reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

lamorela z tego co wiem,została "ułaskawiona" i wróciła bezpiecznie do domu..Ale sam fakt. Jak mówię: każdy wierzy w co chce,każdy ma swoją kulturę,obyczaje etc. Ale kiedy czytam lub słucham takich rzeczy,to aż wierzyć mi się nie chce...Po prostu brak słów.

reklama
centka bardzo mi przykro :( Nie chciałam,żeby mój post w tym temacie wrócił ci tak tragiczne wspomnienia...Mi chodziło o to,że ogólnie jestem tolerancyjną osobą..nie wiem,geje,lesbijki czy inna kultura...Jest ok,dopóki np. jak w islamie nie znajdzie się kilku fanatyków gotowych wywalić świat w powietrze w imię Boga..u nich Allacha..
Jeszcze raz Cię przepraszam,nie było moim zamysłem przywracanie tak tragicznych wspomnień w twoim przypadku. Boli mnie to,co się na świecie dzieje i po prostu napisałam posta,bo nie rozumiem,jak ludzie mogą być tak bezwzględni i okrutni...

witam :-) na początku jak zawsze gratuluję nowo zafasolkowanym :-) mam nadzieję, że następnym razem reszcie z nas się uda :-D co do placków ziemniaczanych to moja ulubiona potrawa mniam :tak: a co do pieczenia i gotowania to po moich blogach widać, że to uwielbiam :zawstydzona/y:

nie nadrobię Was, za dużo piszecie :zawstydzona/y:

apple gratuluję!!!!!

nie wiem co mnie podkusiło... przedwczoraj napisałam do wróżki czy i kiedy zajdę w ciążę...
no i jej odpowiedź z lekka mnie załamała... :-(

Centka to straszne co przeżyłaś. Tulę mocno, aż się popłakałam czytając to.
karola ty na lekarzu polegaj, a nie wróżce.

centka to straszne,co piszesz :no: Dzięki Bogu tobie nic się nie stało...Nie napiszę,że rozumiem,bo nie przeżyłam czegoś tak strasznego. Ale rozumiem twoje odczucia z tym związane.. I dobrze,że to z siebie wyrzuciłaś ,to często pomaga.Nie chciałabym czegoś takiego przeżyć. I pomimo upływu lat,wspomnienia zostają...niestety.
A tak na wesoło,żeby nie było,to...:-) połowy dzisiaj kupionego sernika już nie ma!! Haha :)

centka aż się popłakałam :zawstydzona/y: to musiało być potworne :zawstydzona/y: trauma pozostaje do końca życia... :zawstydzona/y: o tych kobietach też słyszałam i to jest jakaś paranoja, rozumiem, że religia, ale w sumie dla mnie religia, która pozwala na taką krzywdę, to żadna religia tylko jakiś chory fanatyzm, który powstał w chorych umysłach... w takich sytuacjach też nie jestem tolerancyjna :no2:

karola no co Ty :sorry2: mnie średnio raz w tygodniu nie wiadomo czemu jakaś wróżka przysyła smsy, że jakieś niewiarygodne układy kart widzi dla mnie, ale jakoś nie zauważyłam, żeby działo się coś ponad normalność :confused::cool2:

Ostatnia edycja:
Was tez tak bolą głowy, bo ja umieram...
dzisiaj tfu tfu nie ;-) ale ostatnie 4 dni miałam na maksa bolesne ... bez tabletek nie dałam rady funkcjonować ;-)

To ostatnio była sprawa z kraju muzułmańskiego (nie pamiętam jakiego) kobieta z Norwegii bodajże zgłosiła gwałt. Jest aresztowana i grożą jej chyba 3 lata więzienia. To jest powód dla którego trudno mi się przekonać do muzułmanów, przez ich podejście do kobiet.
koleżanka poniżej napisałam ;-) Norweżka wróciła do domu :tak:

chłopcy pojechali do brata ślubnego ;-) mam chwilę dla się ;-)

posprzątałam u Mrówka :tak: wpadłam z czarnym workiem na śmieci :-D jak Mrówek to zobaczył, to oczywiście płacz, histeria ... żeby nic nie wyrzucić ;-) wszystko oczywiście potrzebne :wściekła/y: cały worek poszedł, jakieś kartki, karteczki i zepsute zabawki ;-) ale Mrówek cały czas nade mna stał i kontrolował rzeczy wyrzucane ;-) segregacja w zabawkach, bo ostatnio jak on sprzątał to wszystko do pojemników rzucał, nie patrząc co tam jest ;-) ma teraz ładny porządeczek :tak: i przy okazji znalazłam cztery skarpetki :szok: jeszcze troszkę a skompletuję mu te wszystki pojedyńcze ;-) wsiór mały ;-)

karę na dwór dostał, po tym jak odpyskował tatusiowi :dry: charakterek mi rośnie ;-)
a w nagrodę za pomoc przy sprzątaniu i układaniu może wybrać sobie jakie teraz mam kupić tom "Biura detektywistycznego Lassego i Mai" ;-)

a mnie dzisiaj na spanie bierze :sorry2: no masakra jakaś, kawą drugą się ratowałam, ale już marzę o łóżku :shocked2: ciśnienie ???? książkę po śniadanku chciałam sobie poczytać, ale usypiałam od razu :sorry2:

ktoś mi narobił smaka na pizze :wściekła/y: więc dzisiaj zrobiłam na obiad ;-) Mrówek wciągnął porcję większą ode mnie :tak: przynajmniej wiem, że się najdał ;-)
placków ziemniaczanych nie jadamy :sorry2: nikt z naszej trójeczki ich nie lubi ;-) ja nawet wymiotuję jak kawałek skubnę :-D taka dziwna jestem ;-)

dwie kreski ... ostatnio widziałam 3-10-2006 :tak: ciekawe czy jeszcze kiedyś znów je ujrzę :zawstydzona/y:
aczkolwiek Miszczu uważa, że tak :-D bo przecież bzyknął mnie w tym cyklu ;-) jakby to było takie łatwe ;-)

CENTKA bardzo mi przykro, że doświadczyłaś idiotycznego zamachu porąbanych facetów, którzy w taki własnie sposób chcą o coś zawalczyć ...

Ostatnia edycja:
centka aż mnie ciarki przeszły jak czytałam co piszesz.... współczuję :baffled:

my powrócilismy do staranek po okresie (@ zaczęła się w niedzielę) i choć jeszcze plamię troszkę już 3 bzykania za nami :-)

reklama
lamorela lekarz prowadzi mnie już rok i zero efektów... :baffled:
najpierw namawiał mnie na HSG a jak ja chciałam się dwukrotnie umówić to albo miał wyłączony telefon albo nie odbierał telefonu :wściekła/y:

chyba pora zmienić lekarza...

czekam aż stanie się cud i mój prawy jajnik wreszcie się obudzi... może jak owulacja będzie z prawego to uda mi się wreszcie zajść... to mój ostatni cykl z ziołami, pomogły, pobudziły lewy jajnik do działania ale prawego dziada nie ruszyły nic a nic... :-(

a jak tam wierzę, we wróżki, nie koniecznie w tą co teraz, bo wylukałam ją na allegro, ale mam swoją sprawdzoną wróżkę u której byłam kilkakrotnie i 90 % rzeczy się sprawdziło :-D

Do góry