reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

black_tea, musisz być cierpliwa. Ja przeżywam tak samo jak Ty, ale mąż mnie powoli ustawił do pionu. Martwię się, bo znowu lekkie plamki widziałam w śluzie i to niedawno aż się zmartwiłam :( Mąż zadzwonił i powiedział, że kupi test, a ja mam się nie załamywać. Przy dwójce dzieci też tak miałam i warto poczekać. Brzuch mnie lekko pobolewa jakbym miała zaraz dostać mocnego krwotoku :((((

reklama
Grzankaa to daj znac co wyszlo. tez tak sobie mysle zeby jutro pojsc podejrzec co sie tam dzieje, no chyba ze jutro rano skok bedzie to sobie odpuszcze.

matita gratulacje!!!
ale ten maj 2014 juz pelen! super! lepiej niz kwiecien juz wychodzi, a jeszcze napewno dojda kolejne!
wanda podziel sie wykresem ;-)

centka jak dla mnie przenosiny do poczekalni to swietny pomysl. ten sierpniowy cykl napewno im sie juz skonczyl. ale widze ze jednak nie przenioslas?? a poza tym, to Ty nie chcesz juz testowac? wytrzymasz do czwartku? przy takim wykresie i takich danych na ovu to ja juz bym pewnie testowala.
CarpeDiem strasznie mi przykro:-( jak sie czujesz?

smażę sobie placuszki bo głodna jestem chłopaki zjedli wszystko co było usmażone ,a teraz ja choć powinnam deko schudnąć przed ciążą :-pa co tam nie ważne najwyżej będę duża :-), czekam na męża dziś drugi dzień @ niech ona już sobie idzie grrrr

trzymam cały czas kciuki za Was i podczytuję :)

centka no jak masz 30 to na bank bym juz testowala. czekam jutro na zdjecie II! ;-) a co do listy to nie wyrzucamy dziewczyn tylko wrzucamy do poczekalni wiec mysle ze nie bedzie problemu.

CENTKA80_ stresa jako takiego nie mam,ale za to milion wkreconych objawow ciazowych,mialam juz slinotok,metaliczny smak w ustach,mdlosci i wogole wszystko:-) a tak na serio to tylko pobolewa brzuszek:-) a tak w ogole to mam na imie Kasia,mam 34 lata,a moj maz 40..mamy corke lat 16 z mojego poprzedniego zwiazku i syna lat 16 z meza poprzedniego zwiazku i tak sobie mieszkamy w czworke od 10 lat prawie:-) rok temu wzielismy slub,a teraz zamarzylo nam sie wspolne dzieciatko:-) no i probujemy:-)

Mam strasznie głupie pytanie, czy jeśli użyłam testu i wyszedł negatywny w dniu @ a jej nadal nie ma już ponad tyg i zrobie ten sam test tzn. użyje go jeszcze raz to pokaże prawidłowy wynik? Znaczy czy jeśli jestem w ciąży to zmieni się na nim wynik na pozytywny?

oj centka, ze niby ja mam zadecydowac?;-) ja bylam na tak i wiele innych dziewczyn, reszta sie wstrzymala, wiec mysle ze pelna demokracja ;-) a testy niech sie nie marnuja, tylko sikaj! jak wyjda II to ja chetnie przyjme zapasy, chociaz wolalabym tez nie potrzebowac ;-)

biedroneczka jak nic nie dolega to kwas foliowy jedyny tak naprawde potrzebny. ja biore teraz kilka innych rzeczy ale to dlatego ze juz kilka miesiecy nie wychodzilo. uwazam ze magnez tez jest wazny, zwlaszcza jak ktos lubi kawki i herbatki, a ja uwielbiam!

reklama
Sanni jesli dobrze rozumiem to pytasz o ten sam test juz raz uzyty?
Jeśli tak, to nie używamy tego samego testu dwa razy. Nawet do dłuższym czasie niż podany w ulotce wynik jest niemiarodajny.
Jesli @ spóźnia sie ponad tydzien to szybciutko biegnij do apteki po nowy test i testuj :)

Do góry