reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Sto lat,sto lat niech zyje,zyje nam...Sto lat,sto lat niech zyje ,zyje nam..Jeszcze raz,jeszcze raz nieeech zyje,zyje naaaam..Nieeeeeeeeeeech zyje naaaaaam:-) a kto? Lamorela:-)

lamorela no az nie mozliwe ze nie maja jakiejs jednej tanszej sztuki! w PL za tyle to u mnie byly takie opakowania z dwoma.
black_tea jak implantacja byla wczoraj to test juz jutro lub pojutrze wyjdzie, wiec cierpliwosci do srody :happy2:
Mimimoo no widac po nastawieniu ze albo ciaza albo @ nadchodzi ;-) nie boj sie, tak jak black_tea radze CI poczekac do srody, a jak wyjda II to napewno wszystko juz bedzie tylko lepiej:tak:

benfica – no strasznie się cieszę, że ją przesłuchałaś. Mnie też wiele w głowie uporządkowała i skłoniła do dalszych działań w kierunku zdrowszego stylu życia. Myślę, że nie trzeba robić rewolucji na talerzu, ewolucja zupełnie wystarczy :-) My wprowadzamy małe zmiany i idzie to z łatwością. Mąż stał się exportem od kupowania niezłego jedzenia. Jak się go zapytałam, jak on to robi, to powiedział „biorę do ręki produkt, czytam etykietę, jak czegoś w składzie nie rozumiem, to odkładam” :-)
Proste i skuteczne :-)
Ksylitom przeważnie przez neta kupuję, ale raz kupowałam w jakimś sklepie z odzywkami dla sportowców. Jak złapię męża to się go podpytam, gdzie to dokładnie było.

lamorela – spełnienia wszystkich marzeń! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Centka ja też w ustach pod jęzorem

Lamorela WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO... a najbardziej życzę Ci "II" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ceny testów zabójcze :szok: u mnie w aptekach tak 8-11zł kosztuje test. A może masz rossmana gdzieś niedaleko? tam ostatnio widziałam testy za 7 ziko. A mąż pięknie podsumował dzień Twoich urodzin hahahahaha no nie moge... dobry jest.

Benfica
dziś mam 36 dc... jeszcze nic nie brałam. Poczekam kilka dni i jak nic się nie ruszy wybiorę się do gina

Susel, ale ona jest tylko widoczna pod kątem i pod światło, tak normalnie na niego patrząc to jest śnieżnobiała biel, jeżeli by to miało być to... to w ogóle byłby to jakiś cień cienia cienia. Któraś z dziewczyn też pisała, że widzi miejsce jakby zaznaczenia kreski...

W środę zrobię jeszcze raz test jak @ nie przylezie. Może na urodziny ujrzę II :D

reklama
Do góry