reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
I TAKIM OTO SPOSOBEM WSZYSTKIE SIERPNIOWKI SA NA LISCIE POTWIERDZAJACEJ II KRESECZKI. DZIEWCZYNY CO Z WAMI!!!!! PISZCIE!!!:-D
Kropka pisała, że dostała @ :-(
Agaawa wyjechała na wakacje, ale na dniach powinna wrócić
a Mycha05 wczoraj pisała, że @ jeszcze nie ma - trzymamy kciuki!!

Ostatnia edycja:
Jak mnie boli brzuch, to przez was czarownice! Pomyślałam, że może się udało i co? Od razu jakieś głupie objawy się przywlokły!:-D

Ostatnia edycja:
Hejka. U mnie @ jeszcze nie ma, tylko upławy:dry: nie wiem o co chodzi, boli mnie brzuch, raz jak na @, raz nie... zrobiłam test nie dawno ale negatywyny, powtorze jeszcze w poniedzialek rano, ale wątpie że to ciąża bo za pozno był seksik, wiec cos czuje ze znowu jakąs torbiel mam:shocked2:

NO TO ZROBIŁAM REASERCH :-):-)

madziakowalik - termin @ 08.08 ????
ostatnio aktywna 18.08,
ale nie dała nigdzie znać co z @
ann_art - termin @ 08.08 ????
ost aktywna 9.08,
ale nie dała nigdzie znać co z @
Nuuuśka - termin @ 16.08???? ost aktywna dzisiaj, dostała @ i coś pisała, że chce ograniczyć forum
Sandra_best - termin @ 17.08????
ost aktywna dzisiaj, pisuje, że nie ma czasu na forum. @ chyba nie dostała, ale ma coś długie cykle i był bezowulacyjny wg lekarza
tamaguczi - termin @ 17.08????
ost aktywna 20.08, ale nie dała nigdzie znać co z @

No cześć dziewczyny!! Kurde wczoraj po południu nie wchodziłam na forum bo miałam gości - ale naprodukowane,super:)

Oki więc wczoraj byłam na wizycie u nowego gin - żałuję, że wcześniej nie poszłam!! Od pół roku myślę, że mam cykle bezowulacyjne. On mnie zbadał i powiedział, że parametry mam super!! Endometrium perfekcyjne, pęcherzyk wczoraj miał 20mm więc jestem w idealnym momencie do zajścia - teraz przez 3 dni przytulania i w poniedziałek ide żeby sprawdził czy pęcherzyk pękł. Mimo tego, że wczoraj miałam 17dc to owu jeszcze nie miałam, powiedział, że to u każdego indywidualnie jest, nie musi być książkowo. Aha i powiedział jeszcze, że nie ma co się sugerować testami na owu bo one nie pokazują prawidłowo. Chyba, że ktoś ma książkowy cykl to mu pokaże. Wyszłam od niego szeroko uśmiechnięta, pomimo, że skasował mnie nieźle, bo 200zl zaplaciłam:szok: ale zrobił mi wszystkie badania.

Straciatella - współczuję mdłości, ale to oznaka Twojego szczęścia - mam nadzieję, ze szybko przejdą:)

Black tea - a gdzie tatuaże robisz? Ja w Poznaniu się wstępnie umówiłam na wrzesień - skromnie bym chciała taką malutką nutkę na wewnętrznej stronie kostki. Daj znaka jak tam dożynki:) aha i 3mam kciuki zebys miala fasolkę i zeby @ nie przyszła.!!!

Kropka - nie martw się, 3mam &&&& za następny cykl.

Apple - gratulacje!!! Piękne II krechy!

mamaTomeczka - &&&&& zaciśnięte!!

aesthete - super zabawy w tym wesołym miasteczku - daj znaka jak było:)

lamorela - owocnych starań życzę:)

susel - &&&&& za wizytę, daj znaka.

Mama nadzieję, że nikogo nie pominęłam, ale jakby co to gratuluję wszystkim i za wszytskich &&&&&&&&&&& trzymam zaciśnięte a i Wy trzymajcie za mnie żeby ten weekend okazał się owocny:)

A jutro jedziemy na wycieczkę motocyklową:)

No to chyba wszystko, całuski dla WAS :*:*:*

susel a ten Twój cykl po długaśnym i braniu dupka, to już miałaś normalny jeśli chodzi o długość? Bo ja jak dostanę @ to super tylko nie wiem, czego się spodziewać :confused:

pogotowane... przetwory zrobione... teraz czas na jakiś relaks :-D a jeszcze mój Królewicz od kilku dni mi ciśnienie podnosi, bo wrzeszczy o wszystko w niebo głosy i specjalnie robi na złość :baffled: dziś na rynku chyba z 7 razy zabierał jajko ze straganu, no nic nie rozumiał co do niego mówiłam :dry: może ja po chińsku gadam :confused: masakra :no:

Dziewczyny,chciałam wam o czymś napisać...Wiem,że to nie w temacie starań o dzidziusia,ale...Właśnie przeczytałam: w Iranie (islam), kobieta została zgwałcona i zaszła w ciążę. Kiedy zgłosiła ten fakt,władze kazały podać świadków. Cytuję: "Wyrok?Śmierć przez powieszenie." DLA NIEJ!!! Tam są zdjęcia zrobione tuż przed wykonaniem wyroku...popłakałam się...:( Możecie to zobaczyć na Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu: Nasza-Klasa, Facebook, Fotka, Nk, Polityka - Strona 1 ,ale nie pamiętam,która strona.:-( Ja mieszkam w Niemczech i tu muzułmanów jest mnóstwo...Większość jest ok,naprawdę,jestem tolerancyjna...i nie przeszkadza mi to,bo niby w czym? Ale czytając takie rzeczy,czasem mam ochotę spakować się i wracać do Polski...:(
Przepraszam za ten smutny post,ale bardzo mnie to ruszyło...

reklama
To ostatnio była sprawa z kraju muzułmańskiego (nie pamiętam jakiego) kobieta z Norwegii bodajże zgłosiła gwałt. Jest aresztowana i grożą jej chyba 3 lata więzienia. To jest powód dla którego trudno mi się przekonać do muzułmanów, przez ich podejście do kobiet.

Do góry