reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

lamorela oj juz po cichu ciesze sie razem z Toba! jest jeszcze bardzo wczesnie wiec cos bardzo bladego to akurat pasuje :-) tylko dlaczego chcesz az do srody nas trzymac w niepewnosci?! &&&&&&&&&&&&&&&7

reklama
lamorela - baboooooooo! Nie męcz nas :-) to, że siedze w kiblu i rzygam all the time, nie znaczy że nie przezywam tego co sie tutaj dzieje!!! Zatestuj jutro, koniecznie z rannych siuśków. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Nie:-) nie zatestuję jutro z paru powodów (nie mam kasy! Będzie dopiero po południu) boję się zapeszyć. W razie czego nadal namiętnie się z małżonkiem staramy, ale nie wiem. Boję się testować. Raz miałam akcję, że wszystkie testy z sików były pozytywne, a z krwi wynik bety 0. Do tego poroniłam zeszłym razem. Po prostu się boję.

Mam jutro urodziny, może akurat to będzie mój najlepszy prezent na świecie. Pożyjemy, zobaczymy.

Ostatnia edycja:
lamorela- powtórz jutro z rana test trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&:-):-):-):-)
doczytałam ok no to w każdym razie jak zatestujesz to daj nam znać :)

No dobra. Teraz się przyglądałam znowu (tak, wiem dużo czasu minęło) i ja tam widzę. Porównałam do testu owulacyjnego z kreskami i widzę tam kreskę! Zdjęcie bym wstawiła, jak mi telefon nie zastrajkuję.

Lamorela po cichutku gratuluję i trzymam kciuki oby to była ciąża, zdrowa i nudna (no czasami z rzygankiem, zgagą itp - co byś czuła że masz maluszka)

Jak podniesie się tempka to może zatestuję szybciej :-p

Hej dziewczyny!!

Aesthete gratukuję!!!

Lamorela po nichu tez gratuluję i czekamy na II

Malusiolka u mnie wczorajsza noc owocna - mam nadzieję, że coś z tego będzie.
a testy owu robicie rano? Bo ja gdzieś czytałam żeby nie robić z pierwszego moczu...

Dzisiaj mnie bardzo bolą jajniki tak, że w którymś momencie chodzić nie mogłam - nie wiecie dlaczego??

reklama
gratuluję kolejnym zaciązonym!

mnie się chyba nieudało....własnie wróciłam z całodziennych zakupów w Poznaniu i na papierze różowo wiec pewnie jutro mnie zaleje :(
dolina eh :(

ide młoda ogarnać jutro do przedszkola idzie

Do góry