Cyntia, Saaga, gdybyśmy remontowali dla siebie, to bym się cieszyła ale mojemu mężowi zmarł dziadek i odziedziczył mieszkanie. Dwóch utrzymywać nie będziemy, więc je dajemy na wynajem. A lokatorzy wprowadzają się w niedzielę, więc mamy ciśnienie a remont generalny, cała łazienka była robiona, podłogi, ściany, kuchnia... no wszystko a ja mam problemy z kręgosłupem, kolana mnie bolą i czuję się jak jakaś starowinka
Benefica, hahaha, ja tylko słyszałam tak o zieleni w sypialni jak oglądałam "bitwę o dom", to tam ta jurorka, ta azjatka, tak powiedziała
kurcze, u mnie dzisiaj 29dc albo 1dc, bo @ jeszcze nie ma ale brzuszek boli i czuję się w środku tak mokro... i tak co chwilę chodzę i sprawdzam, bo nie lubię tak w ciągu dnia być zaskoczoną a teraz zamiast pracować to Was czytam ale się wkręciłam w to forum i wasze perypetie
Benefica, hahaha, ja tylko słyszałam tak o zieleni w sypialni jak oglądałam "bitwę o dom", to tam ta jurorka, ta azjatka, tak powiedziała
kurcze, u mnie dzisiaj 29dc albo 1dc, bo @ jeszcze nie ma ale brzuszek boli i czuję się w środku tak mokro... i tak co chwilę chodzę i sprawdzam, bo nie lubię tak w ciągu dnia być zaskoczoną a teraz zamiast pracować to Was czytam ale się wkręciłam w to forum i wasze perypetie