reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

lamorela wiem ze sie stresujesz ale ja juz gratuluje drugiej kreseczki!!! tym razem musi byc dobrze! to jak teraz? bedziesz dalej testowac, czy beta? a w ogole jak Tobie 8dpo i to wieczorem wyszla kreska to moze tez blizniaki! :-)

reklama
A bliźniaki byłyby fajne:tak: co drugie pokolenie kobiet w mojej rodzinie ma (a ja jestem jedynaczką), więc może, może. Betę zrobię przy dobrze widocznej drugiej kresce.

ha! Chciałam zrobić jutro o 5:30 test, ale przecież mierzę temperaturę o 7, więc nie mogę wstać:/

Ostatnia edycja:
Oj jak przyjemnie przeczytać przed snem tak radosne wieści, że jakaś nowa duszyczka znalazła swoją mamę :-)
lamorela GRATULUJĘ !!!
Oby więcej takich pozytywnych ... wieści ;-)

Trochę jestem nieaktualna, bo od wczorajszego wieczora coś mi tak ... no nie tak :no:
Ja tam w zasadzie te starania określam mianem "przypadkowych", bo jak mojemu sie chce uważać to uważa a jak nie chce to nie "przerywa", bo innej metody nie stosujemy.
Ja to zamiast myslec o dzidziusiu to powinnam się podreperować tak pożądnie, bo pewnie ta moja nieszczęsna niedoczynność mi uniemożliwia zaciążenie.
Ale możecie mnie wpisać na 29.09, i tak śledzę Wasze losy z ciekawości ;-)
Życzę wszystkim bajecznych snów

Susel - dzięki za info w sprawie ovufriend, jak założę to się podzielę :-) Najprędzej w przyszłym cyklu, bo wierzę, że nie nastąpi ;-)

Lamorela - toż Ty w ciąży jesteś kobieto... wystarczy blada, ledwo widoczna kreska w zupełności, ważne że druga :-) Gratuluję :tak:

A teraz uciekam spać.
Dobranoc :rolleyes:

Trzymam kciuki za testujące jutro (za siebie też)!! Naszej Morelce-lamorelce cichutko gratuluję.

Ja przy wieczornym badaniu śluzu zobaczyłam delikatne brązowe zabarwienie, więc mogę spodziewać się @ planowo jutro wieczorem lub pojutrze rano. Ten cień cienia to pewno jednak odczyn (nie wyrzuciłam jeszcze tego testu :-p, cień cienia ciągle jest), który na niektórych testach powstaje po czasie. Choć bardzo bym chciała ujrzeć jutro drugą kreskę.. Dziś z rana wielce zdziwiłam się, że tempka dość, że nie spadła, to jeszcze wzrosła:confused: Okaże się z czasem.

Buziolki, kochane!
Jutro będą na pewno cudowne wieści od Was!

reklama
Do góry