reklama
kurczę :-( no, ale przecież w terminie spodziewanej @ może pojawić się jakieś plamienie ...mnie się chyba nieudało....własnie wróciłam z całodziennych zakupów w Poznaniu i na papierze różowo wiec pewnie jutro mnie zaleje
dolina eh
Lamorela tak cichutko gratuluję ;-)
miałam poprasować wyprasowałam tylko rzeczy dla Mrówka do przedszkola i dla siebie do pracy na więcej nie znalazłam chęci ;-)
ale po obiadku nadziałam się na dzidę Miszcza
pełna jestem, wzdęło mnie a mimo to wpierniczam dalej ... co prawda nektarynki, no ale wpierniczam ;-)
jutro Mrówek do przedszkola nareszcie! dwa miesiące miał laby ;-) w lipcu był z dziadkami na wakacjach, sierpień caly z nami ;-) momentami miałam dość dzisiaj urządził mi histerię, bo kazałam pojemniki powsuwać (te z zabawkami) ... oczywiście usłyszałam, że jestem najgoraszą matką na świecie eh, w tym wieku już się zaczyna? co będzie jak wejdzie w wiek nastoletni no, ale ostatecznie zrobił się mega cudowny, przepraszał, przepraszał ;-) a ja szczerze - śmiałam się z tego jego histerii ;-) wczoraj tata był tym najgorszym ;-) eh ... ciężki kochany bachorek ;-)
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
black_tea, jeżeli różowo i nie ma tego aż tak dużo i bez skrzepów więc szanse są
Malusiolka
Kochana, miejmy nadzieje, że nie. Ja też mam wiele obaw, ale jakoś się trzymam. Mam co jakiś czas śluz zabrudzony, raz brązem, a drugi raz jasnym różem. Aby o obawach zapomnieć idę zaraz mężusia po molestować
Lamorela gratuluję po cichu! I powtórz test tylko nie trzymaj nas tak w niepewności ;-)
Malusiolka ja będę robić test prawdopodobnie 7-8 września (sob-ndz) o ile @ nie przylezie.. może się przyłączysz? :-)
Jutro do pracy więc śmigam spać babeczki..
Dobranoc :*
Malusiolka ja będę robić test prawdopodobnie 7-8 września (sob-ndz) o ile @ nie przylezie.. może się przyłączysz? :-)
Jutro do pracy więc śmigam spać babeczki..
Dobranoc :*
aesthete, saga GRATULACJE spokojnych i nudnych ciąż :-):-):-)
lamorela &&& i gratuluję po cichu
kaśka przytulam zobaczysz, że następnym razem się uda od początku do końca
straciatella biedaczko trzymaj się t następnym trymestrze będzie Ci wynagrodzone, już ja o to zadbam będziesz śmigać, że aż miło i zapomnisz o tych nieprzyjemnych objawach ciąży
dorcia a badałaś sobie układ moczowy? Może masz jakąś infekcję? Kuruj się szybciutko i nie zaniedbuj męża, bo żołnierzyki się rozleniwią
piaska dziś z małżem wysłuchaliśmy audycji i jest rewelacyjna obaliła wiele mitów dotyczących odżywiania, trochę naprowadziła na dobre tory. Pewnie nie uda nam się wszystkiego wprowadzić w życie, ale już sama świadomość jest ważna. I coraz bardziej myślę o lizakach z ksylitolem dla Królewicza
Ja dziś wzięłam ostatnią tabletkę dupka i od jutra czekam na @... pewnie zaleje mnie w środę, jak będę na wyjeździe ale nic tam, oby przyszła szybko, bo to już wrzesień może wyrobię się na czerwiec, wiesiołek już czeka, siemię piję, ale dziś z audycji dowiedziałam się, że nie mam nasion w nieskazitelnej postaci, bo są ciemne, a więc chyba prażone...
