reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Cyntia, Saaga, gdybyśmy remontowali dla siebie, to bym się cieszyła :-p ale mojemu mężowi zmarł dziadek i odziedziczył mieszkanie. Dwóch utrzymywać nie będziemy, więc je dajemy na wynajem. A lokatorzy wprowadzają się w niedzielę, więc mamy ciśnienie :baffled: a remont generalny, cała łazienka była robiona, podłogi, ściany, kuchnia... no wszystko :baffled: a ja mam problemy z kręgosłupem, kolana mnie bolą i czuję się jak jakaś starowinka :baffled:

Benefica, hahaha, ja tylko słyszałam tak o zieleni w sypialni :-p jak oglądałam "bitwę o dom", to tam ta jurorka, ta azjatka, tak powiedziała :tak:

kurcze, u mnie dzisiaj 29dc albo 1dc, bo @ jeszcze nie ma :-p ale brzuszek boli i czuję się w środku tak mokro... i tak co chwilę chodzę i sprawdzam, bo nie lubię tak w ciągu dnia być zaskoczoną :baffled: a teraz zamiast pracować to Was czytam :-p ale się wkręciłam w to forum i wasze perypetie :-p

reklama
Straciatella, tak jak pisze benfica... ani @, ani fasolki (bynajmniej testy wychodzą negatywne) więc sie do poczekalni wrzuciłam, czekam jak sie sytuacja rozwinie.

Grzanka, avatar zapewne wszystkim się podoba :-D a najbardziej chyba karotce :-D:-D To jest nasza specjalistka od Graya, testująca sceny książkowe na pralce :rofl2:

MamaTomeczka... z tą drachą to mnie rozwaliłaś... hahahahhaha no akurat gadałam z klientem przez tel. i tak lekko rzucałam okiem na forum. Padłam, musiałam udac nagły atak kaszlu i się rozłączyć. :-D

A myślicie, że ten Ovufriend jest dużo lepszy od enpr.pl?

no ,a u mnie objawów brak ani na @ ani na ciążę , piersi nie bolą tak jak zwykle przed @ , brzuch trochę ciągnął ,ale przestał jajniki siedzą cicho nie wiem co jest grane , torbieli nie ma bo wczoraj gin dokładnie badał endometrium liche chyba będę musiała się wesprzeć luteinką na wywołanie @ ....

tekla hahahaha no masz rację :-):-D Avatarek grzanki baaardzo mi się podoba :) Ale łazienki na czerwono nie mam zamiaru malować,żeby przypominała sławetny "czerwony pokój"...:-D Chociaż....na tą pralkę można zawsze czerwony kocyk położyć.:)
Lecę kochane pod prysznic szybki,bo o 14.30 do tego nieszczęsnego przedszkola muszę,a potem oczywiście do sklepu...Tak mi się chce,że dramat.:no:

Jestem okropna! Małż nie mógł się skupić podczas małego bara bara bo jak to określił w pewnym momencie tańczę brwiami, więc nici z małego co nie co.:-p

centka no nic dziwnego,też bym dostała szału...
Poza tym z tymi chłopami jest dokładnie jak piszecie.Jak oni są chorzy,to zwykły katar urasta do rangi natychmiastowej reanimacji...Ale jak kobieta ma gorączkę,ledwo stoi na nogacg etc.,to jest "aaa tam,udajesz,nic ci nie jest...to za ile obiad,bo o 17:00 mam mecz???"....Grrr....
co prawda to prawda ;-) :tak: niestety mają to chyba w genach męskich zapisane :wściekła/y: ostatnio pod łóżkiem Mrówka znalazłam skarpetki :-D a kiedyś w nodze od stolika mammut - majtki :szok:

A mecze to ja razem z mężem oglądam:) uwielbiam:tak:
ja też :-D szczególnie piłkę nożną ;-) uwielbiam - zasypiać na początku :-D mega usypiacz dla mnie i tyle ;-)

Jestem okropna! Małż nie mógł się skupić podczas małego bara bara bo jak to określił w pewnym momencie tańczę brwiami, więc nici z małego co nie co.:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D tańczysz brwiami ??? którymi ;-) niech oczy zamknie jak mu przeszkadza ;-)

reklama
weźcie mi dajcie kopa ja niepotrzebnie mam testy ciążowe w domu bo zrobiłam jeden i oczywiście negatywny :crazy: za wcześnie gupia za wcześnie .... ale tak chodziłam odkąd wstałam, chciało mi się siku i myślę siknąć czy nie siknąć ,a siknę i sikłam :baffled::baffled: a obiecywałam sobie ,że nie będę się nakręcać:confused:

Do góry