reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

lamorela, spełnienia najskrytszych marzeń! :tak: zdrowej dzidzi, grzecznego i pomocnego męża :-) i czego jeszcze tylko sobie zamarzysz ;-)
ale młodziutka jesteś, chciałabym mieć znowu 20 lat :tak:

black_tea, ale nawet jak będzie plamienie i krwawienie to może być ciąża, moja siostra tak miała :tak:

w ogóle wyobraźcie sobie, że mój pies dorwał dowód rejestracyjny, wyciągnął z niego OC i OC porzucił, a dowód gdzieś ukrył :szok: przeszukałam jego ulubione kryjówki, ale nigdzie nie ma :confused:

reklama
Straciatella mysle ze hormony plus podobno kazda matka tak ma ze sie stresuje i jej przykro dobra strona ze bez histerii i zbednych nerowow <tule>;-)
Blac tea jesli sie rozkreci 3 mam kciuki za nastepny ckl glowa do gory
Natkusia wzajemnie milego dnia;-)
Malusiolka 3 mam kciuki za fasolke!!;-)
Mycha u nas tez do doopy poogoda tylko czekac az lunie;/
Stazi ja nie umiem sie doczekac wizyty czy wsio jest ok nie wiem na kiedy sie umowic poza tym jezcze na betke czekam choc jakos spokkojna jestem w tym temacie, niech czas szybciej ci plynie;-)
aesthete to troche kapa szukaj szukaj a jak nie dzown do ubezpieczalni po duplikat;-)

miałam napisać coś i czarna dziura dzisiaj eh
czyje sie @ do tego łeb mnie boli
pewnie dzisiaj ja do miesiąc w dniu wypłaty pokłucę sie z szefem eh
zależy mi na tej ciazy zebu jaj najszybciej przestać pracować gdzie pracuje...

w ogóle wyobraźcie sobie, że mój pies dorwał dowód rejestracyjny, wyciągnął z niego OC i OC porzucił, a dowód gdzieś ukrył :szok: przeszukałam jego ulubione kryjówki, ale nigdzie nie ma :confused:
:-D:-D:-D może "APORT" pomoże ;-)

BLACK TEA nie trać nadziei ;-)

STRACIATELLA rycz mała rycz ;-) hormony ciążowe :tak: tylko się cieszyć z takiego pójścia do przedszkola ;-) jakby ryczał, to pewnie i ty byś ryczała ;-)

Mrówek miał dzisiaj mieć trening piłkarski, ale leje, więc pewnie będzie odwołany ;-) to dobrze, bo mamy inne plany ;-)

idę zaraz na miasto dziewczyny będę potem ,ale mocno trzymam kciuki za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
black tea - kochana nie przejmuj się wiem ,że łatwo mi mówić ,ale na pewno się uda jeśli nie teraz to w następnym cyklu ,a nóż to późna owulacja była nie wiadomo nigdy w każdym razie ściskam cieplutko i nadal trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Straciatella -świetnie Cię rozumiem. jak moja poszła pierwszy raz do przedszkola, to też cały dzień przeryczałam i pobiegłam ją już po 3 godzinach odebrać. Potem jeszcze chlipałam przez tydzień. Ale to dobra decyzja. Trzylatki + przedszkole to mądra decyzja. natomiast jestem przeciwniczką żłobków. Choć rozumiem, że nie raz człowiek nie ma wyjścia.

reklama
Do góry