miłego wieczoru
lamorela &&& i gratuluję po cichu
kaśka przytulam zobaczysz, że następnym razem się uda od początku do końca
straciatella biedaczko trzymaj się t następnym trymestrze będzie Ci wynagrodzone, już ja o to zadbam będziesz śmigać, że aż miło i zapomnisz o tych nieprzyjemnych objawach ciąży
dorcia a badałaś sobie układ moczowy? Może masz jakąś infekcję? Kuruj się szybciutko i nie zaniedbuj męża, bo żołnierzyki się rozleniwią
piaska dziś z małżem wysłuchaliśmy audycji i jest rewelacyjna obaliła wiele mitów dotyczących odżywiania, trochę naprowadziła na dobre tory. Pewnie nie uda nam się wszystkiego wprowadzić w życie, ale już sama świadomość jest ważna. I coraz bardziej myślę o lizakach z ksylitolem dla Królewicza
Ja dziś wzięłam ostatnią tabletkę dupka i od jutra czekam na @... pewnie zaleje mnie w środę, jak będę na wyjeździe ale nic tam, oby przyszła szybko, bo to już wrzesień może wyrobię się na czerwiec, wiesiołek już czeka, siemię piję, ale dziś z audycji dowiedziałam się, że nie mam nasion w nieskazitelnej postaci, bo są ciemne, a więc chyba prażone...
miłego wieczoru
Malusiolka
natkusia, nie wiem czy będę na tyle cierpliwa aby czekać jeszcze tydzień czasu Jeżeli wytrzymam to Kochana, oczywiście że się przyłączę. Ale nie obiecuję, bo ciężko jest nie myśleć o zrobieniu testu Chyba, że przyjdzie m@łpa i nici będzie z testowania.
benfica, szybko zleci ten czas
Dobra Kobitki, ja uciekam do męża na małe co nieco. Wczoraj nie mieliśmy jak, bo wrócił dopiero o 4 rano, a poza tym dziewczynki z nami spały. A teraz śpią w swoich łóżeczkach to można się pobawić Słodkich snów i owocnych snów:*:*
benfica, szybko zleci ten czas
Dobra Kobitki, ja uciekam do męża na małe co nieco. Wczoraj nie mieliśmy jak, bo wrócił dopiero o 4 rano, a poza tym dziewczynki z nami spały. A teraz śpią w swoich łóżeczkach to można się pobawić Słodkich snów i owocnych snów:*:*
Ostatnia edycja:
reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Malusiolka - nieraz czytałam, że w okresie implantacji lepiej wstrzymać się od przytulanek i większego wysiłku. Właśnie, kobietki słyszałyście o tym? Bo może to bujda, a już któryś cykl z kolei nie dopuszczam do siebie mojego Lubego tak na tydzień do @
black_tea - trzymam kciuki, by wredota nie przyszła. Daj koniecznie znać rano. I nie łamać mi się tu. Dzieciaczek będzie wtedy, gdy ma być Który to cykl Waszych starań?
Lamorela - bardzo mocno zaciskam kciuki!!
Ja po 10 godzinach w pracy jestem wykończona. Nie mogę doczekać się jutrzejszej wypłaty. Muszę jutro trochę zapraw jeszcze dorobić. Mam nadzieję, że znajdę jeszcze ładne ogórki na ryneczku! Brzuszek mnie pobolewa, innym razem same jajniki, oba naraz, śluzu jest więcej niż zwykle.
black_tea - trzymam kciuki, by wredota nie przyszła. Daj koniecznie znać rano. I nie łamać mi się tu. Dzieciaczek będzie wtedy, gdy ma być Który to cykl Waszych starań?
Lamorela - bardzo mocno zaciskam kciuki!!
Ja po 10 godzinach w pracy jestem wykończona. Nie mogę doczekać się jutrzejszej wypłaty. Muszę jutro trochę zapraw jeszcze dorobić. Mam nadzieję, że znajdę jeszcze ładne ogórki na ryneczku! Brzuszek mnie pobolewa, innym razem same jajniki, oba naraz, śluzu jest więcej niż zwykle.
Ostatnia edycja: