reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
weźcie mi dajcie kopa ja niepotrzebnie mam testy ciążowe w domu bo zrobiłam jeden i oczywiście negatywny :crazy: za wcześnie gupia za wcześnie .... ale tak chodziłam odkąd wstałam, chciało mi się siku i myślę siknąć czy nie siknąć ,a siknę i sikłam :baffled::baffled: a obiecywałam sobie ,że nie będę się nakręcać:confused:

oooo mam to samo to co czekamy do poniedziałku jak nie bedzie @ to testujemy razem?
też sikłam i uważam ze za wcześnie ! bo przeciez jest dzidzi musi być chcę bardzo chcę wiec ma być!

no ja też siedzę i się zastanawiam nad tańcem brwi lamoreli haha... ale że jak, że falują, unoszą sie czy co? :-D wręcz nie mogę się skupić na pracy :rofl2: black_tea ten avatar suuuper do Ciebie pasuje :cool2:

black tea- dobra to umawiamy się na poniedziałek ;) ja pocieszam się tym ,że w poprzedniej ciąży też mi pierwszy test nie wyszedł,a @ nie było i nie było ;p

lamorela - jesteś boska! :-)

kobietka - trzymam za Ciebie kciuki, bardzo mocno &&&&&&&&&&& :tak:

tekla - słońce, za Ciebie też. Póki nie ma @, jest nadzieja!! &&&&&&&&&& ;-)

Piaska - co u ciebie??

Podglądacie czasem wątek o planowaniu płci? Dziewczyny mają tam 6 czynników, które należy uwzględnić w zależności od "chcianej" płci. Skuteczność 100%. Niesamowite :-)

witam:)

Ja sobie już trochę pośprzątałam zostało mi umycie podłóg , ale to powoli :) I pranie sie robi wkurzyłam sie bo wcześniej piekne słonko , a teraz padać zaczeło a tak ładnie by przesło :wściekła/y:

Straciatella to życze Ci drugiego bobaska oczywiście jeśłi tylko chcesz :)

centka życzę ,żebyś zaskoczyła i również pochwaliła się wrednej przyjaciółce pwnie mina jej zblednie ;)

Mojej koleżance trzy tygodnie przed moim testowaniem śniło się , że jestem w ciąży :)

Black_tea nic straconego, ale ja bym zrobiła bete...

mamaTomeczka oj tez muszę pozbierać maliny, ale napewno nie będzie ich aż 17 kg :-)

Mar-chew trzeba płacic, żeby lepiejj korzystać to samo na 28dni też sie płaci ale na skarbmamy jest całkowicie za darmo co miesiące lecz samemy sobie oznaczasz wszystko :)

paulinka nie ten to następny musi sie udać :tak:

Malusiolka mój też nie lubi oglądać meczy więc luzik :)

tekla tam ci wyznaczy sam owu itp a enpr samemu trzeba bo mam też tam konto ale też na 28dni na tym prowadze już wykresy 2 lata :)

kobietka22 dlatego ja teraz wogóle niekupuje testów przed czasem :) bo kusi kusi

reklama
kobietka22 oki testujemy w poniedziałek :D oby @ nieprzyszła :D a ja nadal nie bedzie @ to pójdę na bete
oby powtórzyła się historia z przed 6 lat kiedy to testowałam w piątek mi 1 kreska, w poniedziałek 1 kreska w środę beta 14 :p

lamorela wymiękłam ahahahhaha siedze i ćwiczę :p

Do góry