lamorela z tego co wiem,została "ułaskawiona" i wróciła bezpiecznie do domu..Ale sam fakt. Jak mówię: każdy wierzy w co chce,każdy ma swoją kulturę,obyczaje etc. Ale kiedy czytam lub słucham takich rzeczy,to aż wierzyć mi się nie chce...Po prostu brak słów.
reklama
centka bardzo mi przykro Nie chciałam,żeby mój post w tym temacie wrócił ci tak tragiczne wspomnienia...Mi chodziło o to,że ogólnie jestem tolerancyjną osobą..nie wiem,geje,lesbijki czy inna kultura...Jest ok,dopóki np. jak w islamie nie znajdzie się kilku fanatyków gotowych wywalić świat w powietrze w imię Boga..u nich Allacha..
Jeszcze raz Cię przepraszam,nie było moim zamysłem przywracanie tak tragicznych wspomnień w twoim przypadku. Boli mnie to,co się na świecie dzieje i po prostu napisałam posta,bo nie rozumiem,jak ludzie mogą być tak bezwzględni i okrutni...
Jeszcze raz Cię przepraszam,nie było moim zamysłem przywracanie tak tragicznych wspomnień w twoim przypadku. Boli mnie to,co się na świecie dzieje i po prostu napisałam posta,bo nie rozumiem,jak ludzie mogą być tak bezwzględni i okrutni...
witam :-) na początku jak zawsze gratuluję nowo zafasolkowanym :-) mam nadzieję, że następnym razem reszcie z nas się uda co do placków ziemniaczanych to moja ulubiona potrawa mniam a co do pieczenia i gotowania to po moich blogach widać, że to uwielbiam
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
nie nadrobię Was, za dużo piszecie
apple gratuluję!!!!!
nie wiem co mnie podkusiło... przedwczoraj napisałam do wróżki czy i kiedy zajdę w ciążę...
no i jej odpowiedź z lekka mnie załamała... :-(
apple gratuluję!!!!!
nie wiem co mnie podkusiło... przedwczoraj napisałam do wróżki czy i kiedy zajdę w ciążę...
no i jej odpowiedź z lekka mnie załamała... :-(
centka to straszne,co piszesz Dzięki Bogu tobie nic się nie stało...Nie napiszę,że rozumiem,bo nie przeżyłam czegoś tak strasznego. Ale rozumiem twoje odczucia z tym związane.. I dobrze,że to z siebie wyrzuciłaś ,to często pomaga.Nie chciałabym czegoś takiego przeżyć. I pomimo upływu lat,wspomnienia zostają...niestety.
A tak na wesoło,żeby nie było,to...:-) połowy dzisiaj kupionego sernika już nie ma!! Haha
A tak na wesoło,żeby nie było,to...:-) połowy dzisiaj kupionego sernika już nie ma!! Haha
centka aż się popłakałam to musiało być potworne trauma pozostaje do końca życia... o tych kobietach też słyszałam i to jest jakaś paranoja, rozumiem, że religia, ale w sumie dla mnie religia, która pozwala na taką krzywdę, to żadna religia tylko jakiś chory fanatyzm, który powstał w chorych umysłach... w takich sytuacjach też nie jestem tolerancyjna
karola no co Ty mnie średnio raz w tygodniu nie wiadomo czemu jakaś wróżka przysyła smsy, że jakieś niewiarygodne układy kart widzi dla mnie, ale jakoś nie zauważyłam, żeby działo się coś ponad normalność
karola no co Ty mnie średnio raz w tygodniu nie wiadomo czemu jakaś wróżka przysyła smsy, że jakieś niewiarygodne układy kart widzi dla mnie, ale jakoś nie zauważyłam, żeby działo się coś ponad normalność
Ostatnia edycja:
dzisiaj tfu tfu nie ;-) ale ostatnie 4 dni miałam na maksa bolesne ... bez tabletek nie dałam rady funkcjonować ;-)Was tez tak bolą głowy, bo ja umieram...
