reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

mała zmiana tematu, bo się zdziwiłam :-p wiecie w jakiej wysokości będzie mi przysługiwał zasiłek macierzyński? :-p 254,64zł :-p śmiech na sali, nawet na pampersy nie starczy :-D

dobranoc wszystkim i owocnego testowania :tak:

reklama
Susel ja przed starankami miałam TSH 3 z hakiem, po baraszkach robiłam TSH i wyszło <20. Doskonale wiem, że to niedobrze dla dziecka, ale było po fakcie, ale moge zrobić za tydzień i wyjdzie znowu 3 ... Niedoczynność często prowadzi do poronień. Endokrynologa mam dopiero w październiku, być może musze zwiększyć dawkę leku (obecnie mam Euthyroks 75). Przeciwciała ATPO mam 160 (Hashimoto). Muszę jeszcze zrobić usg tarczycy czy nie ma guzków.
A propos gina to ma beznadziejnego, jak ktoś jest z Łodzi niech poleci mi jakiegoś dobrego, bom w potrzebie ... pliiisssss :-D

Ja nie śpię od pol godziny :/ U mnie też tempka spadła. No trudno. Boli na @. Jeśli dostane @, to będzie bolesna.
Centka, rozumiem, ze ten gościu, to od przeganiania miesiączki? :-D

centka hahahaha już wiem do kogo sie odezwę jak mi się budzik popsuje... ale się dobijasz, tutaj wczoraj tak skromnie, że musisz kija poszukać, a tymczasem ty masz super hiper kijomieczomłotostołolasero dobijacz :-D :-D

Mloda obudziła się na sikanie wiec wstałam. Sikam i sikam i @ nie widać znów trochę różowego śluzu takiego jasnego. Nie wiem co co chodzi jak by była @ powinno się chyba juz rozkręcić?

Ostatnia edycja:
Na razie czekam i testuję.
Sałatka z brokułami i fetą:
1 brokuł
1 opakowanie fety
3 pomidory (mało wodniste)
na oko garść słonecznika i pestek dyni
przyprawy do smaku
ostatnio zakochałam się w sałatce bób + feta + pomidory :tak: czasami dodaję sosik podobny do vinegre, czasami pesto zielone ;-) a czasami samą taką :tak: ... szkoda, że już bobu nie mogę znaleźć :-(

Dziewczyny a gdzie Wy mierzycie tą temperaturę?????????? Bo ja to już nie wiem. Pierwszego dnia mierzenia zanim jeszcze zrobiłam pomiar dowcipny zmierzyłam w ustach pod jęzorem. W buzi było bardzo dużo mniej niż w cytrynce. Teraz mierzę tylko dopochwowo i już nie porównuję z buzią bo wiadomo termometr już nie za sterylny:-):-)
cytrynka :-D żesz kurna, alem się namyślała, czemu mierzysz taką normalną cytrynkę :-D

Heloł Dziewczynki!!! Zaraz wszystko nadrobię, ale muszę Wam coś powiedzieć! Byłam dzisiaj na 2 wizycie u gin, zrobił mi usg i wyszło, ze miałam owu!!! Pół roku czekałam żeby to usłyszeć od lekarza! Podobno miałam piękną owulację :-D Dzisiaj jeszcze przytulanki z mężem, od jutra mam barć duphaston przez 10 dni i 13 mam iść na betę:) 3majcie kciuki!!!:):)
kciukasy zaciśnięte :tak: :tak: :tak:

malusiola leniu wstawaj!!!!!!:-D:-D
tak, tak - wstawaj łotrze śpiący :-D

witam :-)
i pogoda się zepsuła :sorry2: szarość szarości :angry: normalnie czuje się zbliżającą jesień :sorry2:

BLACK TEA cały czas powtarzam, że śmierdzisz ciążą :-p

i co, wychodzi, że tylko ja mam męża młodszego? :szok: co prawda to tylko 362 dni ;-) ale ja już chodziłam, jak ten się rodził :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
lamorela to Ty po kryjomu przed nami testy robisz i dopiero potem się przyznajesz? :-D oj lańsko będzie :-D ale prezent urodzinowy jednak jest :-D superancko :-D:-D:-D

malusiolka ale masz klepanie - na pupie nie siądziesz za to, że jest już grubo po 7, a Ty nic :tak: w innej strefie czasowej mieszkasz? Niedobra Ty...:-D:-D:-D

black_tea &&& brak @ to dobry znak jeszcze raz &&& :rofl2:

carpeDiem masz info na priv :happy:

no to czekamy czekamy na wieści :-D:-D:-D

reklama
Do góry