reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Ja się spodziewałam spadku temperatury, a tu wzrost od razu pokazał się na termometrze. Pobolewa na @. Jak się obudzę o 10 i będzie @, to ja już sobie inaczej pogadam z moim termometrem! :-p Jak później wstanę to znowu zatestuje, chociaż czy od wczoraj mogłoby się coś zmienić?
LAMORELA - piękny skok, trzymam kciuki!
TEKLA - pamiętasz, ze póki nie ma @ jest nadzieja?

reklama
witam z pracy ;-)
młody odstawiony do przedszkola :tak: całą noc przeżywał, co 30 minut meldował mi się przy łóżku :wściekła/y: myślałam, że ukatrupię :angry: ale przynajmniej nie było problemów ze wstaniem ;-) bo od 5:30 już nie spał :-D

wczoraj robiłam jazdę testową ;-) przedszkole mam na ulice właśnie remontowanej, więc robiłam jazdy czy do przedszkola podjadę ;-) co by wiedzieć o której wyjechać, by nie spóźnić się do pracy ;-) no i dojechać jakoś dojadę, ale masa głębokich wykopów, slalomem trzeba jechać ;-) ale da się podjechać :-D oby przetrwać następne miesiące, bo ponoć do końca października czeka mnie taka jazda ;-)

mi tempka zaczęła spadać, czego się spodziewałam ;-)

Lamorela przy Mrówku właśnie tak miałam :tak: ponad 37 stopni ;-)

Oj, wczoraj z mężowatym pokłóciliśmy się i to bardzo ostro, ale nie potrafimy się na siebie gniewać i po 10min już leżeliśmy szczęśliwi i przytuleni.:-)

Tak swoją drogą 20 lat temu, o tej porze byłam już na świecie od 33min! Z tej okazji maci małe co nie co ode mnie!

Ostatnia edycja:
dobry :)

Tekla ja dalszym ciągu zaciskam kciuki za Ciebie &&&&

Jeśli chodzi o powiadomienie rodziny to przy poprzedniej ciąży bardzo szybko to zrobiłam, ze względu na zbliżający się mój ślub. Ale to były cudowne chwile kiedy znajomi czy rodzina usłyszała, że spodziewamy się dziecka tyle radości i gratulacji dostawaliśmy. Jako, ze nasi znajomi jeszcze raczej nie mają dzieci, choć wiekowo powinni to tym bardziej wszyscy się cieszyli. I do tej pory oni nie mają a my o drugie się staramy :)
Teraz jak się uda juz mam w planach trzymać język za zębami do 3 miesiąca.

Cyntia testuj kochana, testuj &&&&&

lamorela WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-D:-D:-D przede wszystkim upragnionych dwóch kresek i w ogóle spełnienia marzeń :-D:-D:-D

tekla a brałaś coś na wywołanie? Który u Ciebie dc? Ja od dziś czekam na @ po dupku :sorry2:

piaska zapomniałam wczoraj zapytać - możesz polecić jakiś sklep, w którym kupujesz ksylitol? Zamawiasz w necie czy w jest jakiś fajny punkt stacjonarny w Łodzi?

reklama
U mnie mama i siostry szybko wiedziały bo poszłam do gina z nadzieją, że zobaczy fasolkę a on mi że prawdopodobnie ciąża pozamaciczna i na sygnale ze łzami do szpitala (już byłam spakowana) :szok: na szczęście w szpitalu okazało się, że fałszywy alarm :-) i teraz jest Michasiek <3

Aaa moja ciocia jest wieloletnią położną i ona przy Michale mi powiedziała, że przez pierwszy msc mam NIC nie dźwigać i nie męczyć się bo często dochodzi do poronień..

Lamorela najlepszego :* prezent jak talala!!

Tekla słońce trzymam mocno &&&&&&&&&&&! kurcze.. może beta?

black_tea :>

Cyntia wzrost to dobry znak :tak:

Aśku to miałaś niezłą noc..

A mnie coś podbrzusze boli i ciągle zmęczona jestem..

Do góry