reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

zosiasamosia w sumie to nie wiem, umawiałam się wstępnie jak wiedziałam, że w ciąży nie jestem, ale jakby w tym cyklu mi się udało to odwołam:) chociaż nie wiem czy to ma jakiś wpływ.

susel - wiem, że to dobry lekarz, ale zebym nie zbankrutowała przez niego, ale czego nie robi się dla fasolki:):)

Jak tam przytulanki dziewczyny? Ja męża już dzisiaj 2 razy zaciągnęłam:) chociaż jego to specjalnie długo nie trzeba namawiać:-)

reklama
Właśnie wróciłam z imprezki, na której była masa dzieci. W tym siostra mojej kumpeli podrzuciła swoje 4-ro miesięcznego synka, bo musiała iść do pracy i miałam go okazję nakarmić. Ale słodziak. Jak mu się odbiło, to miałam plamkę na bluzce, ale co tam, lubię zapach mleczka :-D

zaosiasamosia - jak do tej pory w miejscu, gdzie ma być druga kreska jest biel najbielsza :-p

a Ty na kiedy masz termin @?

Ostatnia edycja:
Oby się zabarwiła jak trzeba! ;-)

Co do snów proroczych to ze dwa dni temu śniło mi się, że oglądam na usg takim 3D dzieciątko i lekarz mi siusiaczka pokazywał :) Mam nadzieję, że to swoje oglądałam... :-)

grzanka a ja właśnie świeżo po bzykanku :-D Wprawdzie to 23dc,ale co tam...było fajnie ;) Scen z Greya nie było,w sumie to był falstart u mojego P. prawie,ale i tak teraz taka ..hmmm.,...rozluźniona jezdem :-D

Malusiolka to go po powrocie zaatakuj:p

Cyntia85 - &&&&&& żeby się zabarwiła:)

Piaska to miałaś przedbiegi:) &&&&& za to.

Karotka no to fajnie, że było fajnie:) ja też jakaś odprężona dzisiaj chodzę:)

Grzankaa, chciałabym ale raczej będę tak śpiąca, że nie będę kontaktować jak wróci :-D Zostawię mężowi liścik "Kochanie, jak wrócisz z pracy obudź mnie na małe co nie co". :rofl::-D

Aśku, życzę Tobie aby dzisiaj się przyśniła ta wredna m@łpa :p

reklama
Do góry