reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Normalnie się żyję :p Powiem szczerze, że nigdy aż tak szczególnie na wiek nie zwracałam uwagi. Jak się Kocha, to takie błahostki nie mają znaczenia :)

Możecie mi powiedzieć, co rozumiecie przez "Z pierwszego porannego moczu zrobić test"? Pytam, bo jutro chce robić, a jest taka sprawa, że ja potrawie o 3/4 czy nawet 5 rano iść siusiu :p Czyli, co musiałabym już o 3 rano robić test?

reklama
black_tea, ja przy dwóch ciążach nie liczyłam, ani nie sprawdzałam temperatury. Kochaliśmy się kiedy mieliśmy ochotę raz na 2/3 dni, albo raz w tygodniu i są córki. A teraz też co 2/3 dzień i jakoś czuje że znowu się udało. Nie ma co liczyć, bo bardziej się nakręcasz i jest wtedy w Tobie blokada. Trzymam kciuki &&&&&&& za II kreseczki.

ja mam 24 a moj 28, wlasciwie to konczy w tym miesiacu i tak bym bardzo chciala zrobic mu taki prezent jak lamorela zrobila sobie, ale cos mysle ze sie nie uda :-(

Grzanka
co do bolu owulacyjnego to ja czytalam ze to zalezy bo na kazdym etapie moze bolec :confused: tez sie wlasnie nad tym zastanawialam wypatrujac swojej owulacji.

lamorela a moj narzeka ze te moje jajka sa za drogie... a ten Twoj piesek jest boski!

Cyntia to nie wiedzialam. dobrze ze na moich tego nie widac bo by mi tylko nadzieje robily! a Twoj dzisiejszy test to zdecydowanie moze jeszcze nic nie pokazac. jeszcze przeciez implantacji moglo nawet nie byc!

sagaa Bardzo fajnie :) Całe studia byłam z rówieśnikiem - z pozoru ideał, a pod powierzchnią kawał gnoja :baffled:
Jakiś czas po rozstaniu z tamtym poznałam nad morzem P. Ja byłam w pracy, on przyjechał na obóz jako socjoterapeuta przeprowadzic zajęcia przez 3 dni (a został 2 tygodnie i co i rusz przyjeżdżał do mnie przez 2 miesiące). To było wiadomo od początku, że będzie coś między nami. Po 2 miesiącach znajomości zamieszkaliśmy juz razem. Tu nie chodzi o wiek, tylko o dusze ;) Jesteśmy bardzo zgrani. Mamy bardzo podobne światopoglądy, podobne systemy wartości. Ja czuję, że jest on częścią mnie. Ufam mu bezgranicznie. Jest ta magia, ciepło. Spotykałam się z niemiłymi komentarzami, że 13 lat różnicy to sporo. I kompletnie nie rozumiem czemu dla niektórych jest to problem skoro dla nas nie jest (ale wtedy myślę, że to bardziej zazdrość, że mamy to, czego brakuje w wielu związkach) :-) Ani ja, ani P. nie czujemy różnicy wieku :-) A - i on był kawalerem, nie ma rodziny, nie odbiłam go żadnej kobiecie :-p Poza tym P. nie wygląda na swój wiek :-p

Ostatnia edycja:
Mam na imię Marta ja mam od dziś 20 lat, a mąż skończy 24 w październiku.
Co do różnicy wieku uważam ją dopiero za dziwną dopiero jak facet mógłby bez problemu być ojcem (w gorszym wypadku dziadkiem) swojej kobiety.

Ostatnia edycja:
CYntia piekna historia milosna;-) Wam ma byc dobrze nie ludziom! roznica wieku oczywiscie nie jest wazna i koniec tylko z ciekawosci pytalam;p;-)

Mam takie pytanie dotyczące mdłości, czy w ciąży są one stałe i nieprzerwane, czy jednak mogą przyjść nagle, w najzimniej spodziewanym momencie przez chwilę silnie trzymać, apotem odchodzą tak jak przyszły?

reklama
ja jestem Gosia, mam 30 lat, mój A także :happy: jesteśmy razem 15 lat (no z 2 małymi przerwami), w tym 5 lat po ślubie :-p u mnie w rodzinie duża różnica wieku jest dość powszechna, dlatego zawsze myślałam, że mój małż będzie z 10 lat starszy... ale życie zarządziło inaczej ;-)

nas do zdrowszego odżywiania bardzo przybliżył Gabryś, bo przy nim zaczęłam dużo większą uwagę przywiązywać do tego, co się je :happy:

piaska a jak robicie z chlebem i wędlinami? Bo po wysłuchaniu audycji, to okazuje się, że u nas chyba najwięcej "złego" wnosimy właśnie tymi elementami :baffled: nie umiem piec chleba, a o robieniu wędlin to już nie wspomnę :baffled:

Do góry