reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

biedroneczka jak nic nie dolega to kwas foliowy jedyny tak naprawde potrzebny. ja biore teraz kilka innych rzeczy ale to dlatego ze juz kilka miesiecy nie wychodzilo. uwazam ze magnez tez jest wazny, zwlaszcza jak ktos lubi kawki i herbatki, a ja uwielbiam!

No własciwie to lykam 2x dziennie kwas foliowy i 1x2tabl Asmag (bo drgała mi powieka jakis czas)
Czyli na razie nie faszerować się niczym :) tylko działać :)

reklama
W zasadzie nie wiem co sie ze mna dzieje. Cykle zawsze mialam nieregularne ale nie dłuższe niż 39 dni a dzisiaj już 49 dc... Pierwsze test robilam 14 a drugi 17 i oba negatywne. Od około 14 strasznie mnie boli brzucho jak na @ ale nie cały czas. To takie jakby skurcze. Piersi bolały mnie bardzo... później 14 przestały troche i jakoś od 23 znowu okropnie bolą. Ogólnie czuję się jakby miała dostać @ za chwile. Takie okropne "mielenie" w brzuchu..

biedroneczka mysle ze tak. chyba ze juz zauwazylas cos niepokojacego jak brak sluz to zawsze cos ziolowego (jak np wiesiolek) mozna dorzucic.

Już tyle razy się rozczarowałam testem ciążowym, że na samą myśl, że miałabym kupić następny strasznie się boję. Wiem, że i tym razem nic z tego nie wyszło.. :(

Sanni wierz, ze się stresujesz....jeśli chcesz mieć pewność to zrób badania krwi na beta-HCG.
Jest to hormon, który wykrywa własnie test ciążowy (jednak testy z moczu nie są tak dokładne)
49dni to baaardzo długo od ostatniej @

Susel ze śluzem na razie chyba nie ma problemu...w tym miesiącu dopiero zaczęliśmy starania i właściwie chyba już po ovu więc dziś 23dc śluz bezbarwny

Cześć ciotki. Ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitać :-). Mały dziś pierwszy dzień w szkole i jakoś obrobić się nie mogę ze wszystkim :-). Spakowałam mu na jutro książki i zeszyty i jestem w :szok: chyba będę musiała go zawieźć bo samej mi ciężko go unieść. Masakra jakaś.

Wszystkim Waszym dzieciom życzę samych sukcesów w nowym roku szkolnym :tak:

Witam nowe staraczki i gratuluję zafasolkowanym :-) niestety nie mam tyle czasu żeby nadrobić to co napisałyście :-( za dużo stron :-(

Sanni nie sika się 2 razy na ten sam test. Kup w aptece nowy i zrób z porannego moczu. Wiem, wiem, że jak wyjdzie 1 kreska to jest rozczarowanie i złość, ale jak nie zrobisz to będziesz dalej żyć w niepewności.

Dziewczyny rejestrujcie się na ovufriendzie, on ułatwi wam staranka ;-) możecie to zrobić przez mój link:
OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!
zbieram punkciki :blink: i za każdą rejestrację z góry dziękuję :tak:

reklama
Susel - niestety nie robię wykresu, nawet nie wiem póki co jak bym się miała za to zabrać. Ale jakby miała, na pewno bym się podzieliła :tak:

Kurczę, tyle chciałam napisać i zapomniałam :crazy:

Do góry