reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Sto lat,sto lat niech zyje,zyje nam...Sto lat,sto lat niech zyje ,zyje nam..Jeszcze raz,jeszcze raz nieeech zyje,zyje naaaam..Nieeeeeeeeeeech zyje naaaaaam:-) a kto? Lamorela:-)

lamorela no az nie mozliwe ze nie maja jakiejs jednej tanszej sztuki! w PL za tyle to u mnie byly takie opakowania z dwoma.
black_tea jak implantacja byla wczoraj to test juz jutro lub pojutrze wyjdzie, wiec cierpliwosci do srody :happy2:
Mimimoo no widac po nastawieniu ze albo ciaza albo @ nadchodzi ;-) nie boj sie, tak jak black_tea radze CI poczekac do srody, a jak wyjda II to napewno wszystko juz bedzie tylko lepiej:tak:

benfica – no strasznie się cieszę, że ją przesłuchałaś. Mnie też wiele w głowie uporządkowała i skłoniła do dalszych działań w kierunku zdrowszego stylu życia. Myślę, że nie trzeba robić rewolucji na talerzu, ewolucja zupełnie wystarczy :-) My wprowadzamy małe zmiany i idzie to z łatwością. Mąż stał się exportem od kupowania niezłego jedzenia. Jak się go zapytałam, jak on to robi, to powiedział „biorę do ręki produkt, czytam etykietę, jak czegoś w składzie nie rozumiem, to odkładam” :-)
Proste i skuteczne :-)
Ksylitom przeważnie przez neta kupuję, ale raz kupowałam w jakimś sklepie z odzywkami dla sportowców. Jak złapię męża to się go podpytam, gdzie to dokładnie było.

lamorela – spełnienia wszystkich marzeń! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Centka ja też w ustach pod jęzorem

Lamorela WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO... a najbardziej życzę Ci "II" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ceny testów zabójcze :szok: u mnie w aptekach tak 8-11zł kosztuje test. A może masz rossmana gdzieś niedaleko? tam ostatnio widziałam testy za 7 ziko. A mąż pięknie podsumował dzień Twoich urodzin hahahahaha no nie moge... dobry jest.

Benfica
dziś mam 36 dc... jeszcze nic nie brałam. Poczekam kilka dni i jak nic się nie ruszy wybiorę się do gina

Susel, ale ona jest tylko widoczna pod kątem i pod światło, tak normalnie na niego patrząc to jest śnieżnobiała biel, jeżeli by to miało być to... to w ogóle byłby to jakiś cień cienia cienia. Któraś z dziewczyn też pisała, że widzi miejsce jakby zaznaczenia kreski...

W środę zrobię jeszcze raz test jak @ nie przylezie. Może na urodziny ujrzę II :D

reklama
Do góry