reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Cześć dziewczyny.
Widzę, że całkiem niezłe statystyki mamy. Oby tak dalej. Widzę, że w kolejce Lamorela i blacktea - trzymam kciuki za ll i za pozostałe staraczki również. :-)
My od wczoraj próby dwa razy dziennie. Może tym razem się uda :-D

Czytam Was ale nie mam czasu na dłuższą odpowiedź.
Widzę, że rozbicie słoiki na zimę. U nas tylko kompoty czereśniowe w tym roku. Ogórki kompletnie mi nie wyszły. Robiłam do takich 2,5 l słoików tak "na teraz" i niby ze sprawdzonego przepisu i guzik, nie wyszły:no:

Dobranoc i do jutra. Trzymam kciuki za jutrzejsze ll &&&&&&

reklama
Nic w tym złego:-), ja po prostu po ostatnich wydarzeniach bałabym się powiedzieć tak szybko rodzinie o ciąży. Mamy zamiar z mężem powiedzieć rodzinie o ciąży pod koniec pierwszego trymestru, kiedy zacznie robić się bezpiecznie.

My się wstrzymamy. W poprzedniej ciąży powiedziałam przyjaciółce (byłej z resztą przyjaciółce..). Moja mama dowiedziała się po poronieniu, a mojego Lubego rodzice tuż przed poronieniem i to tylko dlatego, że mój P. szukał pomocy u wujka ginekologa. Uważam, że warto poczekać. Chociaż do momentu aż usłyszy się bicie serduszka.

Parę dni po tym jak sama się dowiedziałam kupiłam niemowlęce body. Teraz już tego nie zrobię. Nie dlatego, że jestem zabobonna, ale by sobie oszczędzić smutku. Do tej pory mam to body w swojej szafce..

aesthete - trzymaj się cieplutko, uważaj na siebie i maluszka.

Trzymam kciuki za testujące jutro, za siebie też (jutro znowu testuję :p jutro 28 dc) i za pracujące w nocy i z rana nad fasolką!

Ostatnia edycja:
lamorela, to moja pierwsza ciąża i ją przeżywam :-p ja najchętniej jutro bym już łóżeczko kupowała :-D dzisiaj nawet byłam w ikei to oglądałam dziecięce mebelki :-p

centka, cieszę się :tak: i wierzę że za chwilę też będziecie się swoimi krechami chwalić :tak: ja za was wszystkie trzymam kciuki :tak:

Cyntia, koniecznie daj znać po testowaniu :-) trzymam kciuki :-)

Ostatnia edycja:
Witam o bardzo wczesnym poranku, spać nie mogłam bo musiałam siku, więc godzinkę wcześniej temperaturę zmierzyłam i jakie było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłam 37,21 (po dodaniu 0,1 za za wczesną godzinę)!:szok: Strasznie mi podskoczyła, a czuję się dobrze, więc chora nie jestem. Wczoraj dla stwierdzenia, czy to czasem nie przez owulację mnie tak boli, zrobiłam test owulacyjny i wyszedł negatywny i to tak negatywnie, negatywny bo druga kreska była ledwo widoczna.

Ostatnia edycja:
Cześć laski...

I po testowaniu... negatyw. :dry: Tak wywracałam tym testem na wszystkie strony żeby chociaż ujrzeć cień cienia... i ujrzałam... miejsce w którym producent tą kreskę umieścił :confused2:, pod pewnym kątem padania światła z żarówki ją widać, w świetle dziennym już nie. Podbrzusze ciągnie... możne w końcu szanowna @ sie pojawi.

Black_tea a jak u Ciebie? &&&&&&

reklama
Kurcze, a może mnie jednak coś przewiało, czy coś? Aaaaaaaaa za dużo niewiadomych. Za dużo! Irytuje mnie to, zatestuję znowu jutro. Stwierdziłam, że kreska jest ledwo, ledwo widoczna na suchym teście, ale jest widoczna. Po zmoczeniu znowu staje się troszeczkę mocniejsza, ale nadal słabiutka.

Do góry