No cześć dziewczyny!! Kurde wczoraj po południu nie wchodziłam na forum bo miałam gości - ale naprodukowane,super
Oki więc wczoraj byłam na wizycie u nowego gin - żałuję, że wcześniej nie poszłam!! Od pół roku myślę, że mam cykle bezowulacyjne. On mnie zbadał i powiedział, że parametry mam super!! Endometrium perfekcyjne, pęcherzyk wczoraj miał 20mm więc jestem w idealnym momencie do zajścia - teraz przez 3 dni przytulania i w poniedziałek ide żeby sprawdził czy pęcherzyk pękł. Mimo tego, że wczoraj miałam 17dc to owu jeszcze nie miałam, powiedział, że to u każdego indywidualnie jest, nie musi być książkowo. Aha i powiedział jeszcze, że nie ma co się sugerować testami na owu bo one nie pokazują prawidłowo. Chyba, że ktoś ma książkowy cykl to mu pokaże. Wyszłam od niego szeroko uśmiechnięta, pomimo, że skasował mnie nieźle, bo 200zl zaplaciłam
ale zrobił mi wszystkie badania.
Straciatella - współczuję mdłości, ale to oznaka Twojego szczęścia - mam nadzieję, ze szybko przejdą
Black tea - a gdzie tatuaże robisz? Ja w Poznaniu się wstępnie umówiłam na wrzesień - skromnie bym chciała taką malutką nutkę na wewnętrznej stronie kostki. Daj znaka jak tam dożynki
aha i 3mam kciuki zebys miala fasolkę i zeby @ nie przyszła.!!!
Kropka - nie martw się, 3mam &&&& za następny cykl.
Apple - gratulacje!!! Piękne II krechy!
mamaTomeczka - &&&&& zaciśnięte!!
aesthete - super zabawy w tym wesołym miasteczku - daj znaka jak było
lamorela - owocnych starań życzę
susel - &&&&& za wizytę, daj znaka.
Mama nadzieję, że nikogo nie pominęłam, ale jakby co to gratuluję wszystkim i za wszytskich &&&&&&&&&&& trzymam zaciśnięte a i Wy trzymajcie za mnie żeby ten weekend okazał się owocny
A jutro jedziemy na wycieczkę motocyklową
No to chyba wszystko, całuski dla WAS :*:*:*