reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Witam was gdzie reszta testujacych??? zaciskam &&&&

Black tea idz na bete ja dzis bylam i czkeam..
Tekla Ty tez smigaj bo bedziesz miala pewnosc czy fasolka czy nie jak nie to bedzie powod do zmartwien choc wolalabym ta fasoleczke!;-)
Lamorela najlepszego;-)
Asku ja w przeciwienstwie do Ciebie spalam jak zabita;-)

Jesli chodzi o mowienie komus to indywidualna sprawa my mamy grono ludzi zaufanych ktorzy wiedzieli ze sie staramy kibicowali nam i bedac na urodzinachw piatek poszedl pierwszy paw to juz wiedzieli ze jest cos na rzeczy i 3 maja kciuki o testach tez wiedza jak i rodzina ale nikt sie nie napala bo nikt glupi nie jest poki [pewnosci u lekarza nie bedzie to i radosc poskromiona, poza tym jakby nawet cos bylo nie tak zawsze ma mnie kto wesprzec bo dla mnie w takich momentach to wazne < raz to przeszlam>a nie zostaje z problemem sama z mezem ...oo to moje zdanie amen;-)

Beta zrobiona jutro wynik krecha na tescie ciemniejsza!:D

Ostatnia edycja:
Piaska co do zdrowszych zakupów to mój mąż się ze mnie śmiał kiedy kazałam mu kupować jajka tzw. zerówki, a teraz nie wyobraża sobie kupować innych. Jeszcze jedna dobra rada z zakupami im krótszy skład, tym lepsze dla zdrowia, tak samo z kosmetykami.

Witam się i ja.
Młoda już w szkole na apelu a ja z młodym mamy na 11 do przedszkola,bo u nas jest otwarcie. Janek idzie jako pierwszy do nowo wybudowanego. Rewelka :)
Czas mi się ciągnie jak flaki z olejem. Jeszcze tyle dni...Cos mi sie wydaje ,że i tak ten niby szczęśliwy 16 cs pójdzie się ....

Lamorelka- najlepszego kochana i upragnionej fasolki Ci życzę :*

Za wszystkie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jej Ale Wy macie tepo:)

ciezko mi ogarnac co Wy Tu piszecie:p wiec tylko przesylam Fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja czekam na wizyte z USG - ale to dopiero za pkand tydzien - czekanie jest straszne...

Witam Kochane. Was nadrobić z czytaniem, to jest ciężko :p
Ja mam wieczorek udany, przytulanko z mężusiem udane. Nocka nie wyspana, o od paru dni coś moje dzieci źle śpią. Roksanka wstała o 2-giej i poszła spać o 6-tej rano ;/ A tak poza tym dobrze. Wydaje mi się, że jednak to była implantacja, bo dzisiaj już nie mam tych lekkich plamień, ale za to mam dużo przeźroczystego śluzu :D

Cyntia, co ma być, to będzie. Powiem szczerze, że nigdzie nie widziałam żeby było napisane, aby unikać przytulania przy implantacji. Przy pierwszej ciąży i drugiej kochałam się kiedy miałam ochotę i nie patrzyłam na implantację i mam dwie zdrowe córeczki. Dwie ciąże i w pierwszym cyklu starań :)

lamorela Kochanie, Sto lat, sto lat. Spełnienia marzeń i tych upragnionych II kreseczek!! I jak tam teścik? II kreseczki są, prawda? :D

natkusia, ja słyszałam żeby z dźwiganiem uważać do 12 tygodnia ciąży, bo wtedy wszystko się wytwarza i można poronić. Ale ja robiłam to co musiałam i czasami duzo dźwigałam. Wiem, że nie powinnam, ale nie można traktować ciąży jako choroby.

black_tea, zrób sobie 2/3 dni po zobaczeniu plamienia. Wtedy test powinnien wyjść wiarygodny. Ja dzisiaj kazałam mężowi zajechać do apteki po teścior i jutro będę testować. Wysyłam go do sklepu, bo i tak musi małej pampersy kupić ^^

tekla, jeżeli nie będzie mocnego krwawienia i skrzepów jest jeszcze nadzieja ":* Trzymam &&&&

Jeżeli kogoś pominęłam, to przepraszam i za wszystkie staraczki &&&&&&&

A mnie coś wzięło dzisiaj na rosołek i na kurczaczka. Zaraz idę nastawić <mniam>

Ostatnia edycja:
Dziewczyny..
chyba padło mi już na mózg...
Mój 3-latek dziś udał się po raz pierwszy do przedszkola. Jak gdyby nic podał Pani ręke i poszli do sali. Nawet się nie pożegnał.
Od tamtej pory cały czas ryczę
laugh.gif
nie mogę się opanować. Czy to te hormony? Strasznie mi smutno...
Wiem, że tam ma super.. dużo dzieci, zabawek ŻYĆ NIE UMIERAĆ..

a ja głupia, przeżywam to gorzej niż on...

Lamorela - wszystkiego najlepszego :tak::tak::tak::rofl2::rofl2:

cześć któraś z Was pisała o owulacji mi lekarz powiedział ,że dzień ,w którym ustaje ból jest dniem owulacji jak już pęknie pęcherzyk :tak:
Lamorela- sto lat sto lat i dwóch kreseczek życzę :)

ja wstałam dziś razem z mężem wypiłam sobie kawkę ,a dziś robię placki ziemniaczane :-pu mnie 2 dzień cyklu ,a ja znowu zapomniałam ,że mam zmierzyć temperaturę ah ta moja skleroza ;-) na noc chyba sobie przykleję termometr do czoła to na pewno nie zapomnę :-D

LAMORELA Wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin, spełnienia wszystkich marzeń, a teraz to przede wszystkim upragnionej fasolci!!!:tak::-):-):-)

Black_tea Zrób sobie betke, bedziesz wszystko wiedziała czarno na białym... nie bedziesz musiała nie potrzebnie się stresować!:tak:

U mnie dziś pogoda do doopy... szaro deszczowo, ale cos slonko sie przebija, mam nadzieje, ze sie rozpogodzi. Zaraz jade do szkoly, a popołudniu zaprowadzam małą do szkoły tańca, to jej pierwszy dzien :-) U nas dziś na obiado-kolacje tagliatelle z sosem serowo pieczarkowym:-)
Miłego dnia:tak:

reklama
właśnie wróciłam z wc plamenie jest :( trudno...pewnie jutro sie rozkręci eh no trudno ....zabieram się za nadrabianie Was

Do góry