reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam. Nie mam dzisiaj na nic sił. O 15-tej wróciłam z jazdy, obiadek na szybkiego i teraz padam na twarz. Głowa coś mnie boli. Mam lekkie bóle brzucha i śluz jak najęty leci. Poszłam niedawno do łazienki i miałam znowu lekko zabarwiony papier ze śluzem. Kolor bardziej podobny był do brązowego, sutki nadal bolą i non stop do łazienki biegam siusiać. Martwię się, że jednak wmawiam sobie tą implantację :(

sagaa, gratuluję Kochana:* Który to dzień cykl?

natkusia, nie wiem kiedy będę testować. Za bardzo denerwuje się. Boje się, że jednak wszystkie moje objawy są wymyślone :(

kaśkasiunia, przykro mi :(:*

Ostatnia edycja:
reklama
a ja wlasnie znow wrocilam od lekarza i z moczu wyniki wszystkie zaznaczone ze odbiegaja od normy:baffled: tarczyca tez mi sie nie podoba... no nic, jakos jedziemy dalej.

kaskasiunia
przykro mi, ze tak sie stalo... u mnie podobnie bylo w poprzednim cyklu i teraz wypatruje owulacji. fajnie ze Tobie juz sie udalo wrocic do normalnych cykli. &&&&&&& wedlug mnie owu moglas miec wczoraj lub dzis. te piatkowe zolnierzyki pewnie przeczekaly do wczoraj a jezeli owu dzisiaj to dzisiejsze zolnierzyki sie na nia zalapia, wiec sie nie przejmuj. idziesz na monit podejrzec czy pecherzyk pekl?
Mimimoo nie narzekaj, to moze byc piekna implantacja! :-)

waiting4beans do mnie @ przychodzila w trakcie brania duphastonu wiec jak jeszcze nie ma to super!!! &&&&!! podczytuj nas do woli! ;-)

sagaa, muszę jeszcze poczekać. Ale zastanawiam się, czy nie zrobić testu we wtorek jak @ do tej pory nie przyjdzie. Dzisiaj szukałam wiadomości w internecie na temat implantacji. Napisane było tak, że można robić test już dwa/trzy dni od zauważenia plamienia. A ja od wczoraj widzę lekko śluz zabarwiony, ale to nie często. Z wyliczeń moich wychodzi, że 25 dzień cyklu wychodzi mi w czwartek.

mimimoo, moim zdaniem masz bardzo ładną temperaturkę:tak: a ten spadek, to może być implantacyjny, zobacz na mój wykres jak mocno spadła tempka;-)

waiting4beans, centka, myślę, że u Was też może być miła niespodzianka za kilka dni:-) trzymam &&&&&&&&&&&&&

lamorela, poczekaj z testem do jutra rana, zawsze to większe stężenie hormonu. Ja też miałam te słabsze o czułości 25 i w 25 dc rano pojawiła się jakaś bledziutka kreseczka, ale nie wiedziałam czy to kreseczka, czy przebija ten pasek, który ma się zabarwić.
W każdym razie trzymam mocno kciuki za Twoje testowanko &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Zrobiłam test i nie wiem.
Jest chyba coś bladego, ale tak bladego, że równie dobrze może to być odbicie lub moja wyobraźnia. Zatestuję w środę jeszcze raz.

Ostatnia edycja:
Tylko jedno mi w głowie:-D patrzę na miejsce skąd jest Centka i czytam sex, ona jest w seksie! A potem czytam jeszcze raz i olśnienie, jednak nie sex!

reklama
lamorela, powtórz jutro z rana a nie w środę, bo nie wytrzymamy z tą wiadomością, aż tak długo :D A poza tym skoro wydawało się Tobie, że są II kreseczki, to może jutro będzie lepiej je widać. Trzymam &&&&&& :*

Piaska, chciałabym fasolkę mieć w sobie, ale poczekam z testowanie do wtorku :p

Do góry