reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Witam. Nie mam dzisiaj na nic sił. O 15-tej wróciłam z jazdy, obiadek na szybkiego i teraz padam na twarz. Głowa coś mnie boli. Mam lekkie bóle brzucha i śluz jak najęty leci. Poszłam niedawno do łazienki i miałam znowu lekko zabarwiony papier ze śluzem. Kolor bardziej podobny był do brązowego, sutki nadal bolą i non stop do łazienki biegam siusiać. Martwię się, że jednak wmawiam sobie tą implantację :(

sagaa, gratuluję Kochana:* Który to dzień cykl?

natkusia, nie wiem kiedy będę testować. Za bardzo denerwuje się. Boje się, że jednak wszystkie moje objawy są wymyślone :(

kaśkasiunia, przykro mi :(:*

Ostatnia edycja:
reklama
a ja wlasnie znow wrocilam od lekarza i z moczu wyniki wszystkie zaznaczone ze odbiegaja od normy:baffled: tarczyca tez mi sie nie podoba... no nic, jakos jedziemy dalej.

kaskasiunia
przykro mi, ze tak sie stalo... u mnie podobnie bylo w poprzednim cyklu i teraz wypatruje owulacji. fajnie ze Tobie juz sie udalo wrocic do normalnych cykli. &&&&&&& wedlug mnie owu moglas miec wczoraj lub dzis. te piatkowe zolnierzyki pewnie przeczekaly do wczoraj a jezeli owu dzisiaj to dzisiejsze zolnierzyki sie na nia zalapia, wiec sie nie przejmuj. idziesz na monit podejrzec czy pecherzyk pekl?
Mimimoo nie narzekaj, to moze byc piekna implantacja! :-)

waiting4beans do mnie @ przychodzila w trakcie brania duphastonu wiec jak jeszcze nie ma to super!!! &&&&!! podczytuj nas do woli! ;-)

sagaa, muszę jeszcze poczekać. Ale zastanawiam się, czy nie zrobić testu we wtorek jak @ do tej pory nie przyjdzie. Dzisiaj szukałam wiadomości w internecie na temat implantacji. Napisane było tak, że można robić test już dwa/trzy dni od zauważenia plamienia. A ja od wczoraj widzę lekko śluz zabarwiony, ale to nie często. Z wyliczeń moich wychodzi, że 25 dzień cyklu wychodzi mi w czwartek.

mimimoo, moim zdaniem masz bardzo ładną temperaturkę:tak: a ten spadek, to może być implantacyjny, zobacz na mój wykres jak mocno spadła tempka;-)

waiting4beans, centka, myślę, że u Was też może być miła niespodzianka za kilka dni:-) trzymam &&&&&&&&&&&&&

lamorela, poczekaj z testem do jutra rana, zawsze to większe stężenie hormonu. Ja też miałam te słabsze o czułości 25 i w 25 dc rano pojawiła się jakaś bledziutka kreseczka, ale nie wiedziałam czy to kreseczka, czy przebija ten pasek, który ma się zabarwić.
W każdym razie trzymam mocno kciuki za Twoje testowanko &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Zrobiłam test i nie wiem.
Jest chyba coś bladego, ale tak bladego, że równie dobrze może to być odbicie lub moja wyobraźnia. Zatestuję w środę jeszcze raz.

Ostatnia edycja:
Tylko jedno mi w głowie:-D patrzę na miejsce skąd jest Centka i czytam sex, ona jest w seksie! A potem czytam jeszcze raz i olśnienie, jednak nie sex!

reklama
lamorela, powtórz jutro z rana a nie w środę, bo nie wytrzymamy z tą wiadomością, aż tak długo :D A poza tym skoro wydawało się Tobie, że są II kreseczki, to może jutro będzie lepiej je widać. Trzymam &&&&&& :*

Piaska, chciałabym fasolkę mieć w sobie, ale poczekam z testowanie do wtorku :p

Do góry