reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

no to emocjonujący poniedziałek przed nami :) ciekawe ,o której wstanę postaram się wcześnie ,a jak będą 2 kreski to będę opracowywała plan jak to mężowi powiedzieć :D

reklama
Hejka... ja tak na szybko, bo musze zaraz jechać po małą do przedskola.

@ jescze nie przylazła i bardzo mnie to denerwuje, bo w koncu znowu bedzie tak, że na owu nie bedzie męża:wściekła/y: a tak nie moze byc, bo to bylby 3ci miesiac z rzędu kiedy sie mijamy w owu., więc albo nie przyłazi ta @ natychmast, albo niech już jie przychodzi wcale:-p

lamorela świetny taniec brwi, nie dziwie sie, że Twój M. nie może się skupić:-D Może niech zamknie oczy ;-)

kobietka, black_tea Jesli moja @ nie przyjdzie do niedzieli, to zatestuje z Wami ;-) Choc w to nie wierze, ze to ciaza, bo to malo prawdopodobne, ale malutka nadzieja zawsze jest;-)

straciatella Ja kiedys podgladalam watek o planowaniu plci, ale teraz juz mi w sumie wszystko jedno co bedzie, bo corcia najpierw chciala siostrzyczke, teraz mowi ze jednak braciszka bo nie moga byc dwie dziewczynki w domu, małż pewnie bardziej chcialby synka, a ja bylabym bardziej za dziewczynka, ale najwazniejsze by zdrowe bylo, wiec co by nie bylo to bedziemy sie cieszyc:tak:

mycha- no to trzymam kciuki abyś z nami zatestowała i ujrzała II taki oto wynik :D
no , a ja zabieram się za obiad bo za godzinkę domownicy się zaczną schodzić ,a ja w lesie ;p

Co do planowania płci podobno najlepiej na dziewczynkę kochać się przed owu, bo plemniki z X są wolniejsze, a na chłopca w dniu owu, bo Y są szybsze.

lamorela :szok::-D swoją drogą to szybko zauważył :confused::eek:

kobietka ja już mam wymyślone i zaplanowane, jak mój małż się dowie, ale na razie mogę sobie tylko wyobrażać :ninja2::sorry2:

Straciatella ciesze sie razem z Toba ze wszstko jest ok, oby tak dalej!

centka za to ja nie znam Twojego, ale podobny sklad i tez mysle ze dziala, bo w poprzednim cyklu jeden zolnierzyk doplynal tam gdzie trzeba. a co do mojego pecherza, to wczoraj jak pojechalam popoludniu to taka babka byla i duzo lepiej sie z nia dogadalam. powiedzialam jej ze sie staramy i zapisala mi same nieszkodliwe leki, wiec ok, tylko meczy mnie ten pecherz strasznie. a u Ciebie centka za to widze piekne zmiany na BB, sygnaturka odswiezona do tego awatar. super :-)
Asku ale piekne te tapety! jak ja uwielbiam urzadzanie... :-)

applecrumble u mnie takie klucia tez byly z nerwow, wiec spokojnie.
Cyntia ale przykra historia z ta "przyjaciolka" :-( ja chyba bym sobie odpuscila taka "przyjazn"

tekla a nie masz jakos niedlugo wizyty u gina? moze by sie cos wyjasnilo, a jak ma przyjsc @ to moze dalby cos na wywolanie, bo z tego co pamietam to ty juz troche czekasz.

benefica to ja juz wiem dlaczego ja bylam taka spuchnieta ostatnio! a juz sie martwilam ze tyje! to ten dupek napewno. nadal sie zastanawiam, czy go brac w tym cyklu, mam nadzieje ze mi ginka jutro pomoze podjac decyzje.

lamorela tanczysz brwiami?! no nie moge po prostu! a to z emocji Ci wychodzi? niech zamknie oczy i tyle! albo tak jak mowisz, od tylu! podobno najskuteczniejsza pozycja przy starankach :-)

az nie wierze, ze udalo mi sie nadrobic! co tu sie dzieje to jest niesamowite:-)

Straciatella, a cóż to za 6 czynników? ja znam tylko jeden, na dziewczynke przytulasy przed owu, a na chłopca w dzień owu. :-D

Mycha, Kobietka, Black_tea jak do mnie @ nie zawita do tego czasu to też testuję razem z wami w poniedziałek ;-) hmmmmmmmmm 04.09 mam urodziny... więc może ta druga kreseczka czeka do środy :rofl2: ale by było haha

Słyszałam jeszcze, że jak ktoś planuje dziewczynę, to powinno się odstawić chipsy i cole :p

Jak mi się marzy synek <marzyciel> Ale jak urodzi się córeczka, to też będę szczęśliwa. Oby zdrowy dzieciaczek.

PS: Z moich wyliczeń wynikałoby, ze kochałam się w owu i będzie chłopak :-D

tekla, poczekajcie z testowaniem do czwartku, albo piątku to więcej nas będzie testować :D

reklama
tekla - dieta (chłopczykowa, dziewczynkowa), badanie ph w pochwie i nasienia (kwaśne na dziewczynke, zasadowe na chłopca), czas stosunku (w odniesieniu do owulacji), hormony, no i jakieś tam jony dodatnie iujemne :) i... yy i jeszcze coś było!
poczytajcie. Fajna sprawa :-)

Do góry