reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
centka <przytul> nie denerwuj się Kochana. Przez takie nerwy cykl może się przesunąć. Wiem, że denerwujące to jest, bo sama nie raz tak mam z moim M, ale staram się przemilczeć.

malusiolka oo to nie wiedziałam,że implantacja może wystąpić nawet w dniu spodziewanej @...:szok: Ale jaja...no ale tak,przy moich nieregularnych cyklach nawet nie wiem kiedy mam owulkę,i czy w ogóle ją mam,a co dopiero myśleć o implantacjach...
Dziewczyny,ja już pisałam o tym,ale TEORETYCZNIE @ powinna być u mnie 5-6.09,więc będzie zbliżony termin testowanka. Nie zmieniam jednak na razie nic na liście,bo po prostu nie mam pojęcia,kiedy się mam małpy spodziewać...
centka no nic dziwnego,też bym dostała szału...
Poza tym z tymi chłopami jest dokładnie jak piszecie.Jak oni są chorzy,to zwykły katar urasta do rangi natychmiastowej reanimacji...Ale jak kobieta ma gorączkę,ledwo stoi na nogacg etc.,to jest "aaa tam,udajesz,nic ci nie jest...to za ile obiad,bo o 17:00 mam mecz???"....Grrr....

ovufriend założyłm miesiąc temu... dzisiaj wygasa mi konto prenium. Czy to znaczy, że w ogóle nie będę mogłą z niego korzystać? Czy będzie w bardzo okrojonej wersji? Ktoś wie jak to wygląda?

oczywiście, że będziesz z niego mogła korzystać, notować wszystkie objawy jak dotychczas i ovufriend wyznaczy Ci też owulację w pakiecie podstawowym. No minusem jest to, że nie wszystkie opcje jakie były w pakiecie premium są dostępne w podstawowym. Nie działa detektor płodności i detektor oznak ciąży (te pola po prostu są w kolorze szarym) i nie liczy dpo, ale to można samemu przecież policzyć. Mi osobiście to nie przeszkadzało.

Jeśli zdecydujesz się na wykupienie abonamentu to zrób to prze mój link jak możesz :happy:

OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!

i dziewczyny które chcą założyć sobie konto też proszę o rejestrację przez mój link ;-);-)

(ja zbieram punkciki i jak będę miała 100pkt to dostanę pakiet premium :tak: jak dla mnie fajny sposób na zdobycie pakieciku bo można komuś polecić fajny program który jak dla mnie jest idealnym rozwiązaniem bo nic mi nie umknie i wszystkie objawy notuję, a później mogę zajrzeć i porównać z poprzednimi cyklami no i oczywiście wyciągnąć odpowiednie wnioski i wprowadzić zmiany w swoim życiu intymnym ;-))

black_tea przytulam, ale powtórz test w poniedziałek i daj znać. Póki nie ma @ jest nadzieja :tak:

Malusiolka- nie testowałam i chyba na razie to nie ma sensu bo ja bóle owulacyjne czułam około 17-18 dc więc chyba poczekam ,ale nie ukrywam ,że test jest i mnie kusi ;p
Piaska- dzięki :*
Cyntia- współczuję ,że tak Cię potraktowała Twoja pseudo przyjaciółka bo inaczej jej nazwać nie można , ja bym zakończyła tę znajomość z nią po co ma Ciebie dołować i te jej teksty ,że jak poroni to poroni ona chyba nie wie o czym mówi.

a ja wstałam wypiłam kawkę i sobie doczytałam co u Was ,ale ja mam sklerozę i już zapomniałam to wszystko co miałam napisać:zawstydzona/y:

karotka, można mieć i często jest mylona z miesiączką. Dlatego też, gdy kobieta ma krwawienia trzeba poczekać parę dni i sprawić test aby się upewnić czy jednak są te II kreseczki.

A co do oglądania meczu przez męża, to ja mam szczęście. Mój M nie ogląda :p

centka, a nie lepiej patelnią? :-D Już się boje o Twojego męża :-D

kobietka, to poczekaj jeszcze z 3/4 dni i testuj. Trzymam kciuki &&& :*

reklama
karola1986-21 – no właśnie zastanawiałam się, co z Tobą kobitko :-) Kiedy się na to HSG w końcu wybierasz?

no właśnie znów nie było mi dane zrobić HSG, miałam do wyboru iść na HSG lub jechać na mini wakacje z mężem, wybrałam HSG, ale po tym jak dwa dni z rzędu nie mogłam dodzwonić się do Gina, kolejny raz jak ja coś potrzebuje to albo jest ciągle zajęte, albo nie odbiera, albo ma wyłączny telefon :wściekła/y: wkurzyłam się i pojechaliśmy do Trójmiasta.

w środę był ostatni dzień w którym mogłam zrobić HSG, wczoraj odpadało bo musiałam być w szkole bo był egzamin poprawkowy z angielskiego a dziś też odpada bo za godzinę mamy radę pedagogiczną, w soboty Gina nie ma w szpitalu a w poniedziałek wracam do pracy, czyli nici z HSG aż do ferii zimowych (o ile akurat @ wypadnie mi w ferie by po jej zakończeniu mieć wolne i iść na hsg) albo do kolejnych wakacji :zawstydzona/y:

ps. chyba termometr mi się zepsuł :no:
temperatura mierzona godzinę przed czasem (bo akurat mąż wstawał do pracy i się obudziłam)- 36,7
po zmierzeniu poszłam spać dalej.
temperatura mierzona o stałej godzinie- 36,9 :szok: :szok: :szok:

co to za skok...????? na owulację raczej za wcześnie, nie???

z tego wszystkiego aż nie wiem co mam na wykres wpisać... może średnią wyciągnąć z tego? :-D:-D

Do góry