego, jak ktoś jest z Łodzi niech poleci mi jakiegoś dobrego, bom w potrzebie ... pliiisssss :-D

Ja nie śpię od pol godziny :/ U mnie też tempka spadła. No trudno. Boli na @. Jeśli dostane @, to będzie bolesna.
Centka, rozumiem, ze ten gościu, to od przeganiania miesiączki? :-D

centka hahahaha już wiem do kogo sie odezwę jak mi się budzik popsuje... ale się dobijasz, tutaj wczoraj tak skromnie, że musisz kija poszukać, a tymczasem ty masz super hiper kijomieczomłotostołolasero dobijacz :-D :-D

Mloda obudziła się na sikanie wiec wstałam. Sikam i sikam i @ nie widać znów trochę różowego śluzu takiego jasnego. Nie wiem co co chodzi jak by była @ powinno się chyba juz rozkręcić?

Ostatnia edycja:
Na razie czekam i testuję.
Sałatka z brokułami i fetą:
1 brokuł
1 opakowanie fety
3 pomidory (mało wodniste)
na oko garść słonecznika i pestek dyni
przyprawy do smaku
ostatnio zakochałam się w sałatce bób + feta + pomidory :tak: czasami dodaję sosik podobny do vinegre, czasami pesto zielone ;-) a czasami samą taką :tak: ... szkoda, że już bobu nie mogę znaleźć :-(

Dziewczyny a gdzie Wy mierzycie tą temperaturę?????????? Bo ja to już nie wiem. Pierwszego dnia mierzenia zanim jeszcze zrobiłam pomiar dowcipny zmierzyłam w ustach pod jęzorem. W buzi było bardzo dużo mniej niż w cytrynce. Teraz mierzę tylko dopochwowo i już nie porównuję z buzią bo wiadomo termometr już nie za sterylny:-):-)
cytrynka :-D żesz kurna, alem się namyślała, czemu mierzysz taką normalną cytrynkę :-D

Heloł Dziewczynki!!! Zaraz wszystko nadrobię, ale muszę Wam coś powiedzieć! Byłam dzisiaj na 2 wizycie u gin, zrobił mi usg i wyszło, ze miałam owu!!! Pół roku czekałam żeby to usłyszeć od lekarza! Podobno miałam piękną owulację :-D Dzisiaj jeszcze przytulanki z mężem, od jutra mam barć duphaston przez 10 dni i 13 mam iść na betę:) 3majcie kciuki!!!:):)
kciukasy zaciśnięte :tak: :tak: :tak:

malusiola leniu wstawaj!!!!!!:-D:-D
tak, tak - wstawaj łotrze śpiący :-D

witam :-)
i pogoda się zepsuła :sorry2: szarość szarości :angry: normalnie czuje się zbliżającą jesień :sorry2:

BLACK TEA cały czas powtarzam, że śmierdzisz ciążą :-p

i co, wychodzi, że tylko ja mam męża młodszego? :szok: co prawda to tylko 362 dni ;-) ale ja już chodziłam, jak ten się rodził :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
lamorela to Ty po kryjomu przed nami testy robisz i dopiero potem się przyznajesz? :-D oj lańsko będzie :-D ale prezent urodzinowy jednak jest :-D superancko :-D:-D:-D

malusiolka ale masz klepanie - na pupie nie siądziesz za to, że jest już grubo po 7, a Ty nic :tak: w innej strefie czasowej mieszkasz? Niedobra Ty...:-D:-D:-D

black_tea &&& brak @ to dobry znak jeszcze raz &&& :rofl2:

carpeDiem masz info na priv :happy:

no to czekamy czekamy na wieści :-D:-D:-D

reklama
Do góry