reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Niech Tobie będzie. Męża o 5-tej obudzę i zanim wróci z łazienki to będzie ta 5:30 :p Chyba, że przysnę. Jakby co centka wal w parapet, to się obudzę :D :D

saguś, ciesze się, że dzieciaczek rośnie. :*:*

Ale żeście naskrobały jak mnie nie było :szok: za nic w świecie tego nie nadrobię :no:
wczoraj wróciliśmy z wyjazdu tylko we dwoje; przytulanko było (19 dc), teraz pozostaje czekać na efekty (albo ich brak)
dziś jestem w 20 dc, od 5 dni jedynym sygnałem, że mogę mieć dni płodne jest śluz, ale najpierw było go malutko za to wczoraj myślałam, że się utopię :baffled:
pewnie ze staranek nic nie wyjdzie, ale przynajmniej mąż się zaktywizował ;-)
jestem po pierwszym dniu pracy, synu był dziś w przedszkolu. U mnie i u niego było nieźle, więc patrzę w przyszłośc optymistycznie :-D
trzymajcie się ciepło!
trzymam kciuki za te testujące i zafasolkowane :)

dziekuje dziewczyny!!!!!!!;*
Napewno was bede podczytywac bo kibucuje kazdejz osobna;*:*zaciskam za wszystkie &&&& i za testujace i starajace i czekajace;-)
EWka jaki przepis hm u nas nie bylo trudno chciala miec dziecie na wiosne a szczegolnie na maj < miejmy nadzieje ze tak sie stanie> uwierzylam w to do tego regularne cykle i testy owu mi pomogly, do tego kochajacy maz ktory tak samo tego chcial a przytulanek bylo moze okolo 6-8 razy i złoty strzal!;D

wanda to tak tu jest:-D ja to po dluzszej przerwie od razu z zeszytem do kompa podchodze:-D:-D:-D inaczej nie da rady:-D:-D

Kiedyś forum było w nieco innej formie, można było się cofnąć odpisując do postów z poprzedniej strony, teraz nie ma takiej możliwości. Trzeba by otwierać strony w osobnych kartach albo oknach :-D

mallaika, witaj :)

centka, Ty się tam o kij nie martw. Specjalnie zostawię na dole przy drzwiach. Co się będziesz męczyć z szukaniem. Tak to do 10-tej mnie nie obudzisz :p :D:-D:rofl2:

sagaa, prosimy fluidy, ale bardzo dużo ma ich być :D:D

CarpeDiem, przykro mi :( <przytul>

centka, z łóżka jeszcze będzie trzeba jutro wyciągnąć black_tea :D Niech dziewczyna robi test i pokaże nam te II kreseczki. Ściskam za nas pośladki :D

Dziewczynki kochane, a powiedzcie mi coś jak to jest z tym castagnusem, pomaga troszkę w staraniach? I jak się go bierze? Wiesiołka to wiem, że się do owu. A castagnusa cały cykl czy jak? i czy jak cały cykl to zaprzestaje się po pozytywnym teście?

Ponawiam pytanie j.w. :-D

Ja mam sposób na odpisywanie - przeważnie mam 2 "karty" otwarte. Jedną od strony na której poprzestałam czytanie, a drugą z okienkiem odpowiedzi , żebym mogła zmieniając kartę na bieżąco odpowiadać. Bo tak po przeczytaniu 10 stron to totalny kociokwik w głowie i wszystko zapominam co komu :rofl2:

reklama
tekla castagnus cały cykl. Można go brać 3 miesiące z rzędu potem zalecana przerwa, ja brałam 3 miesiące.. nie pomógł ale mąż ma słabe plemniki więc castagnus nie mógł pomóc

Do góry