reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

lamorela - patrzę na twój wykresik. Eee no, jak byk już po owu :tak:
No chyba, że się niespodziewanie jakiś spadek i wzrost tempki pojawi. Ale testy owu "+" więc chyba już była. I ile seruszek! :tak: superowo.

A powiedz mi, ilu dniowe miałaś zawsze cykle?

reklama
Zazwyczaj cykle miałam ok. 30 dni. Siła autosugestii jest ogromna, właśnie zaczął mnie boleć brzuch jak na @ tylko jakby lekko po lewej.

Straciatella chyba wszystko i się poprzestawiało po poronieniu. Tamten cykl był bolesny i krótki, teraz zaczęłam brać niepokalanek i może to on? Nie wiem, ale jak owu była to zrobiłam mniej więcej w tym czasie wszystko, co trzeba, żeby powstała fasolka.

Witam się po południu :happy2:

ja mam dziś dzień zakupowo-gotujący :dry: od garów nie odchodzę, a dopiero połowa :dry: nie cierpię gotować:dry:

apple super wieści, gratulacje kochana :-D:-D:-D

sagaa Tobie też po cichu gratuluję i &&&

straciatella
trzymaj się jakoś z tymi mdłościami, za takie to bym pół królestwa oddała :blink: na @ czekam z niecierpliwością, jutro ostatni dzień brania dupka i do 8 dni oczekiwania na @, ale czuję w brzuchu, ze pojawi się wcześniej, co mnie bardzo cieszy :tak:

no dobra, wracam do garów... :dry:

Cyntia no to pewnie masz racje, Ty znasz swoj organizm najlepiej :happy2:
lamorela wszystko jest mozliwe! wazne ze serduszka sa :-) a nie przesunal Ci przez to ovufriend przewidywanej @?
sagaa to swietny znak! wrzuc nam tu zdjecie to pomozemy ocenic, ale jak dla mnie to blada czy nie, wazne ze jest!:-)

Straciatella jak ja Cie lubie! dzieki ze pytasz! u mnie jak sie dzisiaj dowiem u ginki ze wszystko jest wszystko dorze to bedzie ok, ale narazie jakas zestresowana jestem, zwlaszcza ze moj wykres jakis dziwaczny. a to Twoje kapanie u ginki to napewno dla niej nic takiego, wiec sie nie przejmuj. kiedy nastepna wizyta u gina?

benefica jak ja mialam taki dlugasny cykl i zaczelam brac dupka to @ pojawila sie juz 3 dni po odstawieniu, wiec mysle ze juz niedlugo bedziesz mogla zaczac nowe staranka :-)

Dziękuję Wam bardzo dziewczyny :* Co ja bym zrobiła bez takiej grupy wsparcia ;-)

Pytacie mnie o śluz... a ja nie wiem co mam napisać. JA ogólnie mam baaardzo mało śluzu. Nawet jak mam ovu, to zawsze się głowię czy to ten płodny, czy nie bo tak go mało jest. Dlatego prawie zawsze musimy też używać lubrykantów. Teraz nie mam go dużo i jest raczej wilgotny. Ale jeszcze kilka dni temu był lepki. Hehe, to pomogłam;-) Myślę, że każda z nas ma inaczej, pewnie nie ma na to reguły.

Co do staranek, to był nasz 2-gi cykl i właściwie pierwszy tak mocno ukierunkowany na fasolkę. Udostępniłam nasz czas współżycia, trochę tego było, biedny ten mój mąż:sorry2:

A co do objawów, to zapomniałam Wam napisać, że ja uwielbiam słodycze. A teraz zupełnie straciłam na nie ochotę. Strasznie mnie to zastanawiało, ale teraz chyba wiem dlaczego tak jest;-)

I już od kilku dnia jakoś tak czułam, że ta fasolka chyba jest. Robiłam kilka dni temu testy i wychodził taki baaardzo mały cień cienia i zaczęłam podejrzewać, że może jednak... acha i pisałam Wam kilka dni temu, że miałam straszne gazy. Straszne, naprawdę. Któraś z Was też pisała, że dziś ma, więc to chyba dobry objaw:blink:

Trzymam za Was wszystkie kciukaski. Na razie zostanę z Wam troszkę tutaj jeśli pozwolicie, bo jakoś nie mogę uwierzyć w to co się stało i boję się, że może to zbyt piękne i ta bańka zaraz pryśnie.

sagaa, gratuluję !!! u mnie też na początku ledwo się ta kreseczka odznaczała:happy2:

lamorela, na Ciebie czekam szczególnie, może będziemy razem chodzić do szkoły rodzenia &&&&&&&&&&&&&&& :-)

Dziewczyny, jeszcze raz przesyłam pozytywne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~

Acha i nie wiem, czy to ma znaczenie, ale ja też leżałam zawsze "po" z nogami do góry. Mój mąż strasznie się z tego zalewał:-D

Ostatnia edycja:
reklama
benfica - w takim razie trzymam kciukersy za szybkie przyjscie @ i nowe staranka :-)

lamorela
- to pewnie zasługa niepokalanka. Teraz musisz uzbroic się w cierpliwość i czekać na testowanko Trzymam kciuki!! &&&&&&&&&&

susel - :-) Na pewno wszystko ok. Nie stresuj się babo, bo sie jakiejś nerwicy nabawisz.
Moja kolejna wizyta 16.09 Niby miala być wcześniej, ale mam też wtedy usg sutków i piersi więc za jednym zamachem to zalicze.
No i dowiem sie wtedy pewnie czy jedno czy dwa maluchy.
Oglądam tak to moje zdjęcie USG i też pęcherzyk bardzo duży, 1,3 cm!

Patrze własnie na te moje suwaczki.. ALE BEZ SENSU.
wg USG jestem już dalej w ciązy a mam więcej dni "to go" :confused:

Ostatnia edycja:
Do góry