reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
apple GRATULUJĘ KOCHANA BARDZO!!!! I całuję mua mua muaaaa :*:* :-D
A tak poza tym,to zapomniałam już co i komu chciałam napisać...:sorry2: W każdym razie wczorajsza pizza była cudna,a dzisiaj wydałam prawie 40 euro,bo przyjechał pan z polskimi wędlinami i mięsem,no takie tam polskie przysmaki...i jak się rozpędziłam w kupowaniu,to tylko P. kręcił głową z rezygnacją...:zawstydzona/y: Do tego jeszcze nabyłam dość spory kawałek sernika z budki obok.No i teraz młoda męczy "Mamooo..zrób mi kanapeczkę z tą polską szyneczką...":-D Aaa,no i zapomniałam się pochwalić...P. zrobił mi prezent i kupił mi telefonik nowy Sony Xperia (czy jak to się tam pisze)...No po prostu super dzień!!
Co do testowania,to jak pisałam... jeśli 5/6.09 @ nie przyjdzie,to powoli będę się skłaniała ku wersji ,że może,może.... Ale i tak wizytę u gin-Hinduski mam 11.09,więc poczekam cierpliwie na wizytę i zobaczymy co z tego wyjdzie...
Za całą resztę trzymam mocno &&&& !!!:-)

saaga, po cichu gratulację :*

Dziewczyny pomocyyyy!!!! Byłam niedawno w łazience i zauważyłam na białym papierze lekko zabarwiony śluz. Miał kolor jasny brązowy. Czy możliwe jest, to że jednak mogę być w ciąży i implantacja się zaczęła? Denerwuje się, bo miesiączkę mam dostać nie wcześniej niż 6.09, a z wyliczeń dzisiaj wychodzi mój 20 cykl. Pamiętam, że z mężem kochałam się 19.08, 23.08 (wydawało mi się, że to dzień przed owu, albo dzień owu.), 26.08 i 28.08.. już sama nie wiem co jest. Podbrzusze mnie boli od paru dni (nie raz pisałam), śluzu nie miałam, a teraz znowu mam. Cycki może czasami pobolewają, ale za to sutki mam bardzo wrażliwe.

Centka - według ostatniego roku średnio 28 (choć był cykl 30 dniowy i raz 23 dniowy, ale wtedy nie miałam w ogóle bóli na owulkę, więc myślę, że po prostu był bezowulacyjny). Trzymam się informacji, że skok nie musi nastąpić od razu po owulacji :)

Lamorela - Ty też bierzesz teraz niepokalanek, prawda? Może to niepokalanek coś miesza i przyspieszył owulację (czytałam, że niektórym dziewczynom, które zaczęły brać niepokalanek, a miały cykle w normie widocznie skrócił cykl)? A mierzyłaś w poprzednich cyklach temperaturę? A może tempka miała głupi pomysł na żarcik ;-) Najważniejsze, że są serduszka!! :-D

saga - po cichutku gratuluję!! Szybciutko Ci wyszedł. Kiedy podejrzewasz, że była owu?

Malusiolka - jak najbardziej może to być oznaka implantacji. Ja nie dostrzegłam zabarwionego śluzu w tym cyklu. Zazdraszczam!! I trzymam kciuki, by to było TO!!

Ostatnia edycja:
saga - po cichu gratuluję :tak::tak: :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&
Pamiętasz jaki u mnie był cień cienia w 25dc??

black_tea - teraz to mam biały i duuużo.. taki wodnisty, zalewa mnie po prostu.

Wstyd to mówić, ale jak byłam u ginka to w czasie przejścia z fotela na USG zakapałam jej pół gabinetu :-D

A bóle jak na @ towarzyszą mi nadal i ponoć jest to normalne.

biedroneczka - mdłości do 5 miesiaca??? O rany!!! Nie strasz mnie :szok:
Ja nie cierpie tego uczucia... fe fe fe...

Dziewczyny, witam się z wami i każdą z osobna. Ciężko mi was nadrobić ostatnio... :dry:

suselku, poziomko - co u was? jak sie czujemy?

benfica - @ jest?

tekla - jak @?

i reszta... nie wiem czy coś pisałyście, ale ściskam i pytam co słychać ;-) KAŻDĄ!

Malusiolka - zerknij na mój wykres. Ja miałam jakieś jasnobrązowe plamienie w 22-23 dc.. :cool:

centka to jak będę mieć jakieś problemy z telefonem,to walę do ciebie jak w dym.:-D
I przy okazji chciałam się czymś z wami podzielić...Któraś z was już tu pisała,że czasem się zastanawia,czy dziecko to dobry pomysł. Mimo,że mam super córeczkę,to czasem zastanawiam się,czy dam radę z dwójką dzieci...:sorry2: I na co mi to potrzebne,i że właściwie,to może jednak nie...Ale jak patrzę na Sarę,jak się cieszy z sernika,jak całuje mnie spontanicznie i mówi,że kocha...to wiem,że warto.:)

reklama
CENTKA-tez mam takie mysli z tym dzwiganiem,a teraz dzwigam dosc czesto ,bo remontujemy domek na dzialce i czasem trzeba dzwignac..SAGA-:-) :-) :-)

Do góry