reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Przepiszcie mnie na 2.10 :( nie będę się łudzić plamię coraz mocniej eh
wiec czeka mnie "gorący" wrzesień....mąż na pocieszenie czeka na mnie w domu z termoforem i gorącą czekoladą

Cyntia co do różnicy wieku to wg. mnie teraz to sie zaciera. przede wszystkim Wy macie być szczęśliwi nikt inny ;)

lamorela ależ Ty młodziutka ;) (zazdroszczę...tez chciałabybm mieć znów 20 na karku ;))

benfica mamy teki sam staż i jesteśmy w tym samym wieku ;) my również 15 lat z małymi przerwami ;)

matita gratuluję i zazdroszczę ;)

eh tam patrze na Wase cykle i ciężko mi określić jakie ja mam :?
Pomijam fakt mojego ciągłego roztargnienia...tym samym nigdy nie wiedziałam kiedy miałam @ :/
cofają cię o kilka miesięcy moje trwają: 30,27, 32 :/ i weź bądź teraz mądry za ile dni mam kolejną @ a tym bardziej kiedy mam owu?

reklama
Dzięki Centka, mam nadzieję, że coś z tych moich staranek wyjdzie, może testy mam wadliwe (oby to tylko to)..
Mam nadzieję, że uda się na czuja, tak jak ostatnim razem ;-)

A ja właśnie na telefonie siedzę i umawiam moją 5-cio latkę na angielski i tany-tany. Do tego babcia zarządziła basen i już mam najbliższe pół roku rozplanowane. Och, ta ciąża byłaby wybawieniem. :-D

Heja heja,
wykreślcie mnie z listy... plamiłam troszkę na brązowo 2 dni przed @ i jajniki niemiłosiernie kuły (nigdy tak nie miałam), wczoraj rano nie zrobiłam testu, bo nie miałam, ani objawów że plamienie ma przerodzić się w @. Po południu dostałam silnego skurczu i krwawienie zaczęło się rozkręcać. Mimo wszystko zrobiłam wieczorem test, wyszła bladziusieńka druga kreseczka ale ostry przebieg @ nie pozostawił złudzeń ... Dziś @ trwa w najlepsze.

Gratulacje serdeczne dla nowych przyszłych mam! :-)

ja miałam gości była kuzynka z dwójką dzieci u mnie i nie miałam jak zajrzeć ,
matita- moje gratulacje trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
black tea- ja mam też różne cykle tylko ,że ja mam bóle owulacyjne ,ale moja mama też miała i mnie rok robiła z tatą więc nie napalam się ,że mi się od razu uda jednakże fajnie by było ;)

Dziewczynki kochane, a powiedzcie mi coś jak to jest z tym castagnusem, pomaga troszkę w staraniach? I jak się go bierze? Wiesiołka to wiem, że się do owu. A castagnusa cały cykl czy jak? i czy jak cały cykl to zaprzestaje się po pozytywnym teście?

Jestem Kasia, mam 29lat a mój mąż 32lata, Mamy córeczke Gabrysie - 2 latka :)

Matita - G R A T U L A C J E !!! :-) nic się nie stresuj :) teraz prawie 9 miesięcy odpoczywaj i odsypiaj na zapas :)

fox - witaj :)

Malusiolka
z porannym moczem chodzi o nocną przerwę ( tak mi się wydaje :) ) po prostu rano no nocnej przerwie kiedy nie pijesz a mocz jest najbardziej stężony to poziom hormonu B-HCG również i najlepiej z niego robić test (szczególnie we wczesnej ciąży) - a my tu niecierpliwe jesteśmy :-D później mocz jest bardziej rozcienczony i wynik moze dawac neg pomimo zafasolkowania :)

Zawsze jestem najmłodsza:-D co do przytulanek co drugi dzień i codziennie. Mi ginekolog stwierdził, że róbmy jak nam wygodniej. Jak mamy ochotę to możemy parę razy dziennie, a jak nie to nic na siłę i dajny sobie odpocząć. Opowiadał o badaniach na 100 parach. Połowa kochała się codziennie, a połowa co drugi dzień, w obu grupach liczba ciąż była prawie taka sama, to badanie było robione na w pełni zdrowych parach, starających się o pierwsze dziecko, więc nie ma chyba większej różnicy jak często to robimy. Możemy raz, a skutecznie, a można 15 i bez rezultatu. Także myślę, że warto się kochać kiedy mamy ochotę.

Heja heja,
wykreślcie mnie z listy... plamiłam troszkę na brązowo 2 dni przed @ i jajniki niemiłosiernie kuły (nigdy tak nie miałam), wczoraj rano nie zrobiłam testu, bo nie miałam, ani objawów że plamienie ma przerodzić się w @. Po południu dostałam silnego skurczu i krwawienie zaczęło się rozkręcać. Mimo wszystko zrobiłam wieczorem test, wyszła bladziusieńka druga kreseczka ale ostry przebieg @ nie pozostawił złudzeń ... Dziś @ trwa w najlepsze.

Powiem Wam, że mam koleżankę, która 4 miesiące miała normalny okres :szok: i 5 miesiąca dostala plamienia dziwnego i poszla do gina - a tu suprice ciąża prawie 6 mies :) mówi ze troche przytyla ale ciazy nie podejrzewala....a 2 tyg później brzusio rósł w oczach :) mówila ze podczas drugiej ciąży czula się jak słonica :-D 9 miesiecy to była wieczność :-D

reklama
Do góry