reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

lamorela STO LAT, STO LAT, NIECH ZYJE LAMORELA NAM!! :-) Grubych dwoch krech Ci zycze! a poza tym to pieknie budujesz napiecie. nie moge sie doczekac srody chyba tak samo jak Ty :-p juz nawet mezowi powiedzialam, ze Ci sie udalo!

Mimimoo widze ze tempka poleciala do gory, to kiedy testujesz? ja bym radzila pojutrze bo wyglada jakby implantacja byla wczoraj:-)

Grzanka na wykresie jeszcze owulacji nie widac, wiec moze wlasnie jest i stad ten bol!

black_tea jak tam dzisiaj?
aesthete fajna ta Twoja historia dzielenia sie nowina :happy: ale ja chyba tez bym sie wstrzymala po ostatnich przejsciach, ale pewnie dlugo nie wytrzymam :-p
wanda 2 razy dziennie? i tak kazdego dnia? ale macie forme!:-)

tekla ale mnie zastanowilas z tym miejscem gdzie powinna byc kreska. ja go nigdy nie widzialam, wiec moze jednak Ty widzisz kreske?

reklama
susel ja się denerwuję, na tyle, że szukam zaskórniaków, może starczy mi na test i zaraz zatestuję, bo do środy chyba nie wyrobię:-p u mnie mąż nie wie, a dowie się dopiero jak będę pewna, że to dwie grube krechy!

susel baaardzo dziękuję za propozycję! Wynalazłam już 7,50, a test w najbliższej aptece kosztuje 16zł (osiedlowe apteki mają zabójcze ceny)

Aaa moja ciocia jest wieloletnią położną i ona przy Michale mi powiedziała, że przez pierwszy msc mam NIC nie dźwigać i nie męczyć się bo często dochodzi do poronień..
cztery pierwsze miesiące grałam normalnie w siatkę ;-) nic się nie działo, zrezygnowałam, bo sama się bałam, ale generalnie było ok :tak:

Lamorela sto lat!
spokojności & spełnienia marzeń
zmiana kodu na dwójkę z przodu ;-)

Aśku no na pewno nie każda, są wyjątki ;-) ale podobno sprawdzone.. mi ciocia dużo pomogła bo miałam problematyczną ciążę no i ja jej wierzę :-p

Lamorela ale cena :szok: szukaj szukaj!!

Hej ja na szybko z telefonu.
@ brak na teście 1 kreska nie wiem o co chodzi.
Maz gada ze do kitu test kupiłam a ja wiem ze przyjdzie @

Potem Was nsdrobie

Lamorela STO LAT! STO LAT! Dużo zdrówka, szczęścia i miłości, spełnienia wszystkich marzeń :-)

Susel właśnie nie wiem kiedy testować, wczoraj jeszcze byłam taka podekscytowana, a dzisiaj mimo że tempka poszła w górę to mam obawy czy udało się, jak tak to czy dam radę, co na to moja rodzina, pracodawca i ogólnie martwię się o wszystko :-(

reklama
Może miałam później owu i wczorajsze plamienie to zagnieżdżenie eh liczę się jeszcze może...sie udało

Ostatnia edycja:
Do góry