reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Chyba robię tak z emocji, bo ostatnio jak zaczęłam czymś się ekscytować, też mi brwi tańczyły:-) ale mam to od niedawana i dlatego dopiero teraz zauważył. Może to znak, że nam się uda!

reklama
centka kurcza, az sie zastanawiam co ja powinnam zrobic! u mnie w domu odnowione, sygnaturka calkiem calkiem chyba... ja sobie chyba zdrowie wyremontuje, o!

black-tea, ja celuje :p Ale jak pisałam wcześnie, jeżeli się nie uda to nawet dobrze będzie jak urodzi się dziewczynka, oby zdrowe dzieciątko :)

Mój M dostaje szału z 3 dziewuchami w domu :p Jeszcze jedna, to będzie jak w "Rodzinka.pl", tylko zamiast 4 chłopów w domu, to cztery dziewczyny :D

lamorela, padłam jak zobaczyłam ten taniec :-D ja z kolei mam odruch, że jak jestem na górze, to w pewnym momencie chwytam go za ramiona i się dociskam do niego :-p wtedy on zaczyna się śmiać i przerywa, bo tego nie lubi :-p mówi, że jak w więzieniu się czuje :-p a ja tego pohamować nie umiem, już daję ręce za siebie czy coś, ale i tak bezwiednie je wyciągam na te jego ramiona :-p

no u mnie tez byleby sie udalo, zwlaszcza przy pierwszym, a potem pewnie bedzie kombinowanie zeby parke miec :-) chociaz tak w glebi serca to pewnie oboje wolelibysmy dziewczynke.

reklama
ja już po obiadku
jestem z powrotem coś czuję ,że nie jestem w ciąży no ,ale jak byłam to też czułam ,że nie jestem najgorsza jest ta niewiedza i czekanie ehhhh jak zaszłam to miałam dużo śluzu ,a teraz susza ....
ja będę szczęśliwa z każdej płci bo u nas to jest tak ,że u męża dużo dziewczyn ,a u mnie dużo chłopaków się rodzi także jakby nie było któraś strona się trochę odmieni mąż i teść wyglądają chłopca bo wiadomo same dziewczyny są ze strony męża ,a mi tam wszystko jedno byleby zdrowe się urodziło:)

Do góry