reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
weźcie mi dajcie kopa ja niepotrzebnie mam testy ciążowe w domu bo zrobiłam jeden i oczywiście negatywny :crazy: za wcześnie gupia za wcześnie .... ale tak chodziłam odkąd wstałam, chciało mi się siku i myślę siknąć czy nie siknąć ,a siknę i sikłam :baffled::baffled: a obiecywałam sobie ,że nie będę się nakręcać:confused:

oooo mam to samo to co czekamy do poniedziałku jak nie bedzie @ to testujemy razem?
też sikłam i uważam ze za wcześnie ! bo przeciez jest dzidzi musi być chcę bardzo chcę wiec ma być!

no ja też siedzę i się zastanawiam nad tańcem brwi lamoreli haha... ale że jak, że falują, unoszą sie czy co? :-D wręcz nie mogę się skupić na pracy :rofl2: black_tea ten avatar suuuper do Ciebie pasuje :cool2:

black tea- dobra to umawiamy się na poniedziałek ;) ja pocieszam się tym ,że w poprzedniej ciąży też mi pierwszy test nie wyszedł,a @ nie było i nie było ;p

lamorela - jesteś boska! :-)

kobietka - trzymam za Ciebie kciuki, bardzo mocno &&&&&&&&&&& :tak:

tekla - słońce, za Ciebie też. Póki nie ma @, jest nadzieja!! &&&&&&&&&& ;-)

Piaska - co u ciebie??

Podglądacie czasem wątek o planowaniu płci? Dziewczyny mają tam 6 czynników, które należy uwzględnić w zależności od "chcianej" płci. Skuteczność 100%. Niesamowite :-)

witam:)

Ja sobie już trochę pośprzątałam zostało mi umycie podłóg , ale to powoli :) I pranie sie robi wkurzyłam sie bo wcześniej piekne słonko , a teraz padać zaczeło a tak ładnie by przesło :wściekła/y:

Straciatella to życze Ci drugiego bobaska oczywiście jeśłi tylko chcesz :)

centka życzę ,żebyś zaskoczyła i również pochwaliła się wrednej przyjaciółce pwnie mina jej zblednie ;)

Mojej koleżance trzy tygodnie przed moim testowaniem śniło się , że jestem w ciąży :)

Black_tea nic straconego, ale ja bym zrobiła bete...

mamaTomeczka oj tez muszę pozbierać maliny, ale napewno nie będzie ich aż 17 kg :-)

Mar-chew trzeba płacic, żeby lepiejj korzystać to samo na 28dni też sie płaci ale na skarbmamy jest całkowicie za darmo co miesiące lecz samemy sobie oznaczasz wszystko :)

paulinka nie ten to następny musi sie udać :tak:

Malusiolka mój też nie lubi oglądać meczy więc luzik :)

tekla tam ci wyznaczy sam owu itp a enpr samemu trzeba bo mam też tam konto ale też na 28dni na tym prowadze już wykresy 2 lata :)

kobietka22 dlatego ja teraz wogóle niekupuje testów przed czasem :) bo kusi kusi

reklama
kobietka22 oki testujemy w poniedziałek :D oby @ nieprzyszła :D a ja nadal nie bedzie @ to pójdę na bete
oby powtórzyła się historia z przed 6 lat kiedy to testowałam w piątek mi 1 kreska, w poniedziałek 1 kreska w środę beta 14 :p

lamorela wymiękłam ahahahhaha siedze i ćwiczę :p

Do góry