reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Grzanka w Skokach i w Mieścisku ;) a byłas na tym zlocie?

złożyłą też ten ovufrend jednak ja nie mierzę temp i postanowiłam z meżem w kolejnym cyklu nie mierzyć

z ta piersią poczekam do poniedziałku...w ciązy miałam paskudne bóle piersi i sutków aż miałam otarte do krwii takie sie delikatne zrobiły, ze czasami zaklejałam plastrem na krzyż ...maz miał ze mnie ubaw XD

reklama
black-tea, a może wybierz się do lekarza i powiedz jaki masz problem. Tak tylko dla pewności. Nie będziesz się wtedy aż tak stresować.

benifica, a jak Twój mąż zachowuje się podczas przeziębienia? Mój czasami zachowuje się jakby umierał :p Jak to się mówiło "Chory chłop w chałupie, to jak wrzód na dupie" :p

Ostatnia edycja:
Grzanka w Skokach i w Mieścisku ;)
dziadka mam ze Skoków :tak::tak::tak: część rodziny (tej dalszej) tam mieszka nadal ;-) również w Łosińcu, Wągrowcu i Murowanej :-D
oj, jeździło się tam za młodu ;-)​

kryzysu jeszcze brak :-D ale zrobiłam całą dzisiejszą robotę i przez następne 3 godziny ... mogę złapać kryzys ;-)

MALUSIOLKA-:-)nie slyszalam nigdy tego przyslowia,ale rozbawilo mnie strasznie:-) :-) co prawda to prawda:-) MAMATOMECZKA-nie no to pewnie nie dracha:-) :-) haha..wariatka BLACK TEA - z trzeciego sikania moze nie wyjsc tak wczesnie,powtorz rano ,trzymam &&&&&&&&&&..kurde, a ja musze czekac do 07.09...ale chociazz sie nie nakrecam jak w zeszlym miesiacu,objawow ciazowych brak:=(

KPe007, będziemy testować w tym samym czasie :) Chyba, że wredota zawita ;/ A poza tym witaj.

KPe007, bo tak z chłopami jest. Ja jak jestem chora to i tak muszę zająć się dziećmi, czy obiad ugotować. A jak mój chory, to umierający i co i róż prosi o coś :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry