reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Normalnie się żyję :p Powiem szczerze, że nigdy aż tak szczególnie na wiek nie zwracałam uwagi. Jak się Kocha, to takie błahostki nie mają znaczenia :)

Możecie mi powiedzieć, co rozumiecie przez "Z pierwszego porannego moczu zrobić test"? Pytam, bo jutro chce robić, a jest taka sprawa, że ja potrawie o 3/4 czy nawet 5 rano iść siusiu :p Czyli, co musiałabym już o 3 rano robić test?

reklama
black_tea, ja przy dwóch ciążach nie liczyłam, ani nie sprawdzałam temperatury. Kochaliśmy się kiedy mieliśmy ochotę raz na 2/3 dni, albo raz w tygodniu i są córki. A teraz też co 2/3 dzień i jakoś czuje że znowu się udało. Nie ma co liczyć, bo bardziej się nakręcasz i jest wtedy w Tobie blokada. Trzymam kciuki &&&&&&& za II kreseczki.

ja mam 24 a moj 28, wlasciwie to konczy w tym miesiacu i tak bym bardzo chciala zrobic mu taki prezent jak lamorela zrobila sobie, ale cos mysle ze sie nie uda :-(

Grzanka
co do bolu owulacyjnego to ja czytalam ze to zalezy bo na kazdym etapie moze bolec :confused: tez sie wlasnie nad tym zastanawialam wypatrujac swojej owulacji.

lamorela a moj narzeka ze te moje jajka sa za drogie... a ten Twoj piesek jest boski!

Cyntia to nie wiedzialam. dobrze ze na moich tego nie widac bo by mi tylko nadzieje robily! a Twoj dzisiejszy test to zdecydowanie moze jeszcze nic nie pokazac. jeszcze przeciez implantacji moglo nawet nie byc!

sagaa Bardzo fajnie :) Całe studia byłam z rówieśnikiem - z pozoru ideał, a pod powierzchnią kawał gnoja :baffled:
Jakiś czas po rozstaniu z tamtym poznałam nad morzem P. Ja byłam w pracy, on przyjechał na obóz jako socjoterapeuta przeprowadzic zajęcia przez 3 dni (a został 2 tygodnie i co i rusz przyjeżdżał do mnie przez 2 miesiące). To było wiadomo od początku, że będzie coś między nami. Po 2 miesiącach znajomości zamieszkaliśmy juz razem. Tu nie chodzi o wiek, tylko o dusze ;) Jesteśmy bardzo zgrani. Mamy bardzo podobne światopoglądy, podobne systemy wartości. Ja czuję, że jest on częścią mnie. Ufam mu bezgranicznie. Jest ta magia, ciepło. Spotykałam się z niemiłymi komentarzami, że 13 lat różnicy to sporo. I kompletnie nie rozumiem czemu dla niektórych jest to problem skoro dla nas nie jest (ale wtedy myślę, że to bardziej zazdrość, że mamy to, czego brakuje w wielu związkach) :-) Ani ja, ani P. nie czujemy różnicy wieku :-) A - i on był kawalerem, nie ma rodziny, nie odbiłam go żadnej kobiecie :-p Poza tym P. nie wygląda na swój wiek :-p

Ostatnia edycja:
Mam na imię Marta ja mam od dziś 20 lat, a mąż skończy 24 w październiku.
Co do różnicy wieku uważam ją dopiero za dziwną dopiero jak facet mógłby bez problemu być ojcem (w gorszym wypadku dziadkiem) swojej kobiety.

Ostatnia edycja:
CYntia piekna historia milosna;-) Wam ma byc dobrze nie ludziom! roznica wieku oczywiscie nie jest wazna i koniec tylko z ciekawosci pytalam;p;-)

Mam takie pytanie dotyczące mdłości, czy w ciąży są one stałe i nieprzerwane, czy jednak mogą przyjść nagle, w najzimniej spodziewanym momencie przez chwilę silnie trzymać, apotem odchodzą tak jak przyszły?

reklama
ja jestem Gosia, mam 30 lat, mój A także :happy: jesteśmy razem 15 lat (no z 2 małymi przerwami), w tym 5 lat po ślubie :-p u mnie w rodzinie duża różnica wieku jest dość powszechna, dlatego zawsze myślałam, że mój małż będzie z 10 lat starszy... ale życie zarządziło inaczej ;-)

nas do zdrowszego odżywiania bardzo przybliżył Gabryś, bo przy nim zaczęłam dużo większą uwagę przywiązywać do tego, co się je :happy:

piaska a jak robicie z chlebem i wędlinami? Bo po wysłuchaniu audycji, to okazuje się, że u nas chyba najwięcej "złego" wnosimy właśnie tymi elementami :baffled: nie umiem piec chleba, a o robieniu wędlin to już nie wspomnę :baffled:

Do góry