reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Cześć Kochane :)

U mnie weekend minąl pod znakiem imprez i odsypiania....goście jak przyszli w sobote ok 19 tak poszli w niedziele ok 6 rano :szok: ale chyba imorezka się udała :) Cały tydzień będę odypiać....
Moje dziecko jest innego zdania :p dzis w nocy godz. 2.18 a Gabrysia siedzi w łóżeczku i mówi "mama wyspałam się - jest już dzień????" :-D:-D

Ale naprodukowałyście....kilkanascie stron :-) postaram się Was nadrobić później, bo coś mam z netem....a właściwie to prawie go nie ma - kilka min strone mi otwiera :/

LAMORELLA - 100 LAT!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ I DUUUUZO MIŁOŚCI NA PRZEDE WSZYSTKIM DZIDIUSIA :)

&&& - za wszystkie testujące dziś (dopóki nie przyszla @ jest nadzieja)

NADZIEJA KARMI A NIE TUCZY!!! :D

reklama
mam 30 lat mąż ma 35
razem jesteśmy od 15 lat ;) (tak tak zboczenie :p)
i mamy 5 letnią córkę

ale do dupy dzień dzisiaj nic tylko wino otworzyć :p
postanowiliśmy w tym cyklu niczego nie mierzyć, nie liczyć itp :p

reklama
i jak sie zyje z facetem starszym od siebie tyle lat????;-)
Mam na imie Agnieszka i was tez milo poznac lachony;-)
Black tea moze jak odpuscisz bedzie Ci latwiej ;-) napij sie wina a co:p;-)

Do góry