reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

lamorela, spełnienia najskrytszych marzeń! :tak: zdrowej dzidzi, grzecznego i pomocnego męża :-) i czego jeszcze tylko sobie zamarzysz ;-)
ale młodziutka jesteś, chciałabym mieć znowu 20 lat :tak:

black_tea, ale nawet jak będzie plamienie i krwawienie to może być ciąża, moja siostra tak miała :tak:

w ogóle wyobraźcie sobie, że mój pies dorwał dowód rejestracyjny, wyciągnął z niego OC i OC porzucił, a dowód gdzieś ukrył :szok: przeszukałam jego ulubione kryjówki, ale nigdzie nie ma :confused:

reklama
Straciatella mysle ze hormony plus podobno kazda matka tak ma ze sie stresuje i jej przykro dobra strona ze bez histerii i zbednych nerowow <tule>;-)
Blac tea jesli sie rozkreci 3 mam kciuki za nastepny ckl glowa do gory
Natkusia wzajemnie milego dnia;-)
Malusiolka 3 mam kciuki za fasolke!!;-)
Mycha u nas tez do doopy poogoda tylko czekac az lunie;/
Stazi ja nie umiem sie doczekac wizyty czy wsio jest ok nie wiem na kiedy sie umowic poza tym jezcze na betke czekam choc jakos spokkojna jestem w tym temacie, niech czas szybciej ci plynie;-)
aesthete to troche kapa szukaj szukaj a jak nie dzown do ubezpieczalni po duplikat;-)

miałam napisać coś i czarna dziura dzisiaj eh
czyje sie @ do tego łeb mnie boli
pewnie dzisiaj ja do miesiąc w dniu wypłaty pokłucę sie z szefem eh
zależy mi na tej ciazy zebu jaj najszybciej przestać pracować gdzie pracuje...

w ogóle wyobraźcie sobie, że mój pies dorwał dowód rejestracyjny, wyciągnął z niego OC i OC porzucił, a dowód gdzieś ukrył :szok: przeszukałam jego ulubione kryjówki, ale nigdzie nie ma :confused:
:-D:-D:-D może "APORT" pomoże ;-)

BLACK TEA nie trać nadziei ;-)

STRACIATELLA rycz mała rycz ;-) hormony ciążowe :tak: tylko się cieszyć z takiego pójścia do przedszkola ;-) jakby ryczał, to pewnie i ty byś ryczała ;-)

Mrówek miał dzisiaj mieć trening piłkarski, ale leje, więc pewnie będzie odwołany ;-) to dobrze, bo mamy inne plany ;-)

idę zaraz na miasto dziewczyny będę potem ,ale mocno trzymam kciuki za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
black tea - kochana nie przejmuj się wiem ,że łatwo mi mówić ,ale na pewno się uda jeśli nie teraz to w następnym cyklu ,a nóż to późna owulacja była nie wiadomo nigdy w każdym razie ściskam cieplutko i nadal trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Straciatella -świetnie Cię rozumiem. jak moja poszła pierwszy raz do przedszkola, to też cały dzień przeryczałam i pobiegłam ją już po 3 godzinach odebrać. Potem jeszcze chlipałam przez tydzień. Ale to dobra decyzja. Trzylatki + przedszkole to mądra decyzja. natomiast jestem przeciwniczką żłobków. Choć rozumiem, że nie raz człowiek nie ma wyjścia.

reklama
Do góry