reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

matita - GRATULUJĘ! :tak: dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka :)

Cyntia, ja za miesiąc kończę 26 lat, mój małżonek ma 28 :)

sagaa, ja jestem ze śląska :-) dokładnie z Rudy Śląskiej :-p a Ty skąd? :-)

reklama
Wcześniej już pisałam, ale na razie żadna z Was mi nie napisała. Może teraz, któraś napisze. O co chodzi z tym rannym moczem do sprawdzenia testu ciążowego? Ja wstaje czasami na siusiu 3/4 albo 5 rano (jak mąż do pracy wstaje)? O 3 rano mam robić wtedy test? Czy powstrzymać się do późniejszej?

Chodzi o to, że w moczu porannym - po nocnej przerwie, w czasie której nie siusiasz, jest najwyższe stężenie hormonu, dlatego zaleca się robić test właśnie z rannego moczu.
Nie mniej jednak chyba wszyscy producenci piszą, że można zrobić o dowolnej porze test.

Matita ale SUPER!!!! Gratuluję!!! Życzę spokojnej ciąży :) W którym dc wyszedł Ci test? U mnie dziś 36dc i NIC :-(

Widzę, że wszystkie jesteśmy zbliżone wiekowo. Ja mam 25 lat, a mąż 30.

Tekla - u mnie dzisiaj 14 dc, a na testach ledwo widoczna druga kreska była w 10 dc, a potem już nic, dziś też nic...
Cholera, za młodu jakoś łatwiej było hehe

Malusiolka - tak, też tak mam, nieprzytomna, ale potrafiąca wstrzymać :-D

Centka - no zawsze robię około 13-14 i nic... może ja już wyczerpałam limit posiadania dzieci i straciłam płodność :(

centka, proszę bardzo. Będą mocno zaciśnięte aż w końcu ta druga krecha wyskoczy :D

tekla, a może pójdź na betę, albo do ginekologa. Beta niby w 100% powinna wyjść, ale nie zawsze, a lekarz może sprawdzić, czy nastąpiły zmiany w organizmie :)

reklama
powoli zamykam kompa :tak: poniedziałek roboczy zakończony :tak: po młodego do przedszkola ;-) szybki obiad, tylko na co to ja mam ochotę :sorry2:

przyjemnego popołudnia ;-) będę was śledzić :cool2:

Do góry