reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

LAMORELA - wszystkiego naj, naj - upragnionych dwóch kreseczek i spokojnej ciąży :-)

MATITA - serdeczne gratulacje :-) taki lęk jest normalny, każdy go czuje bo zbliża się coś nowego - ale to piękna nowość !!! :tak:

ja jestem najstarsza - mam 36 lat, a mój ukochany 35 lat - trzymam &&&& za wszystkie staraczki i szczęśliwie zafasolkowane - ja dostałam @ 31.08 - i czekam na kolejną szansę

jeśli chodzi o mdłości - to można je czuć w najdziwniejszych porach, czasami chwilę, czasami przez cały dzień - mi pomagały mandarynki i migdały

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem, że strach jest normalny, zwłaszcza w sytuacji kiedy my straciliśmy swoje pierwsze dziecko :-( Dziękuję Wam za ciepłe słowa!!!

MATITA- serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży :)

Jak będziecie aktualizowały to ja proszę o zmianę - @ 02.10.2013

Matita - GRATULACJE!! Zdrówka i spokojnej ciąży!!

Centka - weszłam na Twój wykres i od razu się usmiechnęłam!! Cieszę się, że tempka podskoczyła :-) Trzymam kciuki!!

Lamorela - najlepsze życzenia urodzinowe i oby pojawiły się II :-D

matita - gratulacje II !! Super, kolejna zafasolkowana :-)

Susel - oj tam zaraz mamy kondycję... teraz 2 razy dziennie, jak jest potencjalna szansa..;-)

Straciatella -
tak to jest, dziecko do przedszkola, mama w ryk... A u Ciebie dodatkowo hormony, więc wszystko się zgadza.

A mi wykres zbliża się do owu, a test mega negatywny wyszedł !!

A co do wieku - oboje z mężem mamy po 31 - w sumie jesteśmy z jednej klasy ;-)

Ostatnia edycja:
wanda, jeżeli będziecie przytulać się tak często, to małe szanse są na ciąże. Są wyjątki, ale mały procent. Ale i tak trzymam za Ciebie kciuki &&&& :)

centka, dobry pomysł. Tak to nie wiadomo, czy w ogóle się odezwą. Jak będą miały okazje, to napiszą co z nimi dalej.

fox, witaj wśród nas :D i życzę szybkiego zaowocowania :D

Ostatnia edycja:
Centka, wszystkie sprawdziłam, 2 dawały znać, że jest @. Pisałam w którymś poście. Ale wiesz co? Do każdej zobowiązuję się napisać PW z zapytaniem czy chcą być na liście.

@ centka80 - wychodzi mi na to, zę owu była wczoraj po południu więc @ powinna przyjść 14 albo 15.09 - zazwyczaj miałam krótsze cykle, ale teraz owu sie przesuneła.

@ susel - miałam dzisiaj isć na monitoring potwierdzić pękniecie pęcherzyka ale neistety zmiana planów w pracy i nie dam rady :(
opieram sie o to, co czuję i wydaje mi sie że owu była wczoraj po południ - strasnzie bolał mnie jajnik, a ppotem nawet lewa noga ;) dzisiaj już prawie nic, czasem tylko leciutkie czucie tego jajnika.

niestety wczoraj do niczego nie doszło, bo mąż wraca dopiero dzisiaj wieczorem, więc dla mnie ten cykl jest na 99% stracony. trudno...

reklama
NO TO ZROBIŁAM REASERCH :-):-)

madziakowalik - termin @ 08.08 ????
ostatnio aktywna 18.08,
ale nie dała nigdzie znać co z @
ann_art - termin @ 08.08 ????
ost aktywna 9.08,
ale nie dała nigdzie znać co z @
Nuuuśka - termin @ 16.08???? ost aktywna dzisiaj, dostała @ i coś pisała, że chce ograniczyć forum
Sandra_best - termin @ 17.08????
ost aktywna dzisiaj, pisuje, że nie ma czasu na forum. @ chyba nie dostała, ale ma coś długie cykle i był bezowulacyjny wg lekarza
tamaguczi - termin @ 17.08????
ost aktywna 20.08, ale nie dała nigdzie znać co z @
To były dane z 31 sierpnia. Napiszę do nich.

Dziwny ten Ovufriend. Zaznaczyłam w objawach "ból miesiączkowy" i mi dodało 2 punkty na ciążę :confused:

Do góry