reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

My też działamy, nawet mi się chce bardziej niż zazwyczaj po okresie. Biorę to za dobrą monetę ;) Łykam wiesiołka i wyglądam płodnego śluzu hehe
Poza tym ciąże wszędzie dookoła mnie - trzech kuzynów, brat i dwie znajome pary!
Grzankaa a jak się ma robienie tatuażu do bycia w ciąży? Bo nawet nie wiem, czy można? Chyba lepiej nie... Ja bym chciała na 30ste urodziny sobie zrobić, bo bardzo mi się tatuaże podobają. Mąż ma na łydce :)
susel pewnie żyjesz wśród takich normalnych, umiarkowanych islamistów, a wiadomo, że to nie oni stoją za zamachami, tylko te ekstremalne odłamy. Więc nic dziwnego, że źle Ci wśród nich nie jest. Gdzie dokładnie mieszkasz? :)

reklama
co do dobrego ginekologa to ja mam wspanialgo lekarza a raczej lekarke droga ale dobra. Prowadziła 2 ciąże szwagierki. Miała innego ale jak zaczęłą krwawić chciał ją od razu czyścić :wściekła/y:, a to miała krwiaka, który jej pekł, a nie straciła dziecko. Dziś Tosia ma już prawie roczek :-)

susel ja nie neguję istnienia fajnych muzułmanów,bo sama wielu takich znam.Są w porządku. Ja pisałam właśnie o tych fanatycznych odłamach albo ,nie wiem czy czytałaś,jest taka książka "Souad-spalona żywcem", świadectwo muzułmańskiej kobiety,na której popełniono tzw. zbrodnię honorową,na szczęście przeżyła. Zresztą...masz rację,nie ma się co sprzeczać :) Najważniesze,że czujesz się bezpieczna. I to dobrze.:-)

Ja też wiem, że na pewno istnieją "fajni" muzułmanie, bardziej mi chodzi o ekstremistyczne odłamy.

Pies atakuje mi monitor jak tylko widzi gif w podpisie Centki, myśli, że to mucha:-D

lamorela nudzę się trochę w pracy, więc weszłam na Twojego bloga. Super!!! :-) Akurat w sierpniu po raz pierwszy kupiłam Glossyboxa i chętnie sobie poczytałam o składach tych kosmetyków, bo nie wiem na co zwracać uwagę. Bardzo fajny blog, będę na niego zaglądała ;-)

ja oglądam żużel :tak: :-D

przed snem jeszcze zajrzę ;-) by rano nie dostać zawału ilościowego :-D

przypomniał mi się mój dzisiejszy sen ... że dostałam @ :baffled: taką mega, mega mocną :confused: w cyklu przy Mrówku śniły mi się testy ciążowe robione w ilościach hurtowych :cool:

reklama
mychunia, ja mam fajnego ginekologa. Koleś jest po 60-tce, ale można z nim pogadać/pożartować i zawsze jak potrzebuje pomocy pomoże. Można nawet do niego dzwonić do domu. Pamiętam jak przy Roksancę martwiła się, bo termin porodu miną, a tu żadnych oznak, że jak urodzę. Nie miałam rozwarcia, żadnego skurczu, a nawet wody mi nie odeszły. Lekarz powiedział mi, że jak będzie prawie tydzień czasu po terminie mam pchać się do szpitala i mówić, że coś mnie boli od razu muszą mnie przyjąć :p Jak chodziłam do niego na wizyty i nie było już miejsca to bez problemu mnie przyjmował i nie zawsze musiałam mu płacić. Ten ginekolog poprowadził moje dwie ciążę, 2 ciąże mojej starszej siostry i jedną prawie najstarszej siostry. Każda zadowolona i nie mam zamiaru zmieniać lekarza. Na początku 1 ciąży byłam u jakiegoś innego, ale po drugiej wizycie zmieniłam lekarza. Koleś przychodził, o której mu się podobało i miał w d*upie, czy któraś z kobiet była umówiona ;/ Po prostu miał nas gdzieś, a brał za to grubą kasę.

Aśku, ponoć z soboty na niedziele sny odczytuje się na odwrót :)

Do góry