koleżanka poniżej napisałam ;-) Norweżka wróciła do domuTo ostatnio była sprawa z kraju muzułmańskiego (nie pamiętam jakiego) kobieta z Norwegii bodajże zgłosiła gwałt. Jest aresztowana i grożą jej chyba 3 lata więzienia. To jest powód dla którego trudno mi się przekonać do muzułmanów, przez ich podejście do kobiet.
chłopcy pojechali do brata ślubnego ;-) mam chwilę dla się ;-)
posprzątałam u Mrówka wpadłam z czarnym workiem na śmieci jak Mrówek to zobaczył, to oczywiście płacz, histeria ... żeby nic nie wyrzucić ;-) wszystko oczywiście potrzebne cały worek poszedł, jakieś kartki, karteczki i zepsute zabawki ;-) ale Mrówek cały czas nade mna stał i kontrolował rzeczy wyrzucane ;-) segregacja w zabawkach, bo ostatnio jak on sprzątał to wszystko do pojemników rzucał, nie patrząc co tam jest ;-) ma teraz ładny porządeczek i przy okazji znalazłam cztery skarpetki jeszcze troszkę a skompletuję mu te wszystki pojedyńcze ;-) wsiór mały ;-)
karę na dwór dostał, po tym jak odpyskował tatusiowi charakterek mi rośnie ;-)
a w nagrodę za pomoc przy sprzątaniu i układaniu może wybrać sobie jakie teraz mam kupić tom "Biura detektywistycznego Lassego i Mai" ;-)
a mnie dzisiaj na spanie bierze no masakra jakaś, kawą drugą się ratowałam, ale już marzę o łóżku ciśnienie ???? książkę po śniadanku chciałam sobie poczytać, ale usypiałam od razu
ktoś mi narobił smaka na pizze więc dzisiaj zrobiłam na obiad ;-) Mrówek wciągnął porcję większą ode mnie przynajmniej wiem, że się najdał ;-)
placków ziemniaczanych nie jadamy nikt z naszej trójeczki ich nie lubi ;-) ja nawet wymiotuję jak kawałek skubnę taka dziwna jestem ;-)
dwie kreski ... ostatnio widziałam 3-10-2006 ciekawe czy jeszcze kiedyś znów je ujrzę
aczkolwiek Miszczu uważa, że tak bo przecież bzyknął mnie w tym cyklu ;-) jakby to było takie łatwe ;-)
CENTKA bardzo mi przykro, że doświadczyłaś idiotycznego zamachu porąbanych facetów, którzy w taki własnie sposób chcą o coś zawalczyć ...
Ostatnia edycja:
reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
lamorela lekarz prowadzi mnie już rok i zero efektów...
najpierw namawiał mnie na HSG a jak ja chciałam się dwukrotnie umówić to albo miał wyłączony telefon albo nie odbierał telefonu
chyba pora zmienić lekarza...
czekam aż stanie się cud i mój prawy jajnik wreszcie się obudzi... może jak owulacja będzie z prawego to uda mi się wreszcie zajść... to mój ostatni cykl z ziołami, pomogły, pobudziły lewy jajnik do działania ale prawego dziada nie ruszyły nic a nic... :-(
a jak tam wierzę, we wróżki, nie koniecznie w tą co teraz, bo wylukałam ją na allegro, ale mam swoją sprawdzoną wróżkę u której byłam kilkakrotnie i 90 % rzeczy się sprawdziło
najpierw namawiał mnie na HSG a jak ja chciałam się dwukrotnie umówić to albo miał wyłączony telefon albo nie odbierał telefonu
chyba pora zmienić lekarza...
czekam aż stanie się cud i mój prawy jajnik wreszcie się obudzi... może jak owulacja będzie z prawego to uda mi się wreszcie zajść... to mój ostatni cykl z ziołami, pomogły, pobudziły lewy jajnik do działania ale prawego dziada nie ruszyły nic a nic... :-(
a jak tam wierzę, we wróżki, nie koniecznie w tą co teraz, bo wylukałam ją na allegro, ale mam swoją sprawdzoną wróżkę u której byłam kilkakrotnie i 90 % rzeczy się sprawdziło