reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Patrzyłam w internecie teraz oferty to są 5 testów za 18 zł z kawałkiem to drogo czy tanio ?ja nigdy nie kupowałam testów to nie wiem nawet jakie ceny poszukam jeszcze na allegro.

Taniej wyjdzie z Allegro (zarówno testy owulacyjne, jak i ciążowe). Nie wiem czy tak można wklejać linki do aukcji, ale ja kupowałam od tego użytkownika Informacje o Użytkowniku TwojSzkrab Przesyłka megaszybka. Ktoś mi polecił na innym forum. Ja jestem tak niecierpliwą osóbką, że czekanie na testowanie ogromnie mnie stresuje. Żal mi wydawać pieniądze na testy z apteki (parę testów w cyklu i tak bym kupiła), a tak nakupowałam w większej ilości i mogę dla spokoju duszy testować nawet i codziennie, a co! haha :-D

PS Jeśli chodzi o testy ciążowe przez to, że robię przed zalecanym terminem, to wybieram większą czułość 10 mlU/ml :-p

Ostatnia edycja:
Karola ty tu piszesz czy ze mną na FB? :-p

Ale tu się dziej. już nie nadążam. Proszę o dopisanie do listy na 10-11 września :) Ja teraz przechodzę na kuracje mojej znajomej "dobrej duszy" . Musze wyciszyc sie psychicznie i przygotować fizycznie. Z ziółek przechodzę na przywrotnik i mistrzowską :)

Dziewczynki, ja za chwilkę uciekam chyba do łóżka...Nadszedł upragniony moment: mogę wreszcie iść spać i jutro obudzić się jak nowo narodzona, jak jakiś feniks z popiołów,przy okazji zmieniając się w uroczą siostrę bliźniaczkę Cameron Diaz :-D
Zjadłam pół bułki i to by było raczej na tyle...:sorry:
Co do teścików owu, karola ma rację :tak: Najlepiej zamówić z neta.... Wprawdzie nie orientuję się w cenach w Polsce,ale ja za swoje zapłaciłam chyba niecałe 4-5 euro za 50 sztuk...wydaje mi się,że to tanio...takie najzwyklejsze,z zielonym paskiem :-p
Dobra,idę szukać jakiegoś filmu na dobranoc i ...buziaczki dla was,kochane :* I jeszcze raz dziękuję za wsparcie psychiczne w kacu ;) Notabene,ktoś,kto wymyśli lekarstwo na kaca dostanie Nobla....:-D
Aaaa....no i bzykać się proszę,bzykać!! Żeby co chwilkę któraś wskakiwała z dobrymi wieściami nt II kreseczek!! :-D

Czesc kochane staraczki!
Musze nadrobic hmm z 15 stron! Masakra jak szybko i duzo piszecie.
Przyszlam tylko zameldowac, ze niestety narazie bedzie mnie malo, bo w niedziele wyjezdzamy do polski na 2 tygodnie. Jestem prawie spakowana, tylko maz sie ociaga, a jeszcze musze na zakupy chodzic bo jak sprawdzam to caly czas czegos brakuje. Wlasnie sprzatam klatki moich myszoskoczkow. Jedna juz gotowa a jeszcze jedna czeka. Nie lubie szykowania przed wyjazdem...
Trzymam za Was kciuki i ide nadrabiac zaleglosci. Jak mi sie uda, to odezwe sie jak wszystko przeczytam.

reklama
Do góry