wrocilam od gina i poza jedna dobra wiadomoscia to znow jestem zawiedziona. dobra jest taka ze beta jest zerowa czyli sie oczyscilam i niby mozna sie starac, ale ginka mowi ze mam sie juz nie starac
do tego TSH wyszlo 3,06 a ostatnio bylo 2,7 czyli jednak rosnie, a ona na to ze "eee...moze byc". usg mi nie zrobila wiec nie wiem co z owu, ach! chyba znow bede szukac gina!
benfica nie chce Cie straszyc, ale przy tamtym u mnie to ginka stwierdzila ze byl bezowulacyjny i trzeba sprawdzic co sie tam dzieje i od tamtego czasu mialam monit. a mialas w tym cyklu owu? gin nie chce sprawdzic skad taki dlugi cykl?
lamorela troche sie pogubilam, Ty po poronieniu jeden cykl odczekalas i teraz drugi leci, tak? a w tym pierwszy po mialas owu? bo u mnie jakos sie nie zanosi :/ ale masz dobrze z tym masazem stop...
Cyntia polecalo mi kilka kolezanek ta refleksoterapie i podobno dziala,ale jakos nie chce mi sie wierzyc. pewnie jak juz nic innego mi nie zostanie to pojde
Grzanka no ja wlasnie szukam taiego gina jak Twoj. trzymaj sie go i nie puszczaj bo ciezko fajnego znalezc! &&&& zeby z tej niespodziewanej owu cos wyszlo!:-)
karotka,
lamorela,
centka, benfica mieszkam na Bliskim Wschodzie, wsrod muzulmanow juz dwa lata, jest mi tu bardzo dobrze i czuje sie bezpiecznie. mam zdecydowanie inne zdanie niz wy na temat islamu, muzulmanow itp ale mysle ze nie bede zaczynac tematu, ale jakby co to moge popisac na priv.
Centka bardzo mi przykro ze musialas przez cos takiego przejsc....:-( zycze Ci fasolki jak najszybciej, ktora juz na dlugo poprawi Ci humor! i najwazniejsze ze masz wsparcie w swoim R!